Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

w temacie days gone dobre halucuny Metro klonem Far Cry xddddddddddddddd 

Opublikowano

Właśnie dlatego lepiej czyta się tematy o multiplatformach w działach Microsoft. Pamiętam jak wyglądał temat RDR - u zielonych dyskusja o gierce, u niebieskich 10 stron miotania się, że antyaliasing, trawa i fpsy nie mają znaczenia i na PS3 też jest fajnie. Orać tych przegrywów i siać na nich rzodkiewki

Opublikowano

Ja tam nawet nie wchodzę bo znowu klapy uprawiają pewnie zbiorową masturbacje i naklepią 1000 stron przed premierą z oczekiwaniami. Za niecałe 2 tygodnie wychodzi state of decay 2 już wersja ultimate kupiona aby jeszcze przed urlopem cały weekend pograć  :D Jedynka była mimo baboli czymś cholernie grywalnym liczę że dwójka będzie tym samym ale bez baboli. Z tym że ja jak i większość graczy będzie pisac w temacie gry jak ona wyjdzie.

Opublikowano

z klaperskich tematow mozna sie dowiedzieć ze dying light w niczym nie przypomina far craya za to nadchodzace metro czerpie z fc garściami

slowem: jezu

Opublikowano

Ludzie kupią days gone, nażrą się tą papką, później wyjdzie last of us 2 i bedzię 8/10 bo gra kopiuje days gone. No i oczywiscie LOU2 ze średnią pewnie 96 lądujący na weekenedzie na pchlim z nieodkrytym 2-gim zakonczeniem bo szkoda siana.

Proszę, tutaj recepta od dr milana:

"nie graj w days gone

czekaj na last of us 2"

Opublikowano

czekaj na last of us 2

Edytowane przez kermit

Opublikowano
29 minut temu, eX4cT_PL napisał:

Wy tu o GoW i wiaderkach a ja gram w cudowna grę jaka jest Spintires: MudRunner.

http://xboxdvr.com/gamer/exx4ct/video/49959678

Wynudziłem się przez tę minutę przekonkretnie, no ale botom może się spodobać

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

The Last of Us, ja pierdolę, ludzie to po kilka razy przechodzą XDDDD

Opublikowano

no spintires to nie jest gierka dla yakubu xd

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

Wynudziłem się przez tą minutę przekonkretnie, no ale botom może się spodobać

To multiplatforma, może spodobać się również klapom, nie ma na rynku gry z tak zaawansowaną fizyką.

Opublikowano
3 minuty temu, eX4cT_PL napisał:

nie ma na rynku gry z tak zaawansowaną fizyką.

Zelda

Opublikowano

Jest nawet z lepszą fizyką, od 14 lat. Nazywa się Half Life 2. :lapka: 

Plus to, co pisze przedmówca. 

Opublikowano

Poradnik klapka:

1. nie wyszło na plejgunwo - nie istnieje
  2. w razie wątpliwości - patrz punkt wyżej
  3. wyszło na plejsgunwo - najlepsza multiplatforma, edycja definitywna

no nowa strona, więc sami wiecie co, prawda przenajświętsza

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

nie no spintires ma lepszą fizykę

Opublikowano
13 minut temu, Rozi napisał:

The Last of Us, ja pierdolę, ludzie to po kilka razy przechodzą XDDDD

gra ż y c i a a ty co dalej bf1? xDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

The Last of Us? Wspaniała to była gra i nie zapomnę jej nigdy. Miałem szczere chęci przejść ją ponownie tak jak to robię ze swoimi ulubionymi grami, ale odpadłem gdzieś po prologu...

Opublikowano
Teraz, oni napisał:

The Last of Us? Wspaniała to była gra i nie zapomnę jej nigdy. Miałem szczere chęci przejść ją ponownie tak jak to robię ze swoimi ulubionymi grami, ale odpadłem gdzieś po prologu...

ale na hardzie przy zgaszonym telewizorze grając stopami jak pan jezus nobody powiedział?

Opublikowano

Przez zagraniem dostałem od Pana Noboyedgo szczegółowe instrukcje  jak grać, do których się zastosowałem. Nie mam sobie nic do zarzucenia 

Opublikowano

PS4 PRO znajdę w Lidlu tam gdzie warzywa czy karma dla zwierząt?

Czaicie? ZWIERZĄT!!!

Opublikowano

tego jeszcze trzyma po wczorajszej wypłacie u habiba

Opublikowano

1. czerwca bonus wjeżdża na pełnej kur.wie.

Wszystko wydam na nocne torrenty.

Opublikowano
9 godzin temu, Mani napisał:

Wyssane z palca. Ja bym i tak z dużą ostrożnością patrzył na takie dane. Choć chyba na zebraniu inwestorów to jednak podaje się prawdziwe dane a nie VGChartz.

Nie wyssane z palca tylko już rok albo nawet dwa lata temu mówiło się w raportach innych firm o sprzedaży odbijającej do 30mln sztuk, teraz rozumiem po wszystkich tych xboxowych premierach, one x i gamepassie nie sprzedało się nic?

ze one dostał wpierdul to jest jasne, ale śmieszy mnie założenie ze zalega na półkach. Po czym wchodzę na statsy w BF i widzę ze na PS4 gra raptem 50% więcej ludzi - a powinno być ponad 100% więcej! Wychodzi wiec na to ze cześć ps4 leży i się kurzy w oczekiwaniu na dobra grę od wielkiego dzwonu :)

Opublikowano

ZWIERZĄT!!!!!!!!!!!!!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.