February 21, 20179 yr Serio, dosłownie parę gier tylko nie działa (z bardziej znanych Tomb Raider 2). Dodatkowo jest opcja "rozmycia" obrazu jak na PS2.
February 21, 20179 yr Author Serio, dosłownie parę gier tylko nie działa (z bardziej znanych Tomb Raider 2). Dodatkowo jest opcja "rozmycia" obrazu jak na PS2.
February 21, 20179 yr Szkoda tylko, że granie na OLED, LCD czy Plazmie strasznie kaszani jakość rozgrywki.
February 21, 20179 yr Wykonałem kiedyś porównanie graficzne między odpaleniem gry na PS2, a PS3 z opcją rozmycia/standardową. I nie widzę żadnych różnic, tylko szkoda, że nie oznaczyłem co na czym jest :/ Poniżej screeny giganty z KS7000:) Może na takich wielkich fotach będzie widoczna różnica. Edited February 21, 20179 yr by grzybiarz
February 21, 20179 yr Wiem, że Ape Escape nie działa na PS3 (problemy z Dual Shockiem), ale na PS2 śmiga. Za to kiedyś chciałem z siorą pyknąć w CTR i na slimce PS2, był freeze podczas ekranu wczytywania wyścigu.
February 21, 20179 yr Ale na PS3 CTR na 100% działa (sprawdzałem z 3 miesiące temu). Może na PS2 miałeś włączoną opcję "Disc speed: fast" która powoduje właśnie freezy w niektórych grach?
February 21, 20179 yr Tak, na PS3 mi działa, zresztą jest nawet na sklepie. Dzięki za info z tą opcją "fast", być może to było problemem, bo pamiętam, że na PS2 Fat normalnie pocinałem.
February 21, 20179 yr Normalnie, ale tylko na PS2 i PS3. W PS4 już nie ma takiej możliwości. Szkoda, że też w PS3 usunęli możliwość odpalenia oryginalnych gier z PS2, a piraci mogą to robić z obrazami iso:/
February 21, 20179 yr Legion rock, legion rock, jezu jak to wprowadza w miętlik mowy zamiast region lock XD Czy przypadkiem ten lock nie miał wpływu posiadając na początku premiery PS3 z możliwością normalnego grania w gry PSX/PS2, gdzie w późniejszym czasie Sony to usunęło w nowych wersjach konsol?
February 21, 20179 yr PS3 (początki premiery) które miało wbudowane odpalanie gier psx/ps2 chyba nie miało region lock na gry z ps1? O to mi chodziło.
February 21, 20179 yr Nie miało na gry PS3 (tak jak następne modele), na całą resztę już była blokada.
February 22, 20179 yr Co? Taki krótki post, a tak mnie rozśmieszył. Zwłaszcza jak sie to przeczyta głosem papieża:)
February 22, 20179 yr Byłem tak na kacu, a jak wiadomo kac tego nie wybacza i zastanawiałem się czy ja dobrze w ogóle napisałem nad sensem tego zapytania, a dłużej zeszło z myśleniem nad tym legion rock, region lock