Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Wyjdzie w tym roku jakaś gra na switcha czy już zaorali ten sprzęt?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

woah-nintendo_o_7209980.jpg

jaki podobny do rayosa xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
29 minut temu, Pupcio napisał:

Wyjdzie w tym roku jakaś gra na switcha czy już zaorali ten sprzęt?

Nie dość że mają gry to jeszcze możesz z ojcem kartony poskładać. Ja bym się ze switcha nie śmiał. Sprzedawanie ludziom kartonów z recyklingu to jest pomysł genialny w swej prostocie. 

Opublikowano

Nie śmieje się ze switcha tylko pytam czy wyszły na niego w tym roku gry :)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

poprawiłem

kyIs9Rx.jpg

Opublikowano

Forza, Gearsy, Halo? 

Opublikowano

xbox i e3 xddd

ja tam najbardziej czekam na jakieś info o Ghost of Tsushima, przybliżoną datę premiery The Last of Us 2 und może jakiś mesjaszyk jeszcze jeden :cool:

Opublikowano
3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Jak Twoi rodzice wpadając na pomysł by Cię począć.

A co maja Twoji powiedzieć po fakcie płodząc taka płyścizne intelektualna która potrafi tylko na kogoś wjechać.

Opublikowano
18 minut temu, Yakubu napisał:

xbox i e3 xddd

ja tam najbardziej czekam na jakieś info o Ghost of Tsushima, przybliżoną datę premiery The Last of Us 2 und może jakiś mesjaszyk jeszcze jeden :cool:

Wierzyć w grę deva, który jeszcze nigdy wcześniej dobrej gry nie zrobił:yao:

:dynia:

Opublikowano

11 minut temu, eX4cT_PL napisał:

A co maja Twoji powiedzieć po fakcie płodząc taka płyścizne intelektualna która potrafi tylko na kogoś wjechać.

Twoji - czy to imię jakiegoś bóstwa z God of War?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie bądź taki hop do przodu młody ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Pupcio napisał:

Nie śmieje się ze switcha tylko pytam czy wyszły na niego w tym roku gry :)

chłopiec zrobił platyne i już nie ma w co grać i zaczepki szuka, taki circle of life - jaranko przez 5 lat gifami a potem 2 dni i na pchli targ 

41 minut temu, eX4cT_PL napisał:

płyścizne

giphy.gif

31 minut temu, Czezare napisał:

Wierzyć w grę deva, który jeszcze nigdy wcześniej dobrej gry nie zrobił

Czarek idz grać w Skyrima 

Opublikowano

Spokojnie boy. Teraz przerwa na kaszanke i harnasia a później znowu jazda z megatonami pokroju kiwi 2 i spoderman. A wy jak tam? No tak, brak gier jak zwykle ;)

Opublikowano

Chcialem zamowic na poczatku 40 szt sot. Jednak zainteresowanie bylo zerowe, wiec zamowilem 20, no bo 20 to tyle co nic, a to pierwszy powazny ex od bodajze forzy. Co nie? 

Gry przyszly tydzien przed premiera, ale to nie mialo znaczenia, bo i tak nie sprzedala sie ani jedna sztuka, mimo ze mielismy najtaniej. Oczami wyobrazni widzialem 2500 straty (na 20 szt gry, abstrakcja), wiec tydzien po premierze puscilem na zachod na zerowej marzy.

Nastepnego dnia widzialem na allegro po 150 :obama:

A kratos? Najmocniejsza premiera exa na konsole. 

Na xboxa nie biore juz gier. Po sztuce, gora dwie na polke, chociaz czesto i to nie schodzi. Nawet gry na switcha sprzedaja sie dobrze, na Xa nic, prawie zawsze wtopa. 

W sumie ostatnio far cry sie niezle sprzedal, tylko 20 razy gorzej niz na ps4, wiec sam juz nie wiem :notbad:

Jak sie pytam klientow w co beda grali jak kupuja konsole (te, o dziwo, sprzedaja sie bardzo dobrze, ale prawie nigdy nie biora do nich gier, kiedy do ps4 czy do switcha prawie zawsze), to mowia ze:

• fifa
  • world of tanks
  • na razie nic, posciagam dema
Opublikowano

Dawaj w spoiler bo zaraz przyleci Gruszczyk i ukradnie te dane do newsa na ppe.

Opublikowano

SEA OF THIEVES OLBRZYMIĄ WTOPĄ SPRZEDAŻOWĄ [PRZECZYTAJ RELACJE "MŁODEGO" PRZEDSIĘBIORCY] 

Opublikowano

Fajnie sobie znowu kupic prosiaka i mysle ok to moze dookncze sobie Persone albo odpale dodatek do Horizon bo niby czemu nie? 

A taki chuy bo bez plusa nie mam savow w chmurze wiec chuy z konczeniem gierek :pawel: 

Sony <3 

Opublikowano
Godzinę temu, Pupcio napisał:

Spokojnie boy. Teraz przerwa na kaszanke i harnasia a później znowu jazda z megatonami pokroju kiwi 2 i spoderman. A wy jak tam? No tak, brak gier jak zwykle ;)

A gram se w Yakuze 6 chociaż gram to za dużo powiedziane na razie było 40 minut filmików w trakcie których ścierałem kurze. Także nie wiem co implikujesz chłopcze :empathy:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Odkąd skończyłem Ori w zeszłego lata to od tamtej pory odpaliłem Xboxa kilka razy tylko, żeby aktualizacje pobrać. Konsola bez gier. Nie sądziłem, że doczekam takich czasów. 

Opublikowano

Ale playstation dla Mordoru to juz warto odpalic? :pawel: 

Opublikowano

Jak gram więcej na Prosiaku to chyba logiczne. Nie moja wina, że nie ma tam czego szukać dla mnie. Skończyłem parę dobrych gierek jak Ori, Sunset, Ryse czy Halo 5 i na tym koniec. Nie mam po co na razie odpalać konsoli. Chociaż korci mnie ponowne przejście Ori.

Opublikowano

No napisales ze xbox konsola bez gier, a sam grasz na prosiaku w Mordor, Wieska 3, CoD: Advanced Warfare :rotfl: Niesamowite tytuly dostarcza to Sony.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

A gram se w Yakuze 6 chociaż gram to za dużo powiedziane na razie było 40 minut filmików w trakcie których ścierałem kurze. Także nie wiem co implikujesz chłopcze :empathy:

Ale yakuze to ty szanuj. Filmy to cześć lore:D masz na darmo to nie narzekaj:P

@Nemesismam tak samo z ps4. Widzisz wolisz multiplatformy na prosiaczku ogrywać ja na skorpionie. Ja mam więcej gier ogranych na xbox niż ty a ty więcej na ps4 ale exy to ułamek w obu przypadkach. 

Tutaj już wychodzi indywidualna preferencja co do konsoli,pada, dasha czy systemu achiki/ trofea. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.