Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tak by było :banderas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 595 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

No mają wyje.bane na ludzi odkryles Amerykę o tym jak działa korporacja xd

A mnie wszystko jedno zagram se babka spartianka i yolo elo swag

Mnie dziwi (chociaz po prawdzie to nie), ze popierasz kobiety a jednoczesnie nie masz nic przeciwko ich upodmiotowieniu. Taka w sumie kobieca logika motzno xD

Opublikowano

nvrEh1D.jpg

No szluga pod prysznicem to raczej nie gasi

Opublikowano

Baldachim jak u Moltisantiego. 

Opublikowano

Widać, że żydówka. Taki wielki nos, bo powietrze jest za darmo.

Opublikowano

Ale tym nosem musi robić dobrze Ellie :obama:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

uuuuuuuuuuuuuu antysemityzm

Opublikowano

Konferencja Sony 

Konferencja Microsoftu 

Edytowane przez oni

Opublikowano
24 minuty temu, ragus napisał:

nvrEh1D.jpg

No szluga pod prysznicem to raczej nie gasi

giphy.gif

2KgY.gif?w=780&ssl=1

Spoiler

ku.rwaa - ten nochal xD

Opublikowano

To jest corka Martina Hollwartha(taki skoczek z Austrii).

Opublikowano

Ciekawe ile zużyli kropek przy motion capture na nochalu aktorki. I ile się renderował ten tukan. Ma ktoś Real foto tej laski xd ?

ej Andrzej kropek zabrakło

borys aparatura musi być większa, nie łapie ten sonograf.

Opublikowano

podobno to jest nos na ps4 pro, na facie bedzie mniejszy bo za dużo mocy zabierał

Opublikowano

@tukan ile razy juz tasowales do trailera?

Opublikowano

Bardzo ladny. Nuplalbym

Opublikowano
40 minut temu, Mejm napisał:

Mnie dziwi (chociaz po prawdzie to nie), ze popierasz kobiety a jednoczesnie nie masz nic przeciwko ich upodmiotowieniu. Taka w sumie kobieca logika motzno xD

<ziewa> 

Wytłumaczyłem tylko jak to działa i dlaczego nagle jest pełno girl power wszędzie a że przy okazji laski nie czują się odrzucane czy pomijane przy tworzeniu takich hitów jak the last of us 2 to tylko bardzo dobrze, a jeszcze ten ból du,py tych wszystkich pedau graczy xD piekne PIEKNE, dla takich chwil sie żyje :banderas: 

Opublikowano
10 minut temu, kermit napisał:

podobno to jest nos na ps4 pro, na facie bedzie mniejszy bo za dużo mocy zabierał

Podobno była wersja na koxa i żydówa oprócz gargamelowego nochala, zamiast czoła miała pas startowy

Opublikowano
2 godziny temu, selene napisał:

Aya Brea w Parasite Eve, Jade w Beyond Good & Evil, Samus Aran w Metroidzie, Heather w Silent Hill 3, laska z The Longest Journey, itd.

Nikt nawet się nie zająknął, że babom grać nie bendom, a dlaczego? Bo te postaci miały sens. Jak już ktoś wyżej wspomniał, główny bohater powinien być archetypem pasującym do fabuły i klimatu gry. Główna postać powinna być główną postacią z konkretnych designerskich powodów, a nie na zasadzie "a wrzućmy babę/czarnego/millenialsa, bo to teraz modne i się sprzeda".

Tak jak mówisz.

Fixed ;)

Opublikowano

czyli xbox yebany śmieć dalej halo, forza, gearsy? ahahaha

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

czyli xbox yebany śmieć dalej halo, forza, gearsy? ahahaha

a u was mokre sny kolesi, którzy nie dostali się na filmówke xD i asasyn w japonii 

Opublikowano

Ta yebana odyseya powinna byc exemxoxem

Opublikowano

pamiętacie jak Sony robiło inne gry niż TPP akcji? Bo ja też nie :/ 

Opublikowano

asasyn w japonii? No to chyba się jaracie bo wy lubicie tą sc0rwiałą serie xD

Opublikowano

te emocje jak filmiki z gier sony to trzymanie gałki i ogladanie lokacji xd dobrze ze nie ogladalem tego na zywo bo by musial przez 5 minut patrzec jak typ trzyma gałke w przód

Teraz, Pupcio napisał:

asasyn w japonii? No to chyba się jaracie bo wy lubicie tą sc0rwiałą serie xD

no fortnite to to nie jest

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W mojej opinii konfa ostatecznie gorsza niz u MS,tam czas lecial jak z bicza strzelil, a tutaj jakies przesiadki publicznosci, nowy szef SCEE chcial dac sie poznac, wypowiedziec na temat 1st party itp. Teoretycznie nie ma w tym nic zlego, no ale nie bylo tempa jak u MS.

Gierki, najpierw niespodzianki - duzy plus, bo serio myslalem, ze nic nie bedzie, ale Nioh2,QB2,RE2 - duze plusy, jestem zainteresowany. Dziwie sie dlaczego niektorzy fani MS zupelnie pomijaja fakt, ze  - jak sami twierdzili - jeden z lepszych exow doczeka sie kontynuacji, no ale w ich butach nie chodzilem.

Exy - zarowno TloUP2 jak i Tsushima wygladaja znakomicie, ale sa jak na moje oko zbyt dobre jak na PS4 Amateur,  nie widze takiej kontekstowosci na Jaguarze, wyczuwam cross-gena, moze downgrade. Tak czy owak, jestem pod ogromnym wrazeniem.

Jest jedna rzecz ktora mnie zastanawia - mianowicie kompletny brak Joela zarowno w animacji,jak gameplayu. To mnie troche...niepokoi.

Death Stranding - kilkusekundowe urywki gameplayu wiele nie mowia, ale widac, ze faktycznie Kojima nie chce robic open worlda od szablonu. Niewidzialni wrogowie ?

Spider - man - pokaz b. dobry, ale zabraklo mi naprawde zrywajacej pape z dachu akcji, no i Venoma, Carnage,Hobgoblina.

W ostatecznym rozrachunku, 2019 szykuje sie na mocarza jak 2017, a dzis jest sadny dzien dla Switcha.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.