Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xenoblade Chronicles 2

Featured Replies

Opublikowano

cudowne info, mam nadzieje, ze bedzie gameplay z omowieniem zmian w systemie w trakcie dzisiejszego lub jutrzejszego treehouse

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 265,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra ma trafiać do mainstreamu, więc ocenia się ją przez pryzmat przeciętnego gracza. Ocena 8/10 to i tak megadobra ocena dla tak specyficznego produktu. Oczywiście wolałbym stwierdzenie na początku re

• Nie zwalaj tego na starość mi idzie 35 lat, i nadal bawię się dobrze z takimi grami, a jeśli wstydzisz się swojego hobby przed dziewczyną to może czas zmienić zainteresowania, bo gierki nie są dla Cie

• Panowie wy tu się ze mnie śmiejecie, ale ja tu grę w końcu po tych 500h na liczniku ukończyłem. Choć śpieszę uspokoić, że to tylko w pierwszym przejściu więc jeszcze został mi new game+. I nie powiem

Opublikowano
19 minut temu, funditto napisał:

Ktoś na reseterze rzucił info, że mają być w dodatku 4 rozdziały, w których będzie 90 cutscenek. W podstawce były 172, więc na tej podstawie szacują, że może być tam contentu na połowę Xeno 2 

było by pięknie :D
To E3 było dla takich jak ja (mało grających), by ich nie rozkojarzać hie hie:
- Mario Odyssey - fabuła skończona, księżyce do wymasterowania;
- Zelda w trakcie;
- Xenoblade 2 fabuła skończona, New Game + do zrobienia i bez Season Passa;

czekając na bomby na Switcha sporo do zrobienia i super że dużo z tego będzie w świecie Xeno, bo gra jest sztos.

Opublikowano
2 minuty temu, Rayos napisał:

ciekawe czy bedzie więcej tytanów, czy tylko Torna 

na trailerze widzialem z co najmniej dwa obszary jakich nie bylo w podstawce (typuje zatem dwa nowe tytany) i miasto torne

niech @Velius dr z xeno sie wypowie

Opublikowano

te dwa obszary rownie dobrze moga sie znajdowac na Tornie - tytanie ;) ciekawi mnie po prostu czy walna jednego wielgachnego tytana czy bedzie ich kilka 

Opublikowano

Bylo widac troche nowych lokacji + troche starych ale z przed 500 lat. Cieszy fakt ze levele sa od 1 do 30 wiec napewno siega to dalej wiec jest szansa ze grania bedzie sporo. Alezz bedzie zamawiane, kupowane, grane i gadane :fsg:

Opublikowano
3 godziny temu, Ficuś napisał:

cudowne info, mam nadzieje, ze bedzie gameplay z omowieniem zmian w systemie w trakcie dzisiejszego lub jutrzejszego treehouse

Stream się zaczął, dzisiaj będzie materiał z DLC.

Opublikowano

Można kupować stroje.

Opublikowano

Challenge Mode jutro do pobrania, Shulk pojutrze 

Edit: Torna ma być do przejścia w 25-35 godzin

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Alez aktualizacja, nowe zycie dla tego sztosa :banderas:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 13.06.2018 o 22:31, funditto napisał:

Challenge Mode jutro do pobrania, Shulk pojutrze 

Edit: Torna ma być do przejścia w 25-35 godzin

35h? Czyli na spokojnie 70 h mi pyknie :banderas:

Opublikowano

I to jest dodatek pełną gębą, łykam w ciemno zwłaszcza, jeżeli u nas wyjdzie w pudełku :rayos:

Opublikowano

I to mi się podoba, jeszcze do tego pudełkowe wydanie, będę miał masę grania:obama:...

Opublikowano

W jednym ze sklepów, który już ma ten dodatek w preorderze (159.90zł, Conquest u siebie podaje: hurt 33,04 €, detal 39,98 €), możemy przeczytać:

Cytat

Xenoblade Chronicles 2: Torna – The Golden Country sprzedawany jest jako samodzielna gra, ale równocześnie jest również częścią przepustki sezonowej oryginału i trafia automatycznie do wszystkich jej posiadaczy. Osoby, które kupią pudełkowe wydanie gry otrzymają kod na wszystkie pozostałe DLC do podstawki.

Czyli to pudełkowe wydanie to nie tylko rozszerzenie fabularne w formie standalone DLC, ale i season pass??

Opublikowano

Na to wyglada, ale bedzie grane, najpierw dodatek a potem drugie przejscie gierki :obama:

Opublikowano
W dniu 18.06.2018 o 19:36, Damk napisał:

W jednym ze sklepów, który już ma ten dodatek w preorderze (159.90zł, Conquest u siebie podaje: hurt 33,04 €, detal 39,98 €), możemy przeczytać:

Czyli to pudełkowe wydanie to nie tylko rozszerzenie fabularne w formie standalone DLC, ale i season pass??

40 euro w detalu ? To jakim cudem konsoleigry to sprzedaje za 135 ? :o 

Opublikowano
  • Autor

O są juz preordery? 

Opublikowano
21 minut temu, funditto napisał:

40 euro w detalu ? To jakim cudem konsoleigry to sprzedaje za 135 ? :o 

Bo KiG ma jakąś umowę z Conquestem i dlatego często, gęsto mają taniej niż powinno być. 

Edyta:

Dzięki zniżkom w KiGu zapłaciłem tylko 105 plnów (taniej niż cyfrowo cały season Pass) :kaz:

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

Mam podstawkę XC2. Czy jak kupię wersję pudełkową Torny to mam dokładnie to co w season passie?

Opublikowano
22 minuty temu, bld napisał:

Mam podstawkę XC2. Czy jak kupię wersję pudełkową Torny to mam dokładnie to co w season passie?

dokładnie tak piękny kawalerze :sir:

Edytowane przez chrno-x

Opublikowano

U mnie też już poszedł preorder, bo to przecież obowiązkowy zakup.