Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Shadow Tactics : Blades of The Shogun

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Przez to odkopanie tematu postanowiłem się zabrać w końcu za ostatnią misję bo leży rozkopana od pół roku i aż wstyd bo zajebista jest ta gierka

Kurwa ostatnia misja i 3h siedzenia nad nią. W D3 już takiego ananasa nie było, i koło 2h max na najtrudniejsze.

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 14,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bardzo dobrze się w to gra na padzie. Szczerze teraz już sobie nie wyobrażam w to grać myszką.

• jest wieeele czasem jak odpalałem youtube po misji to byłem mocno zdziwiony co mogła postać zrobić. Oczywiście jest droga jedna NAJLEPSZA taka stealth na 100 % ale nie zawsze się uda. Nie ma to jak sp

• Ograłem demko i się zakochałem. Juz lukam fulla by kupic. Oby następna gra tez była w tym gatunku, żaden reboot Comandosow tylko coś nowego i w innej epoce/tematyce.

Opublikowano

No właśnie ciężko idzie kurwa A tak naprawdę jestem dopiero na początku xD taka długa przerwa też mi nie pomaga 

Opublikowano

U mnie pierwsze przejscie ostatniej misji zajelo ponad 3h (na hc). Potem od razu wzialem sie za odznaki gdy mialem ja na siwezo w pamieci i poszlo legancko, nawet speedrun jest do zrobienia bez "easter egga".

To co jest piekne w tej grze to uczucie rosnacego w miare grania skilla - gdy po ukonczeniu wraca sie na poprzednie mapy i zaczynamy widziec mozliwosci o ktorych wczesniej sie nawet nie pomyslalo. Swietny design.

Edytowane przez smoo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Szkoda, że tylko dodatek, lepiej niech coś myślą nad nową grą w jakichś fajnych klimatach. 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Przypominam, że wyszedł już dodatek do tego cudeńka, niestety wciąż brak wieści o wersji na końsole :(

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Pany gierka jest za 18 zł w storze obecnie, grałem w demko i mi się podobało ale kompletnie nie umiem miksować tych akcji kilku postaci naraz, poradzę sobie bez tego?