Skocz do zawartości

Shadow Tactics : Blades of The Shogun

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Przez to odkopanie tematu postanowiłem się zabrać w końcu za ostatnią misję bo leży rozkopana od pół roku i aż wstyd bo zajebista jest ta gierka

Kurwa ostatnia misja i 3h siedzenia nad nią. W D3 już takiego ananasa nie było, i koło 2h max na najtrudniejsze.

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 14,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bardzo dobrze się w to gra na padzie. Szczerze teraz już sobie nie wyobrażam w to grać myszką.

• jest wieeele czasem jak odpalałem youtube po misji to byłem mocno zdziwiony co mogła postać zrobić. Oczywiście jest droga jedna NAJLEPSZA taka stealth na 100 % ale nie zawsze się uda. Nie ma to jak sp

• Ograłem demko i się zakochałem. Juz lukam fulla by kupic. Oby następna gra tez była w tym gatunku, żaden reboot Comandosow tylko coś nowego i w innej epoce/tematyce.

Opublikowano

No właśnie ciężko idzie kurwa A tak naprawdę jestem dopiero na początku xD taka długa przerwa też mi nie pomaga 

Opublikowano

U mnie pierwsze przejscie ostatniej misji zajelo ponad 3h (na hc). Potem od razu wzialem sie za odznaki gdy mialem ja na siwezo w pamieci i poszlo legancko, nawet speedrun jest do zrobienia bez "easter egga".

To co jest piekne w tej grze to uczucie rosnacego w miare grania skilla - gdy po ukonczeniu wraca sie na poprzednie mapy i zaczynamy widziec mozliwosci o ktorych wczesniej sie nawet nie pomyslalo. Swietny design.

Edytowane przez smoo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opublikowano

Szkoda, że tylko dodatek, lepiej niech coś myślą nad nową grą w jakichś fajnych klimatach. 

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Przypominam, że wyszedł już dodatek do tego cudeńka, niestety wciąż brak wieści o wersji na końsole :(

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Pany gierka jest za 18 zł w storze obecnie, grałem w demko i mi się podobało ale kompletnie nie umiem miksować tych akcji kilku postaci naraz, poradzę sobie bez tego?