Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lost Soul Aside

Featured Replies

Opublikowano
33 minuty temu, Josh napisał(a):

Walka ponoć dostarcza, więc mi to styka żeby zagrać i mieć z tego fun, ale na pewno nie teraz i nie za te pieniądze.

Sprawdziłem demo. Od razu czuć ze walka ujowa.

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 16,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Trzeba ściągnąć to demo i zobaczyć.

Opublikowano

Gram w tę gierkę co najwyżej godzinę dziennie, skończyłem chapter 1 i wszystko zaczyna mnie irytować.

-Rozwój postaci, który z pozoru jest prosty, a z drugiej łączy combosy z poprzednimi, które odblokowaliśmy. Problem jest taki, że nasi przeciwnicy mogą szybko wytrącić nas z rytmu i wszystko idzie w las

-Unik na L1, blok na kółku, zmiana broni na R1 - kto to robił?

-Po pewnym czasie odblokujemy drugą broń (Greatsword), możemy według tutoriala łączyć tą broń ze zwykłym mieczem i robić kolejne combosy, ale co z tego jak jest ona ociężała, a w trakcie walk z bossami klikając R1 nawet nie można jej wyjąć, bo gra nie może zatrzymać naszej poprzedniej animacji

-Po pewnym czasie pojawią się challenge, w których są jakieś chore warunki do zrobienia przysłowiowej rangi S i zdobycia głównej nagrody. Musimy pokonać 3 tankowatych, a zarazem szybkich przeciwników mając 20% zdrowia, żeby dostać upgrade umiejętności, ale nie możemy używać w czasie challenge'u miksturek do leczenia. Irytacja lvl 100. Nikt o tym nie piszę, ale może trzeba to robić w NG+?

-Częste i długie walki z bossami, powolne wybijanie ich z rytmu i zbijanie paska, żeby wreszcie spadło im HP. Rozumiem coś takiego raz na jeden poziom, ale żeby co 10 minut?

-Mapy i elementy platformówkowe, które są po prostu za długie. Ubijasz bossów, a za rogiem kolejny. Jeszcze do tego dochodzi sztywne poruszanie się bohatera i mamy przepis na katastrofę.

-Fabuły nie ocenię, tutaj to jedynie jakieś tam tło wydarzeń, żeby twórcy mogli dać jakiś tam generycznych bossów

Nie wiem czy dotrwam do końca, a według howlongtobeat.com gra ma prawie 20 godzin, ale chyba nie liczyli robienia tych wyzwań.