Opublikowano 31 października 20186 l 9 tys na konice, a dopiero w drugim chapterze pora ulepszyc na maksa oboz, ladnie sie ubrac i odwiedzic rusznikarza
Opublikowano 31 października 20186 l @Andżej jak taką sumke uzbieraleś? W sumie nie wiem za co się brać, żeby zarabić większy hajs, nie będąc "złym", więc trochę kombinuję na różne sposoby. Edytowane 31 października 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 31 października 20186 l 25 minut temu, Hum napisał: A znalazł ktoś fajkę dla Dutcha? W dniu 30.10.2018 o 12:47, Rozi napisał: Pokaż ukrytą zawartość
Opublikowano 31 października 20186 l 33 minuty temu, Rozi napisał: To na pewno ta książka? Powinien się na nim wykrzyknik pojawić na mapce i dajesz mu trójkątem, czy tam Y. Książka The Case of the Shrew in the Fog
Opublikowano 31 października 20186 l 2 godziny temu, gemcia99 napisał: gdzie sie sprawdza ile h ma sie przegrane 2 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: Zależy na czym grasz. Na Ps4 są to h wygrane. Pozdro. 2 godziny temu, kislawa napisał: W osiągnięciach w konsoli a na ps4?
Opublikowano 31 października 20186 l Na ps4 nie ma licznika. Dziwi mnie to, bo zawsze u R* było to w opcjach gierki. @Rozi jak użył jakiegoś glitcha to niezły lol ale jakoś w to nie wierze.
Opublikowano 31 października 20186 l Jezu, za same sztabki złota wpada z 10 tyś U mnie obóz na maks ulepszony
Opublikowano 31 października 20186 l 21 minut temu, Rozi napisał: Pewnie użył tego glitcha, albo okradł wszystko co się da. Ja też mam sporą sumkę. Grindowałem dyliżanse do pasera, napady, zwłoki i się uzbierało. Jaki glitch?
Opublikowano 31 października 20186 l Ejj dobra wygooglowałem - można sobie powielić sztabki złota i za jednym razem zrobić $15 000
Opublikowano 31 października 20186 l Po pewnym napadzie wpada tyle kasy ze do teraz nie mam z tym co zrobic, szkoda troche bo fajnie sie gralo jak bylo sie biedakiem i kazda skora sie liczyla.
Opublikowano 31 października 20186 l Właśnie zaczynam wypad do tego domu z Javierem, o którym wspominaliście. Swoją drogą wczoraj tuż przed wyłączeniem gry miałem w obozie możliwość pójścia na polowanie z jakimś typem, które dziś po ponownym załadowaniu cudownie zmieniło się w w inną aktywność.
Opublikowano 31 października 20186 l Jest gnój. Włączam gierke, ładuje sie do 50% i koniec mam nadzieje że ktoś z was też to miał i nie oznacza to zmiany konsoli
Opublikowano 31 października 20186 l Zabilem farmera i rzucilem jego truchlo swiniom na pozarcie. Czuje sie z tym zle. Jak bedziecie mieli przypadkowe spotkanie z gosciem z krwawiaca reka i zawieziecie go do lekarza to nie wychodzcie. Lekarz na waszych oczach amputuje reke + dodatkowe dialogi. Ta gra jest niesamowita. Ile tu jest pracy wlozone huuurwa.
Opublikowano 31 października 20186 l Ja kończę Chapter 2 i mam 900 baxów. Głównie misje + sztaba złota. Za rabunki się nie wziąłem jeszcze. Trochę z polowania i lootowania. Powiedzcie jak rabować stagecoache najlepiej? Czy jest jakiś podział które dają więcej hajsu? Maska na ryj i heja?
Opublikowano 31 października 20186 l Ejj dobra wygooglowałem - można sobie powielić sztabki złota i za jednym razem zrobić $15 000 Możesz opisać jak to zrobić? [emoji4] Już chyba widziałem na YT ale u mnie już po ptakach bo już dawno sztabka zebrana z tego miejsca...
Opublikowano 31 października 20186 l W najbliższym patchu Rockstar powinno każdemu zaradnemu dać mordę nosacza do multiplayera
Opublikowano 31 października 20186 l 19 minut temu, Kolos28 napisał: Możesz opisać jak to zrobić? Już chyba widziałem na YT ale u mnie już po ptakach bo już dawno sztabka zebrana z tego miejsca... Sprawdź dwa filmiki niżej a pewnie wyskocza Ci sztabki z innych lokacji...tylko po co psuć sb gre