Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Tak by było :banderas:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
5 minut temu, _Be_ napisał:

No mają wyje.bane na ludzi odkryles Amerykę o tym jak działa korporacja xd

A mnie wszystko jedno zagram se babka spartianka i yolo elo swag

Mnie dziwi (chociaz po prawdzie to nie), ze popierasz kobiety a jednoczesnie nie masz nic przeciwko ich upodmiotowieniu. Taka w sumie kobieca logika motzno xD

Opublikowano

nvrEh1D.jpg

No szluga pod prysznicem to raczej nie gasi

Opublikowano

Baldachim jak u Moltisantiego. 

Opublikowano

Widać, że żydówka. Taki wielki nos, bo powietrze jest za darmo.

Opublikowano

Ale tym nosem musi robić dobrze Ellie :obama:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

uuuuuuuuuuuuuu antysemityzm

Opublikowano

Konferencja Sony 

Konferencja Microsoftu 

Edytowane przez oni

Opublikowano
24 minuty temu, ragus napisał:

nvrEh1D.jpg

No szluga pod prysznicem to raczej nie gasi

giphy.gif

2KgY.gif?w=780&ssl=1

Spoiler

ku.rwaa - ten nochal xD

Opublikowano

To jest corka Martina Hollwartha(taki skoczek z Austrii).

Opublikowano

Ciekawe ile zużyli kropek przy motion capture na nochalu aktorki. I ile się renderował ten tukan. Ma ktoś Real foto tej laski xd ?

ej Andrzej kropek zabrakło

borys aparatura musi być większa, nie łapie ten sonograf.

Opublikowano

podobno to jest nos na ps4 pro, na facie bedzie mniejszy bo za dużo mocy zabierał

Opublikowano

@tukan ile razy juz tasowales do trailera?

Opublikowano

Bardzo ladny. Nuplalbym

Opublikowano
40 minut temu, Mejm napisał:

Mnie dziwi (chociaz po prawdzie to nie), ze popierasz kobiety a jednoczesnie nie masz nic przeciwko ich upodmiotowieniu. Taka w sumie kobieca logika motzno xD

<ziewa> 

Wytłumaczyłem tylko jak to działa i dlaczego nagle jest pełno girl power wszędzie a że przy okazji laski nie czują się odrzucane czy pomijane przy tworzeniu takich hitów jak the last of us 2 to tylko bardzo dobrze, a jeszcze ten ból du,py tych wszystkich pedau graczy xD piekne PIEKNE, dla takich chwil sie żyje :banderas: 

Opublikowano
10 minut temu, kermit napisał:

podobno to jest nos na ps4 pro, na facie bedzie mniejszy bo za dużo mocy zabierał

Podobno była wersja na koxa i żydówa oprócz gargamelowego nochala, zamiast czoła miała pas startowy

Opublikowano
2 godziny temu, selene napisał:

Aya Brea w Parasite Eve, Jade w Beyond Good & Evil, Samus Aran w Metroidzie, Heather w Silent Hill 3, laska z The Longest Journey, itd.

Nikt nawet się nie zająknął, że babom grać nie bendom, a dlaczego? Bo te postaci miały sens. Jak już ktoś wyżej wspomniał, główny bohater powinien być archetypem pasującym do fabuły i klimatu gry. Główna postać powinna być główną postacią z konkretnych designerskich powodów, a nie na zasadzie "a wrzućmy babę/czarnego/millenialsa, bo to teraz modne i się sprzeda".

Tak jak mówisz.

Fixed ;)

Opublikowano

czyli xbox yebany śmieć dalej halo, forza, gearsy? ahahaha

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

czyli xbox yebany śmieć dalej halo, forza, gearsy? ahahaha

a u was mokre sny kolesi, którzy nie dostali się na filmówke xD i asasyn w japonii 

Opublikowano

Ta yebana odyseya powinna byc exemxoxem

Opublikowano

pamiętacie jak Sony robiło inne gry niż TPP akcji? Bo ja też nie :/ 

Opublikowano

asasyn w japonii? No to chyba się jaracie bo wy lubicie tą sc0rwiałą serie xD

Opublikowano

te emocje jak filmiki z gier sony to trzymanie gałki i ogladanie lokacji xd dobrze ze nie ogladalem tego na zywo bo by musial przez 5 minut patrzec jak typ trzyma gałke w przód

Teraz, Pupcio napisał:

asasyn w japonii? No to chyba się jaracie bo wy lubicie tą sc0rwiałą serie xD

no fortnite to to nie jest

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W mojej opinii konfa ostatecznie gorsza niz u MS,tam czas lecial jak z bicza strzelil, a tutaj jakies przesiadki publicznosci, nowy szef SCEE chcial dac sie poznac, wypowiedziec na temat 1st party itp. Teoretycznie nie ma w tym nic zlego, no ale nie bylo tempa jak u MS.

Gierki, najpierw niespodzianki - duzy plus, bo serio myslalem, ze nic nie bedzie, ale Nioh2,QB2,RE2 - duze plusy, jestem zainteresowany. Dziwie sie dlaczego niektorzy fani MS zupelnie pomijaja fakt, ze  - jak sami twierdzili - jeden z lepszych exow doczeka sie kontynuacji, no ale w ich butach nie chodzilem.

Exy - zarowno TloUP2 jak i Tsushima wygladaja znakomicie, ale sa jak na moje oko zbyt dobre jak na PS4 Amateur,  nie widze takiej kontekstowosci na Jaguarze, wyczuwam cross-gena, moze downgrade. Tak czy owak, jestem pod ogromnym wrazeniem.

Jest jedna rzecz ktora mnie zastanawia - mianowicie kompletny brak Joela zarowno w animacji,jak gameplayu. To mnie troche...niepokoi.

Death Stranding - kilkusekundowe urywki gameplayu wiele nie mowia, ale widac, ze faktycznie Kojima nie chce robic open worlda od szablonu. Niewidzialni wrogowie ?

Spider - man - pokaz b. dobry, ale zabraklo mi naprawde zrywajacej pape z dachu akcji, no i Venoma, Carnage,Hobgoblina.

W ostatecznym rozrachunku, 2019 szykuje sie na mocarza jak 2017, a dzis jest sadny dzien dla Switcha.

Edytowane przez aphromo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.