Opublikowano 27 kwietnia 20177 l No ja sam mam zamiar sprawić sobie tego tetrisa na PS4, brakuje mi takich gierek ostatnio. Takie Tricky Tower nie sprostało moich oczekiwań, a to się zapowiada rewelacyjnie. Pamiętam jak z ruskiego bazaru kupiłem konsolę tetris XD (raczej na pewno większość Was będzie wiedziała o co mi chodzi ale zapodam screen). Grałem jak poyebany w tę gierkę swego czasu
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l No i znowu wersje pre-order z VGP dostaly upgrade, tym razem poza brelokiem bedzie kolekcjonerskie pudelko a ja nie zamowilem :/ Gdzie to info? Jedynie o dwóch brelokach piszą. Wysłali mi kilka dni temu. Dawno nie zamawiałem na VGP. Czemu mam tracking do DHL?
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Czemu mam tracking do DHL? Bo jest wysyłana DHL'em? :) Paczka idzie z Kanady do centrum dystrybucyjnego w Niemczech i stamtąd do PL.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l No i znowu wersje pre-order z VGP dostaly upgrade, tym razem poza brelokiem bedzie kolekcjonerskie pudelko a ja nie zamowilem :/ Gdzie to info? Jedynie o dwóch brelokach piszą. Wysłali mi kilka dni temu. Dawno nie zamawiałem na VGP. Czemu mam tracking do DHL? https://twitter.com/VideoGamesPlus_/status/856971265428656129 Wlasnie zamowilem swoja sztuke, zostala OSTATNIA na VGP jak ktos chce jeszcze Edytowane 27 kwietnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l po co przenosić do multiplatform, przeciez na ps4 to śmieć a nie gra a na switchu goty tytuł
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Pewnie stąd nick s.p.i.e.r.d.o.l.i.x Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez Emtebe
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l tylko pudełko to jest akurat po(pipi)ane jak nie wiem, wczoraj googlowałem o chuj tu chodzi, podobno jakieś problemy z prawami autorskimi czy jakimiś tam innymi które robi firma będąca właścicielem tetrisa co jest wyjątkowo głupie i niezrozumiałe bo na ps store jest inna gra o tetrisie i nie wiem dlaczego blokują tą :/ https://store.playstation.com/#!/en-pl/games/tetris-ultimate/cid=EP0001-CUSA00775_00-TETRISGAME000000 jak by była cyfra to już bym teraz właśnie grał sobie, a zanim znajde gdzieś pudełko to kurde (nawet nie wiem czy w polsce znajde, wczoraj nie znalazłem żadnego polskiego sklepu który to ma), zresztą to gierka fajna żeby mieć na dysku bez potrzby szukania płytki , na szybkie partyjki o ile gierka mi sie bardzo podoba to ta sytuacja z pudełkiem mnie wkurza ostro :/ dobra znalazłem jak by ktoś szukał http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Puyo-Puyo-Tetris-ANG-PS4-folia/6828 http://allegro.pl/puyo-puyo-tetris-ps4-co-op-5-trybow-sklep-ed-w-wa-i6797822875.html Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez Yano
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Przestańcie się kłócić, ogarnijcie bajere. To temat o grze a nie cw.
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Przestańcie się kłócić, ogarnijcie bajere. To temat o grze a nie cw. Ja się nie kłócę, zresztą to on zaczął temat, płacze jak jakiś fanboj, wyolbrzymia jeden minus, a nie widzi multum plusów, więc dostał ripostę, która niestety zniknęła :). Edytowane 29 kwietnia 20177 l przez zdrowywariat
Opublikowano 29 kwietnia 20177 l Puyo Puyo Tetris ma średnią 8.9 na metacritic od userów, to jest tak dobre? Przymierzam się do zakupu, ale interesuje mnie tylko wersja fizyczna, no i czekam, aż stanieje do 20euro.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Dlatego mówię, że czekam aż stanieje, w zasadzie moje pytanie bardziej dotyczyło singla, czy samemu też jest co robić?
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Dostałeś już odpowiedz na te pytanie w tym temacie. Tak, jest tryb story z misjami.
Opublikowano 30 kwietnia 20177 l Idę o zakład że jest co robić w singlu, ja w samym demie spędziłem prawie 3 h gdzie większość trybów jest zablokowana. Zabawa jest w pytke tylko ta cena odstrasza...
Opublikowano 1 maja 20177 l Brałem w sumie z myślą o pykaniu głównie w Tetrisa, ale jak w końcu zalapalem o co chodzi w Puyo i zacząłem chainować te gluty, to przepadłem. Granie na 2 osoby kończy się tym, że człowiek siedzi w kawiarni godzinę dłużej. Niestety nie spotkałem się z reakcjami jak w amerykańskich artykułach, gdzie ludzie najpierw patrzą z zaciekawieniem, potem odprawiają rytualny taniec deszczu, a na końcu wyjmują MasterCardy i zamawiają Switcha. Zamiast tego usłyszałem w tle komentarz: "Patrz, w xboxa grają" No, ale tak wracając do tematu, to grając w Puyo na 2 osoby można mocno wsiąknąć.
Opublikowano 5 maja 20177 l Możliwe, że będę miał na sprzedaż Launch Edition z VGP - dam znać, gdy gra dotrze.