Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Na kaca najlepsza ............

Featured Replies

Opublikowano

Zależy jaki kac, czasem jest kac morderca, po którym tylko leżysz na łóżku i nie możesz się ruszyć. Raz zostałem sam w domu w takim stanie, nawet nie mogłem wstać i wykonać ewentualnego telefonu na 112. Tylko czekałem w bezruchu i zadawałem sobie pytanie "kiedy to minie? chcę już jutro".

• Odpowiedzi 115
  • Wyświetleń 22,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amatorzy... Dobra słuchajcie:   Sposoby sprawdzone na BRAK kaca (najlepiej stosowac wszystkie na raz) - zjeść dobrze przed piciem - pić duzo wody w trakcie picia i na wieczor (1.5l butelka mini

• pamiętam jak raz bylismy pod namiotami kope lat temu z kumplami z technikum i jeden kumpel nayebany dmuchał materac przez pompkę nożną i tak się zziajał przy tym że sie na ten materac zrzygał xd 

• zjadłeś i zwróciłeś na talerz?

Opublikowano

Całe szczęście nie mam takich kaców, jak już to zasypiam na 24 godziny i jest gitara

Opublikowano

zazdroszcze, ja po alkoholu nie moge spac, wracam z picia o 3 nad ranem a o 7 juz wstaje i zdycham

Opublikowano

Też tak mam, tylko wstaje jeszcze na(pipi)any. A przed wyrkiem po chlaniu pije zawsze z pół litra wody. Rano długi spacer i jakieś śmieciowe żarcie typu kfc, później piwo z soczkiem albo jakiś drink delikatny i kaca bardzo dawno nie uświadczyłem. 

Opublikowano

Wszedlem dzisiaj do tego kacika bo mam kaca jak skur... i troche sie zawiodlem, ze nie ma tematu o zarciu/piciu/lekach na drugi dzien po ciezkiej nocy. Jedna laska z ktora pracuje jest oryginalnie z Albanii, jakis czas temu widzac mnie w takim stanie dala mi cos takiego (przywozi ze swojego kraju) i dziala zaje.biscie na zoladek i ogolny stan kacowy:

kwTfQaQ.jpg

Ketoprofen czyli środek przeciwbólowy, łyknij apap i efekt będziesz miał taki sam.

Najlepszy środek na kaca to:

UMIAR!

Forebode Ty mieszkasz w US jak tam bywalem bardzo dobrze wspominam na kaca tylenol, złoty środek na wszystko.

Edytowane przez mars75

Opublikowano

W USA w ogóle mnóstwo takich rewelacji na dobre samopoczucie, że można o kacu zapomnieć.

Opublikowano

Z kacem jak z życiem - najlepiej go przeczekać, względnie przeleżeć.

Jak przeholuję (rzadko się zdarza, ale nawet wtedy kulturalnie się kładę i wszystko pamiętam), to wyrzyguję nawet wodę i gorzką herbatę, nie wspominając o waszych magicznych sposobach. O potężnym sraniu nic nie muszę dodawać, bo to przecież norma, prawda?

Edytowane przez Grze(pipi)

Opublikowano

Rzyganie zolcia - no nie polecam.

Opublikowano

Ostatnio rzygałem po pijaku z 10 lat temu i nigdy ani raz mnie na kacu głowa nie bolała.

Dobre geny albo fart :usmiech:

Za to film się urywa prawie zawsze.

Opublikowano

ani raz mnie na kacu głowa nie bolała.

Dobre geny albo fart :usmiech:

Tak bardzo zazdro, u mnie to właśnie główny element kaca, czasem nawet po 2 bronkach łeb nak.urwia :/

Teraz już nie pije nic mocniejszego niż wino (postanowienie po zbyt wielkim styku po whiskey z colą gdzie mocno narozrabiałem) ale na 

kaca zawsze muszę coś konkretnego wszamać i spacer na plażę z sokiem pomidorowym i załączonym apapem, pomaga przed obiadem.

Aaa.. no i na kaca się yebać chce więc można sobie fajnie zbić kuca albo się pomechacić z dziewczyną. To akurat jest fajne w kacu.

Edytowane przez Bjały

Opublikowano

Na wieczór do kolacyjki w postaci gulaszu i placków ziemniaczanych dorzucam piwka i ogórki domowe. :D

1jltvq.jpg

Opublikowano
  • Autor

Wszedlem dzisiaj do tego kacika bo mam kaca jak skur... i troche sie zawiodlem, ze nie ma tematu o zarciu/piciu/lekach na drugi dzien po ciezkiej nocy. Jedna laska z ktora pracuje jest oryginalnie z Albanii, jakis czas temu widzac mnie w takim stanie dala mi cos takiego (przywozi ze swojego kraju) i dziala zaje.biscie na zoladek i ogolny stan kacowy:

kwTfQaQ.jpg

Ketoprofen czyli środek przeciwbólowy, łyknij apap i efekt będziesz miał taki sam.

Najlepszy środek na kaca to:

UMIAR!

Forebode Ty mieszkasz w US jak tam bywalem bardzo dobrze wspominam na kaca tylenol, złoty środek na wszystko.

Tylenol jest ok, ale to też jest tabletka przeciwbolowa w sumie.

Ja pyerdole wujaszek, pierwsze co pomyślałem to jajecznica.

Edytowane przez Forebode

Opublikowano

Dobry sposób na kaca, to właśnie odkryłem wczoraj: umyć sobie włosy, twarz jakimś żelem, wziąć prysznic, wypić czarna herbatę z cukrem, a po godzinie, dwóch coś przekąsić.

Opublikowano

Dobry sposób na kaca, to właśnie odkryłem wczoraj: umyć sobie włosy, twarz jakimś żelem, wziąć prysznic, wypić czarna herbatę z cukrem, a po godzinie, dwóch coś przekąsić.

włosy i twarz trzeba umyć w umywalce, że prysznic jest następny w kolejności? Trzeba się przy tym trzymać lewą ręką za prawą kostkę?

Opublikowano

Ja nam zlew obok wanny, wiec nie wiem, czemu sie czepiasz :/

Opublikowano

zjadłeś i zwróciłeś na talerz?

Wybacz, że gulasz z łopatki słabo wygląda na samej cebuli naturalnie z placuszkami ziemniaczanymi. Za to jak smakuje. :wub:

Opublikowano

Wybacz, że gulasz z łopatki słabo wygląda na samej cebuli naturalnie z placuszkami ziemniaczanymi. Za to jak smakuje. :wub:

To jest tak zwany placek po zbójnicku najlepszy w stek chałupie u Masorza w Zakopcu.

Opublikowano

To jest tak zwany placek po zbójnicku najlepszy w stek chałupie u Masorza w Zakopcu.

Cieszę się, że Ci smakował, ale zasada jest taka, że na Krupówkach się nic nie je.

Mam masę znajomych robiących tam w różnych lokalach i do tego drugie tyle anegdot z ich codziennego życia w pracy.

Opublikowano

Są jakies anegdoty ze stołówki w Sewiku? :pawel:

Opublikowano
  • Autor

Ja bym poczytałem jakieś ciekawe anegdoty z tych Krupówek :lapka: