Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Puyo Puyo Tetris

Featured Replies

Opublikowano

tylko pudełko

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 13,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• przeszedlem wczoraj na 3 gwiazdki 1 swiat, pogralem troche w arcade (150 linii juz sprawialo problemy pod koneic), zagralem meczyk w online i moj dobry boze, jakie to jest dobre wstawki fabularne tak

• Nie, zamówiłem u nas. Jakoś nigdy nie interesowałem się wersjami specjalnymi, wszystko brałem jako normalne wydania. Toteż nie ma smutku :)   A ile można grać w demo? Trzeba w końcu zrobić przesiadk

• pare dni temu kupiłem nówke w pudełku na ps4 za 119zł, za(pipi)ista giereczka, bardzo dynamiczne jak na tetrisa, narazie nie mialem okazji pograć na kanapie z kimś tylko z kompem ale i tak jest fajnie

Opublikowano

No ja sam mam zamiar sprawić sobie tego tetrisa na PS4, brakuje mi takich gierek ostatnio. Takie Tricky Tower nie sprostało moich oczekiwań, a to się zapowiada rewelacyjnie. Pamiętam jak z ruskiego bazaru kupiłem konsolę tetris XD (raczej na pewno większość Was będzie wiedziała o co mi chodzi ale zapodam screen).

i-digiking-tetris-itd.jpg

Grałem jak poyebany w tę gierkę swego czasu  :yao:

Opublikowano

No i znowu wersje pre-order z VGP dostaly upgrade, tym razem poza brelokiem bedzie kolekcjonerskie pudelko a ja nie zamowilem :/

Gdzie to info? Jedynie o dwóch brelokach piszą. Wysłali mi kilka dni temu.

Dawno nie zamawiałem na VGP. Czemu mam tracking do DHL? 

Opublikowano

No i znowu wersje pre-order z VGP dostaly upgrade, tym razem poza brelokiem bedzie kolekcjonerskie pudelko a ja nie zamowilem :/

Gdzie to info? Jedynie o dwóch brelokach piszą. Wysłali mi kilka dni temu.

Dawno nie zamawiałem na VGP. Czemu mam tracking do DHL? 

https://twitter.com/VideoGamesPlus_/status/856971265428656129

Wlasnie zamowilem swoja sztuke, zostala OSTATNIA na VGP jak ktos chce jeszcze :obama:

$_57.JPG

$_57.JPG

Edytowane przez Velius

Opublikowano

po co przenosić do multiplatform, przeciez na ps4 to śmieć a nie gra a na switchu goty tytuł

Opublikowano

Nie, pana wyżej nosi od rana i trolluje śmiesznymi postami.

Opublikowano

Pewnie stąd nick s.p.i.e.r.d.o.l.i.x

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

tylko pudełko

to jest akurat po(pipi)ane jak nie wiem, wczoraj googlowałem o chuj tu chodzi, podobno jakieś problemy z prawami autorskimi czy jakimiś tam innymi które robi firma będąca właścicielem tetrisa

co jest wyjątkowo głupie i niezrozumiałe bo na ps store jest inna gra o tetrisie i nie wiem dlaczego blokują tą :/

https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/tetris-ultimate/cid=EP0001-CUSA00775_00-TETRISGAME000000

jak by była cyfra to już bym teraz właśnie grał sobie, a zanim znajde gdzieś pudełko to kurde (nawet nie wiem czy w polsce znajde, wczoraj nie znalazłem żadnego polskiego sklepu który to ma), zresztą to gierka fajna żeby mieć na dysku bez potrzby szukania płytki , na szybkie partyjki

o ile gierka mi sie bardzo podoba to ta sytuacja z pudełkiem mnie wkurza ostro :/

dobra znalazłem jak by ktoś szukał

http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Puyo-Puyo-Tetris-ANG-PS4-folia/6828

http://allegro.pl/puyo-puyo-tetris-ps4-co-op-5-trybow-sklep-ed-w-wa-i6797822875.html

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Przestańcie się kłócić, ogarnijcie bajere. To temat o grze a nie cw.

Opublikowano

Przestańcie się kłócić, ogarnijcie bajere. To temat o grze a nie cw.

Ja się nie kłócę, zresztą to on zaczął temat, płacze jak jakiś fanboj, wyolbrzymia jeden minus, a nie widzi multum plusów, więc dostał ripostę, która niestety zniknęła :).

Edytowane przez zdrowywariat

Opublikowano

Puyo Puyo Tetris ma średnią 8.9 na metacritic od userów, to jest tak dobre? Przymierzam się do zakupu, ale interesuje mnie tylko wersja fizyczna, no i czekam, aż stanieje do 20euro.

Opublikowano

Dlatego mówię, że czekam aż stanieje, w zasadzie moje pytanie bardziej dotyczyło singla, czy samemu też jest co robić?

Opublikowano

Dostałeś już odpowiedz na te pytanie w tym temacie. Tak, jest tryb story z misjami.

Opublikowano

Idę o zakład że jest co robić w singlu, ja w samym demie spędziłem prawie 3 h gdzie większość trybów jest zablokowana. Zabawa jest w pytke tylko ta cena odstrasza...

Opublikowano

Brałem w sumie z myślą o pykaniu głównie w Tetrisa, ale jak w końcu zalapalem o co chodzi w Puyo i zacząłem chainować te gluty, to przepadłem. Granie na 2 osoby kończy się tym, że człowiek siedzi w kawiarni godzinę dłużej.

W9DeYYkh.jpg

Niestety nie spotkałem się z reakcjami jak w amerykańskich artykułach, gdzie ludzie najpierw patrzą z zaciekawieniem, potem odprawiają rytualny taniec deszczu, a na końcu wyjmują MasterCardy i zamawiają Switcha. Zamiast tego usłyszałem w tle komentarz:

"Patrz, w xboxa grają"

No, ale tak wracając do tematu, to grając w Puyo na 2 osoby można mocno wsiąknąć.

Opublikowano

po co komu padbary i cybermachiny

teraz wystarczy switch :cool:

Opublikowano

Możliwe, że będę miał na sprzedaż Launch Edition z VGP - dam znać, gdy gra dotrze.