Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Paweł, jak nie odstawiłeś jeszcze narkotyków to zrób to jak najprędzej bo widać jaki mają wpływ na twoje myślenie. 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To coś jak giereczki od TaleTale i Life is Strange tylko bardzo dobre technicznie, z intrygującą historią i gęstym klimatem. Fajne zależności między postaciami i patent na odkrywanie historii w totemach. To co się dzieje w grze to jedno, ale historia dlaczego jest jk jest to inna para kaloszy.

Duzo dałbym na SH na takim silniku, oczywko mniej QTE i jakaś mechanika walki.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

Until Dawn fajny? Chyba graliśmy w inne gry. 

Opublikowano
W dniu 19.05.2018 o 21:03, Mendrek napisał:

uciekłem z obozu PC

I od razu przestało

W dniu 19.05.2018 o 21:03, Mendrek napisał:

walić s*aką 

Opublikowano

No jak tam zielone sc0rwole? Chyba tracicie waszego jedynego exa aka sunset 81 overdrive xDD 

Aż żal patrzeć na frajerów którzy dali się nabrać na bajdurzenie spencera i kupił tego złoma :)

Opublikowano

Może ci stara kupi razem z laptopem na komunie 

Opublikowano

Mam infamousa na swojej konsoli więc po co mam grać w gorszą podróbkę? :)

Opublikowano

Czemu drwal na szrocie4 ma czarne obramowanie podczas grania? 

Opublikowano

Ale tylko podczas grania, czy przy tez przy wyłączonej konsoli?

Opublikowano

Tymczasem God of war miał najlepszy w historii pierwszy miesiąc sprzedaży w USA ze wszystkich exów na playstation od 1995 roku. Czyli lepszy niż 2,5 miliona kopii San Andreas w październiku 2004 na PS2.

Dodatkowo sprzedaż ps4 w kwietniu to drugi najlepszy wynik w tym miesiącu w historii a jeśli chodzi o łączną sprzedaż gier to najlepszy.

Dualshock 4 to najlepiej sprzedający się pad w historii USA.

#Dominacja jak za czasów ps4

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano
9 minut temu, Andrew21 napisał:

Chyba tylko dlatego, że jest takim gów.nem obesranym, że schodzi z nich guma i trzeba dokupić drugiego żeby w trakcie grania można było zamienić pady jak się rozladuje akumulator trzymający 3h żeby nie grac na kablu jak zwierze :kaz: 

Opublikowano

W trakcie nocki  z gowem dwa razy padziorek wołał jeść, raz się w(pipi)iłem i  przepiałem tego hori dla dzieci zeby duzy sie ładował.

Opublikowano

Dla mnie ten kontroler od Xboksa One byłby ideałem, gdyby nie malutkie analogi. Te w DS4 są z kolei za płaskie. O baterii szkoda strzępić ryja.

Opublikowano

Kto by pomyślał jeszcze kilka lat temu że ex na playsation sprzedaje sie lepiej niż gta. God of war osiągnął już sprzedaż 6 milionów, do końca roku 10 milionów to pewniak.

Opublikowano

God of co? Ktoś jeszcze pamięta o tej grze?

Opublikowano
42 minuty temu, krzyhu923 napisał:

Dla mnie ten kontroler od Xboksa One byłby ideałem, gdyby nie malutkie analogi. Te w DS4 są z kolei za płaskie. O baterii szkoda strzępić ryja.

http://www.neosite.pl/news/63786/scuf-vantage-oto-nowe-licencjonowane-pady-do-ps4.html

Jedyne 700zl piękny kawalerze. 

Godzinę temu, Daddy napisał:

Czemu drwal na szrocie4 ma czarne obramowanie podczas grania? 

Czarne obramowania maja tylko takie ameby umyslowe jak ty. 

Godzinę temu, Andrew21 napisał:

Tymczasem God of war miał najlepszy w historii pierwszy miesiąc sprzedaży w USA ze wszystkich exów na playstation od 1995 roku. Czyli lepszy niż 2,5 miliona kopii San Andreas w październiku 2004 na PS2.

Dodatkowo sprzedaż ps4 w kwietniu to drugi najlepszy wynik w tym miesiącu w historii a jeśli chodzi o łączną sprzedaż gier to najlepszy.

#Dominacja jak za czasów ps4

Ameryka jest niebieska. 

:banderas:

Opublikowano

No cóż, nie bez powodu Ziemia nazywana jest niebieską planetą. Teraz już nie tylko w podręcznikach do astronomii ;)

Opublikowano
55 minut temu, _Be_ napisał:

God of co? Ktoś jeszcze pamięta o tej grze?

Kalafior coś jeszcze pierdzi, czy ktoś zwraca jeszcze na to uwagę? Zdanie botów na tym forum jest równie mocne jak pozycja Xboxa jako konsoli na rynku.

Opublikowano

Czyli gow sprzeda sie w rok jak mario odyssey w pol roku przy pieciokrotnie wiekszej liczbie konsol xddd

Opublikowano

wyszło coś ostatnio na xboxa?

Opublikowano

aktualizacja 1806, długo oczekiwana

Opublikowano
32 minuty temu, Ficuś napisał:

Czyli gow sprzeda sie w rok jak mario odyssey w pol roku przy pieciokrotnie wiekszej liczbie konsol xddd

Nic dziwnego jeśli to jedyna z dwóch gier wartych ogarnia na tej konsoli, a potem do Żyda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.