Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
16 godzin temu, eX4cT_PL napisał:

Ce7RujuVIAU7PCx.jpg

I pomyśleć że te same osoby chcą by je brać na poważnie w CW a ich słowa to prawda objawiona XDDDDDDDDDDD

giphy.gif

:fsg:

To już jest CHOROBA PSYCHICZNA. Do Choroszczy dojechała nowa dostawa psychotropow i pacjeci zakładu dla wydymanych przez spencera, mogą oficjalnie wstąpić do zielonego matrixa i zarywac nocki w kolejnym sztosie na śmieć boxa. 

PS. Wyobraźcie sobie, co się stanie jak microsoft wyda grę na poziomie myszy VR. 

:obama:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
2 minuty temu, YETI napisał:

PS. Wyobraźcie sobie, co się stanie jak microsoft wyda grę na poziomie myszy VR. 

:obama:

Posram się ze śmiechu czytając zachwyty nad ta wybitna produkcja w która będzie grało 5 osób z tego forum.

Opublikowano

To i tak o 5 wiecej niż graczy myszy na vr

Opublikowano

Przynajmniej nie musza grać w mysze z przymusu na sile szukając jej zalet.

Opublikowano

Jakoś w drive(pipi)e szukales

Edytowane przez _Be_

Opublikowano
2 godziny temu, eX4cT_PL napisał:

Weź ty już skończ pi.er.dolic z tym swoim małe community > duże community, community jest zawsze bardzo ważne a to jakie powstało z okazji DC zniszczyło każda inna grę na tym forum, takie są fakty, przecież Tobie nawet argument ze średnia teraz nie pomoże bo te pomyje jakie wyszły na Xboxa są kiepskim żartem knura spencera.

wdech wydech Exact, gdzie ja napisałem coś o community? Spokojnie,  śmiałem się tylko z argumentu z liczbą stron xD

Edytowane przez oni

Opublikowano

konczenie wypowiedzi "takie sa fakty". xddddd

Opublikowano

Wiecie, że jestem fanem marki PlayStation bo daje najlepszą formę rozrywki, ale gdybym miał być botem dziś, albo gdyby SCEE było w takiej kondycji jak dywizja Xboxa, to bym ze stresu chyba przeżarł się jakim kebabem na śmierć. To jest dramat, nie wiadomo czy mieć bekę, czy współczuć autentycznie tym wszystkim, którzy żyją lepszą przeszłością tej marki.

Chociaż możliwie, że po prostu bym przesiadł się na konkurencję. Tak jak uciekłem z obozu PC gdy zaczęło walić s*aką (i wali do dziś, osiem razy mocniej). Wam boty też życze, byście zmienili obóz który wielbicie i zaczęli wychwalać tych, którzy naprawdę się starają i dostają dużo ex'ów wartych zakupu i które przejdą do historii ;)

Opublikowano

Mendrek się obawia ze jak kupi Xboxa to odrazu będzie musiał kupić adaptive controller.

Nie bój się, do odważnych świat należy :)

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
53 minuty temu, Mendrek napisał:

Wiecie, że jestem fanem marki PlayStation

Bardziej pasozytem. :v

Opublikowano

wystarczylo poczekac na konfe xboxa zeby wygrac generacje xD

Opublikowano

Byli i tacy, co bronili, to się nazywa zryty czerep, albo ciepła posadka w micro. 

:pawel:

To już 5 lat tej jakże PIĘKNEJ GENERACJA. :fsg:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ty zagrywasz się w destiny, nhl, fifę i najgorsze gearsy xdd

Opublikowano

Yakubu znowu nie zrozumiał... 

Opublikowano

swiadcza o tym oceny

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Oceny gier? Czy znów mamy 2008?

Prawda jest taka, że od Until Dawn Sony nie pokazało nic ponad oklepane standardy w ładnej graficzce. GoW tego najlepszym przykładem.

A co MS pokazało?

Opublikowano

obawiam się, że na xboxie nie ma ani tego ani tego :reggie: 

Opublikowano

ze niby kuvva until dawn to cos ponad oklepany schemat? xdddd

di dauno sie chyba proszku omo nawciagal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.