Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
Godzinę temu, kermit napisał:

brzmi jak problem kazdego exa od sony

I wszystkich dużych exów tpp microsoftu, poza crapami na 68% od czasu financial faila Sunseta. :potter:

Opublikowano

Najbardziej urocze wśród zielonych jest cichy  zachwyt nad crackdownem, na tyle cichy by w razie skasowania, na co gra zasługuje, jednak móc napisac ze to było oczywiste że tak będzie. Jak gra wyjdzie to będzie day one w game passie, a grafa z wczesnego ps3 niszczy w 4k. A inni się nie znaja. 68 to dobra ocena, bo teraz wszystko ponizej 7 to niby syf. A terry jest zabawny.

Opublikowano

Crackdown nikogo, oprocz ciebie i yetiego. :v

Opublikowano

Z yetim ciągle monitorujemy sytuację, wożenie tej gry na kolejne e3,  to jak malowanie zmarłej Cioci Genowefy na kolejne święta by  dzieciom nie bylo przykro, tylko  że ciocia zaczyna już gnić i psuje klimat przy pierogach.

Opublikowano

Napisal fan symulatora jotjota.

Ciagnie do wiatraka. :v

Opublikowano
2 godziny temu, SlimShady napisał:

Przeciez będziesz robil dokładnie to samo co oni, bo gra od Remedy wyjdzie na PS4, wiec teraz będziesz mogl się jarac.

No właśnie od czasu dowiedzenia się, że Control wychodzi także na X1, hype automatycznie zniknął. ;/ Fajnie za to jak wielu doszło nam ostatnio fanów produkcji Ninja Theory. :s159:

Opublikowano

No w sumie Ashley też lata z gołą du,pą.

Opublikowano

Wiesz @nobody, teraz o tyle dobrze, ze będziesz mogl ukonczyc Control i dopiero później pisać, ze ujowe(nie tak jak w AW i QB), a co do NT to tak się sklada, ze ich najgorsza gra była exem na PS3.

Enslaved/DMC/Hellblade to multiplatformy i wszystkie są co najmniej dobre.

Opublikowano

I poszedl minusik za szykanowanie Ninja Theory. :v

Pozniej ci oddam milan tego smiley face, jak mi sie plusy naladuja.

Opublikowano

no(pipi)a, zapisałem w kajeciku

Opublikowano
13 minut temu, nobody napisał:

No właśnie od czasu dowiedzenia się, że Control wychodzi także na X1, hype automatycznie zniknął. ;/ 

No to chyba czytasz temat gry z zamkniętymi oczami jak tam większość to posiadacze Xone piszą, że biorą grę na premierę :p + Fanek, który pisze, że mu się gameplay QB podobał chociaż nie grał :p

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Mam nadzieję że dobrze wyjasnią dlaczego  broń składa się z ruchomych  klocków metalowych, Hideo by umiał.

Opublikowano

@SlimShady

W punkt. Pamiętam, jak wszyscy zieloni jarali się w zeszłym roku Hellbladem. :rotfl:

@Pacquiao

Spin doktorzy MŚ nie zauważyliby ironii, choćby potrąciła ich na czerwonym, c'nie? 

Opublikowano

@nobody

Nie wiń ich, może nigdy nie mieli schizofrenii tak jak niebiescy i nie mogli się utożsamić.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

nobody: Źle Twojego posta przeczytałem ;)

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Dzięki za spoiler shady. No nie najlepiej się zachowałeś. :/

Opublikowano

Nie wiem, nie gralem, powtarzam, tylko to co napisał Maus(pewnie zartowal, wiec się nie boj).

Opublikowano

Na tym E3 nawet Crackdown 3 wyglądał dobrze :usmiech: potęga króla Spancera i będzie day one w gamepassie oj tak :yes:

Opublikowano

jeszcze 2 lat developingu Crackdowna i przy tym postępie prac, w 2020 spokojnie będzie gra na 8/10 

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jubileuszowego patcha do Crackdown 3, doda najlepsze zniszczenia budynków w historii gier. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Pacquiao napisał:

nobody: Źle Twojego posta przeczytałem ;)

Tez tak mialem. Minus cofniety, milan ma z powrotem swojego smiley face.
O schizofrenii to juz wydawcy w wywiadach mowili przed wyjsciem Hellblade, wiec nie wiem dlaczego @nobody tak sie nagle obudziles. Przeciez na tym cala mechanika gry bazuje.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

sonybcoairnia taka biega z grami i tak niebieskie robaki rozjechane walcem po E3 że muszą w statusach pisać o petycje gierek od $ony  xDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.