c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) nazwa lokacji, to niezły spoiler xD tym bardziej że sama scena palenia się Heartland Oil Fields była pokazana w trailerze z 20 października 2016 roku Edytowane 15 Listopada 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Kurła c0r ja 21 października nie pamiętałem co było w tym trailerze a ktoś ma pamiętać po 3 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 (edytowane) no może nie, ale napisałem tylko że w jednej lokacji po skończeniu fabuły nie ma strażnika któremu można odstrzeliwać pistolet z ręki, oj chciałbym tylko na takie spoilery natrafiać przed ukończeniem ale broń boże nie insynuuję że w tej grze ZABIJAMY strażników w sumie nie wiem gdzie on zniknął Edytowane 15 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Ty gnoju niech ci dom spłonie i żeby cie jutro babka od przyry spytała!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 2 minuty temu, Pupcio napisał: Ty gnoju niech ci dom spłonie i żeby cie jutro babka od przyry spytała!!!1 When I'm gone, they will just find another monster. -c0r, psxextreme.info, 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Skończyłem I jedno mnie zastanawia, a mianowicie Spoiler jak Maus wytrzymuje jedzenie obiadu na ranczu z Wujkiem pod jednym dachem :Coolface: Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 17 godzin temu, Rozi napisał: Przepraszam, że strzelanie mi się podoba. Zapomniałem, że jestem na Forum PSX Extreme. to ku rwa my wszyscy tak chyba powinnismy napisac - przepraszamy, ze nam sie tyle rzeczy w kombojach nie podoba, zapomnielismy ze tu jest ROUSIE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 No i klocuch wyjaśnił, że to najlepsza gra, a jak ktoś mówi inaczej to się nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 50 minut temu, Bzduras napisał: No i klocuch wyjaśnił, że to najlepsza gra, a jak ktoś mówi inaczej to się nie zna Było z 20 stron wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 A, to sorry, mam backolg w tym temacie przez spoilery Ale "niemożliwe możliwości" rozłożyły mnie na łopatki Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Napisze ktos skad wziac fajke harmoske i naszyjnik czy mam wam zrobic z du.py strawberry Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) 15 minut temu, kanabis napisał: Napisze ktos skad wziac fajke harmoske i naszyjnik czy mam wam zrobic z du.py strawberry Spoiler fajka a naszyjnik znajdziesz podczas szukania z mapy skarbów Jacka Halla chyba Edytowane 16 Listopada 2018 przez Figuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukas_k96 304 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Gram od niedzieli i o panie, co to jest za gra Pierwsza część średnio mi się podobała (już wiem, że po skończeniu dwójki podłączam PS3 i ciupam Marstonem w jedynkę), ale dwójka to już konkret. Świetny klimat, genialny Morgan, epickie przedstawienie świata (te lokacje, ruchy kamer, muzyka...). Jestem w drugim rozdziale, więc dużo gry przede mną, ale na razie skupiam się na odkrywaniu mapy, łapaniu zbiegów, robieniu misji pobocznych i polowaniu na legendarne zwierzęta. Wkurza mnie jedynie brak jakiejś szybkiej podróży (bo czasami rzeczywiście już nudzi to jeżdżenie z jednego końca mapy na drugi), system kar (jakiś gość startuje do mnie z łapami, a potem to ja mam grzywnę i jestem poszukiwany) i sterowanie (ostatnio stojąc przy koniu nacisnąłem trójkąt to Arthur zamiast wsiąść na niego to złapał jakąś babkę i zaczął dusić . To są jednak rzeczy, które można wybaczyć. Już się nie mogę doczekać dalszego przebiegu zdarzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Ja mam jedną wadę tej gry - już dwa razy widziałem babkę porwaną przez chłopa na koniu, zabijałem chłopa, a konia nigdy się nie udało uspokoić i zawsze wbiegał do rzeki i topił babę Co mam zrobić, zastrzelić też konia? Czy baba nie zginie poturbowana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jakiś bug bo, koń zawsze się zatrzymywał parę metrów od drogi i normalnie można było ją uwolnić Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Nie da rady jechac za nimi i zastrzelic go dopiero jak oddala sie od rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Najpierw go złapałem na lasso, próbowałem uspokajać, ale miotał się jak Szatan. Potem cyk do rzeki i obniżony honor Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 51 minut temu, Figuś napisał: Pokaż ukrytą zawartość fajka a naszyjnik znajdziesz podczas szukania z mapy skarbów Jacka Halla chyba O kur.wa jakie przywitanie w drzwiach, malo w pory nie natobilem : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MeL 34 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 22 godziny temu, Rozi napisał: Bolt Action Rifle nie zabijało na jeden strzał. Pomyliło Ci się z Buffalo Rifle. Wymień na jakąś inną broń po prostu. Ale ja wiem z czego strzelałem. Z Buffalo też. I bardziej czuć yepnięcie z tych broni niż w RDR2. Czterotaktowy w RDR2 z amunicją express dalej nie robi roboty. Widać przepaść w sterowaniu. Jak puściłem się galopem w RDR1 to nie nadążałem ze skręcaniem po tych drogach. Nie mówię, że jest lepiej w RDR1 ale po czasie zauważam, że Arthur mógłby jednak szybciej reagować. Chociaż fakt, że często po prostu idę gdzieś, a nie biegnę. Bo gra pozwala się wczuć w klimat. Przechadzam się po dziwnych lokacjach, a nie biegam po nich. Minus jest taki, że jedziesz coś załatwić między misjami i okazuje się, że minęło 1.5h, a Ty ledwo grę włączyłeś Czas ucieka niemiłosiernie. Gram od premiery, pierwszy tydzień codziennie po parę h. Sesja 8h też zaliczona. A ja dopiero wczoraj zacząłem Rozdział 4. 13 godzin temu, Rozi napisał: Amatorzy się pchają do challenge, w RDR1 się takie robiło, ale skąd SMARKACZE mogą wiedzieć, ehhhhh. Powinna wejść jakaś ustawa... Końcówka 3 rozdziału, czułem się jak pierdolony Richard Harrow Pierwszy wjazd do Saint Denis - MA-SA-KRA! Ja się do Sam Deni wybrałem jeszcze w chapterze 2. Będę długo wspominał tą wyprawę i noc spędzoną na Scarlett Meadows. Spotkałem paru Lemoyne Raiders, którzy Spoiler odbijali właśnie swojego z wozu więziennego. Rozprawiłem się z draniami, a potem wypuściłem ich kolegę z wozu. Zaczął oczywiście uciekać coś tam drąc się pod nosem. Patrzyłem jak biegnie przez pole. Znika za pagórkiem aby pojawić się na kolejny. Karabin czterotaktowy zrobił mu dziurę w plecach. Reload, koń, i ihaaaa. To jest w tej grze piękne. Wydaję mi się, że jak skończę to na 100% to będę mógł napisać pełną recenzję. Gra jest rewelacyjna. Są niedociągnięcia ale nie niszczą one ogólnego odczucia na tyle, żeby narzekać na tytuł. 47 minut temu, kanabis napisał: O kur.wa jakie przywitanie w drzwiach, malo w pory nie natobilem : Widziałem parę filmików z tą akcją. Nawet byłem zły, bo wiedziałem czego się spodziewać. Jak podjechałem pod domek to nie połączyłem faktów, nie skojarzyłem domku. Jeszcze u mnie waliło deszczem. Pomimo spoilerów nie zdążyłem i przegrałem to spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Gdzie jest w grze licznik godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 NI MA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 a właśnie że na xboksie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Jak masz PS4 to musisz sobie w kajeciku odhaczać, ile czasu spędziłeś przy gierce, na Xboxie pokazuje Ci w dashboardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 1 minutę temu, ragus napisał: a właśnie że na xboksie jest 1 minutę temu, Bzduras napisał: Jak masz PS4 to musisz sobie w kajeciku odhaczać, ile czasu spędziłeś przy gierce, na Xboxie pokazuje Ci w dashboardzie. Ale zlicza czas nawet gdy gra jest zatrzymana, @Bansai wyjaśniał jakiś czas temu w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 na ps4 spójrz w lustro jak bardzo zarosłeś albo spytaj się znajomych/bliskich jak bardzo śmierdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi