Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
6 minut temu, Rozi napisał:

Ten GoW trochę :smutas: Na chuj to całe expowanie, levelowanie, kupowanie, zbieranie surowców, jakieś gówniane questy poboczne. Nie mogli zrobić po prostu fajnej, liniowej gry bez silenia się na metroidvanię? Z ciągłą akcją, fajnymi bossami, koparą na ziemii? BOY? BOAAAAY! BOAAAAOOOAAAOOY! Jak to może być czyjaś gra życia, boże. Dark Souls Remasteraled, nadchodźcie już. 

jak boli xbotow kolejny ex na 95/100 nigdy nie dotkną takiego arcydzieła

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Xbox jest ciagle świetnym zakupem w przypadku osób które maja pierwszy raz w życiu styczność z konsola.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano
2 minuty temu, kermit napisał:

jak boli xbotow kolejny ex na 95/100 nigdy nie dotkną takiego arcydzieła

Nie no umówmy się - GoW jaki jest, taki jest, ale Xśmieciarze musieliby 30 lat ciągnąć Spencerowi pałę, a i tak nie dostaliby niczego zbliżonego poziomem.

Opublikowano

No przecież mamy też BF 1

Opublikowano
11 minut temu, Rozi napisał:

Na chuj to całe expowanie, levelowanie, kupowanie, zbieranie surowców, jakieś gówniane questy poboczne. Nie mogli zrobić po prostu fajnej, liniowej gry bez silenia się na metroidvanię?

Żeby można było się podniecać, że gra jest na (pipi)lion godzin z czego 30% to grzebanie w zje,banych menusach i chodzenie po jakichś jaskiniach gdzie na końcu czeka skrzynka do której trzeba było rozwiązać """"zagadkę"""", 20% to chodzenie i słuchanie mruków Kratosa a pozostałe 50% to mięso i naprawdę solidna gierka. A można było zrobić 20h totalnego rozpier,dolu :[ 

Opublikowano
7 minut temu, Rozi napisał:

Nie no umówmy się - GoW jaki jest, taki jest, ale Xśmieciarze musieliby 30 lat ciągnąć Spencerowi pałę, a i tak nie dostaliby niczego zbliżonego poziomem.

po co ssac 30 lat, wystarczy odpalic ryse

Opublikowano

Ryse to ty masz na mózgoczaszce.

Opublikowano
28 minut temu, Rozi napisał:

Ten GoW trochę :smutas: Na chuj to całe expowanie, levelowanie, kupowanie, zbieranie surowców, jakieś gówniane questy poboczne. Nie mogli zrobić po prostu fajnej, liniowej gry bez silenia się na metroidvanię? Z ciągłą akcją, fajnymi bossami, koparą na ziemii? BOY? BOAAAAY! BOAAAAOOOAAAOOY! Jak to może być czyjaś gra życia, boże. Dark Souls Remasteraled, nadchodźcie już. 

Praktycznie większości tych rzeczy nie potrzebujesz żeby skończyć wątek główny. Na dodatek grając na takim telewizorku i bez dobrego audio ta gra rzeczywiście może nie wydawać się niczym specjalnym.

Opublikowano

ale czemu obrażasz, nie twoja wina ze gow to gra na 8

Opublikowano

Jakbym grał w gry ze względu na grafikę, to bym kurwa nie grał w gry. Chyba, że większy telewizor dodaje nowe mechaniki.

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

Na dodatek grając na takim telewizorku i bez dobrego audio ta gra rzeczywiście może nie wydawać się niczym specjalnym.

Czy to te słynne wymagania sprzętowe? Powinni na pudełkach pisać bez jakiego sprzętu audio nie powinno się do gry podchodzić. I wierzę, że na większym TV gra się inaczej niż na mniejszym xD.

Opublikowano

Tak sobie racjonalizuj posiadanie (pipi)owego telewizora. 

Opublikowano

Rejwą, bardzo dobry foruming dzisiaj, tak trzymaj.

Opublikowano

Oho widze kryzys w związku myszy i roziego xD

Opublikowano

Jeden na 32 calowym telewizorku drugi na 21 calowym monitorku, się dobrali.

Opublikowano

Nie wiedziałem, że granie na starym TV jest powodem do opryskliwości. 

Opublikowano

gow jest gra na 8 chyba ze masz lepszy tv to wtedy 95/100

Opublikowano

Wczoraj grałem przy otwartej lodówce, żeby poczuć klimat skandynawskiego lasu.

Opublikowano

a co, jebało padliną?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

co wy pier,dolicie GoW gra roku bo szef studia płakał na jutubie

Opublikowano

Jedyną grą, gdzie chu.jowe audio naprawdę miało znaczenie było Silent Hill 2.

Opublikowano
2 minuty temu, ragus napisał:

co wy pier,dolicie GoW gra roku bo szef studia płakał na jutubie

gra życia

Opublikowano

To jak z hellblade. Mówili graj na słuchawkach to grałem na słuchawkach ale gra nadal na 6/10. To że dźwięk lepszy nie znaczy że gra stała się ciekawsza :D Ani grafa ani udźwiękowienie nie zmienią grywalności.

Opublikowano

czy po odpaleniu tego arcydzieła na 65 calach przeciwnicy przestają być gąbkami do bicia kijem, a system ekwipunku staje się intuicyjny i nie wybijający z rytmu gry?

Opublikowano
1 minutę temu, blantman napisał:

To jak z hellblade. Mówili graj na słuchawkach to grałem na słuchawkach ale gra nadal na 6/10. To że dźwięk lepszy nie znaczy że gra stała się ciekawsza :D Ani grafa ani udźwiękowienie nie zmienią grywalności.

ah, te gry na plejstejszyn, albo symulatory chodzenia albo jakieś rozwleczone gry na 8 :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.