Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

AGD małe, duże i średnie

Featured Replies

Opublikowano

Nie przenoszę, stoi w sypialni i od wieczora do rana jest na chodzie. 

Ja tam jakos specjalnie działania nie odczuwam, ale to subiektywna kwestia. Żona twierdzi, ze się jej lepiej śpi i oddycha, a mlekojad ma przynajmniej szum, który go usypia. Nie mam zadnych miernikow, ktorymi bym sprawdzil zapylenie powietrza czy też nawilżenie.

Edytowane przez _Red_

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 280,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dla lepszego komfortu rozważałbym surround:  

• Dobra, ekspres wylądował.  Chciałem przeznaczyć 2.5k poczym stwierdziłem, że te 5 stówek jeszcze dołożę.    Finalnie skończyłem z kombajnem za 4300 zł  z kodem rabatowym na 3900  na rat

• Ale to wpierdalałeś słonecznik a łupiny wywalałeś na podłogę zamiast do jakiejś miseczki czy coś? W lesie mieszkasz? Ja bym cię z domu wyjebał a nie kazał sprzątać po sobie 

Opublikowano
1 godzinę temu, eraef napisał:

Ehh Red racja :) chodziło mi o jakieś wskazówki na co patrzeć itp. A jeśli chodzi o inne pomieszczenia to w dzień go przenosisz tam gdzie jesteście czy poprawiasz powietrze jedynie w sypialni. Myślałem o czymś trochę większym ale z drugiej strony nie wiem jak sobie poradzi z nawilżaniem/oczyszczaniem innych pomieszczeń jedynie przez otwarte drzwi. Milan dzięki za info odnośnie ultrasilencera, skoro piszesz  o mocy to dołożę te dwie stówki i wezmę te 750W co i tak śmiesznie brzmi, coś jak silnik 1.4 w aucie

Odkurzacz? Tylko Thomas, sam mam aqua pet czy coś takiego:

Znalezione obrazy dla zapytania thomas odkurzacz

Z taką mocą odkurzanie jest przyjemniejsze niż granie w gierki.

O i mam ten sam nawilżacz powietrza co ma milan. Polecam, lepiej się śpi. 

Opublikowano

ultra silencer vs seicento stasia

r8sNkm9.gif

Opublikowano

Fajny ten odkurzacz, trochę jak taki mniejszy Civic w heczbeku.

Used_Honda_Civic_2_2_I_ctdi_Type_S_Hatch

Opublikowano
W dniu 23.01.2018 o 22:38, milan napisał:

ultra silencer vs seicento stasia

r8sNkm9.gif

panie 700 W vS 1700 W, z czym do ludzi?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem przed zakupem zmywarki. Jakiej firmy polecacie albo na jakie funkcje i cechy zwracać uwagę aby posiadała? Co myślicie o Amice? Kuchenkę mam tej firmy, zmywarka będzie blisko i trochę lipa, żeby kolejny sprzęt był innego producenta ( lodówka AEG).

Opublikowano

Lipa to brac wszystko 1 firmy bo tak ;]

Na pewno można spokojnie brać boscha/ siemensa.  Ten drugi to biedniejszy brat pierwszego, ale produkty bliżniacze.

Na co patrzec? ma być aluminiowa, i niech posiada funkcje dla roznych naczyń, i ofkoz 1/2 załadunku. A najwazniejsze to brać te 5 lat ubezpieczenia dodatkowego, moja niby odpukać działa już 7 lat bez problemu, ale wiem  ze ten sprzęt może nie wytrzymać 5 lat.

Opublikowano
8 godzin temu, Brolly PL napisał:

zmywarka będzie blisko i trochę lipa, żeby kolejny sprzęt był innego producenta ( lodówka AEG).

To jakiś zabobon? xd

Opublikowano

Wiadomo, to też ważne jest, ale nie aż tak, jak doczytasz że te AEG są dobre zmywary to wiadomo że brac i cieszyć się.

Opublikowano

Mieszkam sam i przydałaby mi się większa czasami.

Opublikowano

Nie znacie jego sytuacji, a dokładnie szerokości.

Opublikowano

No ja nawet nie wiem, gdzie miałbym wcisnąć większą, ale tak gdybam tylko.

Opublikowano
1 godzinę temu, krupek napisał:

No ja nawet nie wiem, gdzie miałbym wcisnąć większą, ale tak gdybam tylko.

Mam ten sam problem. Małe pomieszczenie i nie ma gdzie jej upchnąć. Z drugiej strony wolę raz dziennie włączyć niż dwa dni zbierać na dużą. Żona miała 60 i z doświadczenia stwierdza, że 45 nam wystarczy ;)

60 wejdzie ale powoduje problem z grzejnikiem i będzie ogólnie na styk. Cenowo jest to samo ale może zabraknąć tych kilku centymetrów.

Edytowane przez Brolly PL

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ma tu ktoś sprzęt Samsunga w kuchni? Chciałem się zapytać jak to się sprawuje. Wszystko prócz okapu planuję dać do kuchni od Szajsa (lodówka kitchen fit, piekarnik, płyta, zmywarka, mikrofala).

5 lat gwary dostanę + najtańszy sprzęt za połowę ceny.

@_Red_? Help?

Spoiler

Lodówka Samsung RB33J8797S4
Zmywarka Samsung DW 60M6050BB
Płyta Indukcyjna Samsung NZ64H57479K
Piekarnik Samsung DUAL COOK NV70H5787CB
Mikrofala Samsung FG87SUB

Opublikowano
W dniu 9.03.2018 o 18:34, Kyo napisał:

Ma tu ktoś sprzęt Samsunga w kuchni? Chciałem się zapytać jak to się sprawuje. Wszystko prócz okapu planuję dać do kuchni od Szajsa (lodówka kitchen fit, piekarnik, płyta, zmywarka, mikrofala).

5 lat gwary dostanę + najtańszy sprzęt za połowę ceny.

@_Red_? Help?

Ukryj zawartość

Lodówka Samsung RB33J8797S4
Zmywarka Samsung DW 60M6050BB
Płyta Indukcyjna Samsung NZ64H57479K
Piekarnik Samsung DUAL COOK NV70H5787CB
Mikrofala Samsung FW87SUB

Mam mikro plyte i piekarnik.

Wszystko chodzi do dzisiaj.

Opublikowano

Nic nie mam z Samsunga w kuchni, wystarczy że w salonie odklejała się matryca w KS7000, a w poprzednim TV 3D Samsung, który dałem rodzicom, pojawił się u nich pasek czarnych pikseli. A w dawnym smartfonie firmy Samsung, czasem nie było mnie słychać w trakcie rozmowy. Skądś ta nazwa "szajsung" się bierze :/ Może "kuchnia" mniej awaryjna.

Opublikowano

Samsunga mam tylko bubla w łazience. Dual cock zachwalal pan wyżej, bo mozna piec pstraga z oliwa truflowa i tort weselny jednocześnie.

Opublikowano

Edit - PW nie będę kręcił bata na siebie :dynia: