Skocz do zawartości

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Featured Replies

Opublikowano

Niby na Switcha mie ma gier, a nagle 3 exy w ciągu niecałych trzech miesięcy :D ale będzie grane :D

• Odpowiedzi 541
  • Wyświetleń 62,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Mario-and-Rabbids-KB-PL-SWITCH-folia/7699   PROMO: PROSCIEMASTAN   CENA: 185zł + koszt wysyłki.

• ProŚciema wraca, tym razem już bez trolli (choć miałem w głowie coś z Xbox One X, ale postanowiłem że już koniec takich zabaw), a z promocją na kolekcjonerkę Mario + Rabbids Kingdom Battle.   http:/

• Dodatek uruchamia się na osobnym sejwie, tak więc Rabbid Peach zaczyna od początku. Śmieszne uczucie być znowu takim leszczykiem i zadawać po 15-20 punktów obrażeń. Przebiłem się póki co przez 4 walki

Opublikowano

j1vzHQz.gif

w ogóle twórca jaki przejęty :cool:

Opublikowano
  • Autor

fenomenalnie sie to prezentuje, leci dzis preorder jak tylko jakis sklep w pl to wrzuci w oferte

Mario-Plus-Rabbids-Kingdom-Battle_2017_0large.jpglarge.jpg

Opublikowano

Nigdy nie wiedziałem że króliki od ubisoftu zachęcą mnie do wcześniejszego kupienia switcha. Czekam tylko na directa i potwierdzenie xenoblade :D

Opublikowano

3 postacie w drużynie, Luigi używa jako broni odkurzacza - Luigi's Mansion 3 confirmed ? ;)

Opublikowano

Trochę taki typowy tytuł startowy Ubi z królikami, walnijcie szybko coś ze śmisznym pomysłem, co na pierwszy rzut oka przyciągnie uwagę. W tej sytuacji można spodziewać się różnej głębi w całej grze.

Estetycznie nie moja bajka, strasznie jaskrawe, plastikowe, na materiałach wygląda na mało czytelne.

Nota bene to nie tak do końca prawda, że spluwy pojawiają się pierwszy raz w uniwersum, w końcu była gierka na pistolet na SNES-a pt. Yoshi's Safari.

200px-Yoshissafarimanga.jpg

Opublikowano

Obejrzałem teraz behind the scenes i podoba mi się to, że w grze będą proste puzzle (zagadki) do rozwiązywania. Eksploracja powinna być ciekawa

Opublikowano

JEzó te screeny od Ficusia i Malibu :banderas:

Opublikowano

Tylko widać, że są podpimpowane przez panów z marketingu, ta gra aż tak dobrze raczej nie będzie wyglądać.

Opublikowano

Przecież pokazywali gameplay, a premiera za 2 miesiące. Myslisz, że będzie downgrade ?

Opublikowano
  • Autor

identycznie to wyglada na gameplayach, nawet czasem na nich cienie zawodza i lekko fps dropi, nie wiem czemu obawa ze bedzie downgrade, konsola jest mocniejsza niz ps3, mamy statyczna rozgrywke, z gory przypisane ujecia kamer i 30fps najpewniej

Opublikowano

O jezu nie będzie downgrade'u, tylko screeny są w bardzo wysokiiej rozdzielczości skalowanej do switchowej i nawalili technik AA. Gra będzie wyglądała tak samo, tylko nie z taką jakością obrazu. Przecież to jest norma.

Opublikowano

Przepięknie to wyglada.

Opublikowano

Oj jakby jeszcze dali dzisiaj demo..złapałem wielki hype na tą grę

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Ja wyjdzie to po PL to było by wspaniale :fsg: , w ogóle mogli by się wziąć do roboty i zacząć tłumaczyć tytuły jeśli chodzi Nintendo jak oni chcą to sprzedać polskim Januszom. Podobno Syberia ma być w PL

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie grać w Mario, Zelde, a tym bardziej w Pokemony po polsku, ale pewnie wielu by chciało, więc jestem za

Edit: W eshopie dodano tą grę. Jak te screeny wyglądają w trybie handheld :o

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Pozytywnie zaskoczony, spodziewałem się średniaka a to może być naprawdę hit. Wygląda bosko, jest zabawne, pomysłowe i idealny do kanapowych posiedzeń.

Opublikowano

SBNFF5z.gif

ach te baby ;///

Edytowane przez ragus