Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dzień dobry. No i jak tam sony zniszczyło? Obniżyli cene prosiaka? Ms na kolanach? Warto było jak no life nie spać?

Opublikowano

Klapy posrane bo ZGADNIJ CO...remake sotc...je.b.ane pacany xD

Opublikowano

patrzac na to co zaprezentowali na konfach sony i microsoft to identycznie jak z roznica pomiedzy liga mistrzow, a polska B klasa, a niby dyscyplina ta sama

Opublikowano

Patrzac na konfy Sony i Microsoftu to mamy chyba najslabsze e3 od dawna..bo nie ukrywajmy..nintendo sie tutaj niel liczy

Opublikowano

Szkoda ze god of war wyglada bezpłciowo względem poprzednich części, kto wymyślił taki koncept powinien zostać zwolniony :/ spiderman najlepszy, tlou2 zapewne wyjdzie w 2019/2020 czyli wtedy będzie się opłacało kupić konsole. I jak zwykle gry z 2015 i 2016 roku przestały istnieć xD

A ten gays done w porównaniu do state of dechy wyglada biednie, tępa młóćka. GT Sport to jakaś beka w porównaniu do FM7 i projekt cars 2

Z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze :obama:

Szkoda ze god of war wyglada bezpłciowo względem poprzednich części, kto wymyślił taki koncept powinien zostać zwolniony :/ spiderman najlepszy, tlou2 zapewne wyjdzie w 2019/2020 czyli wtedy będzie się opłacało kupić konsole. I jak zwykle gry z 2015 i 2016 roku przestały istnieć xD

A ten gays dobę w porównaniu do stare od decay wyglada biednie, tępa młóćka. GT Sport to jakaś beka w porównaniu do FM7 i projekt cars 2

Z xboxem jeszcze nigdy nie było tak dobrze :obama:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No wiadomo, Sony ratowało się jak mogło.

Opublikowano

Sony pewnie jak rok temu na gamescomie nie będzie, więcej pokarzą na PS Experience ;)

Opublikowano

znaczy się jedyny nowy ex zapowiedziany to remaster remastera gry z ps2 ?

ehhh a czy chociaż są daty i coś w tym roku wyjdzie? Detroit? God of War?  Spider?

Opublikowano

Dopiero wstałem, pokazali Bullyego 2? Były jakieś fajne gierki na VR? 

Opublikowano

czolowy jaki aktywny z rana xDDD warcz, szczekaj, bron microsoftu

Opublikowano

no to tylko switch może uratować to e3, chociaż tez się nie zapowiada...

Opublikowano

znaczy się jedyny nowy ex zapowiedziany to remaster remastera gry z ps2 ?

ehhh a czy chociaż są daty i coś w tym roku wyjdzie? Detroit? God of War?  Spider?

Beka niesamowita z tego sotc xD skonczyles na ps2?ekstra..odswiezyles na ps3?to fantastycznie..to teraz SPRAWDZ TO NA PS4 ZIOMUS

Opublikowano

ej tak serio, system sunset overdrive byl genialnie intuicyjny - robilo sie w tym miescie cuda bez żadnych podpowiedzi, tutaj mamy zalew quick time events (te przyciski co chwile na ekranie xd) chociaż wiem ze jesli ma byc tak filmowo i efekciarsko to chyba inaczej sie nie da..

Opublikowano

No nie mów ficek ze jesteś podniecony god od warem? Wyglada biednie. Pajączek za to mniam mniam

szczerze to mi sie seeting i pomysl bardzo podoba, jedynie ta kamera z tylu zbyt blisko kratosa wydaje mi sie bardzo problematyczna ale zobaczymy w praniu jak sie bedzie sprawowac, seria potrzebowala nowego otwarcia i pomysl z nowa mitologia jest imo fantastyczny

spiderman abstrakcja, ciekawe ile terafankow potrzebowalby microsoft by wydac tak wygladajaca gre

uncharted to uncharted, czworka byla super wiec i to samodzielne dlc bedzie super

days gone - meeeh generyczne strasznie

detroit - oby faktycznie wybory mialy wplyw na historie 

remake sotc - gralem w oryginal, remaster ominalem wiec przytule wersje na ps4 ale tez uwazam, ze remake akurat tej gierki jest dosc zaskakujacy

Opublikowano

Ten SotC jest imo niepotrzebny.

Opublikowano

gow - ta kamera tuz przy odbycie kratosa xd co to ma byc? slasher? chyba w girsach była dalej oddalona

spiderman - qte, qte, qte no ale graficzka i efekty wiec jaranko, premiera pewnie w 2019

uncharted - looo kur.wa znowu? xd

days gone - uncharted spotyka horizon, nic nowego czyli bezpieczny miks wszystkich ostatnich exow

detroit - rok temu gameplay mial klimat, teraz gimbaza ratuje swiat, strasznie infantylne

remake sotc - biere jak poyebany

zwycięzca targow na ten moment:

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Bezpieczna konferencja, bez wielkich petard - wszystkie gierki znane, ale Sony dalej ma kilka asów w rękawie na sierpniowy Gamescom i grudniowy PS Experience. TLOU2 zapewne zobaczymy pod koniec roku.  

Opublikowano

Dobra..czy tylko ja mam watpliwosci ze finalnie nowy spiderman nie bedzie  tak wygladal?

Opublikowano

Dobrze ze nie wstalem

Opublikowano

gow - ta kamera tuz przy odbycie kratosa xd co to ma byc? slasher? chyba w girsach była dalej oddalona

spiderman - qte, qte, qte no ale graficzka i efekty wiec jaranko, premiera pewnie w 2019

uncharted - looo kur.wa znowu? xd

days gone - uncharted spotyka horizon, nic nowego czyli bezpieczny miks wszystkich ostatnich exow

detroit - rok temu gameplay mial klimat, teraz gimbaza ratuje swiat, strasznie infantylne

remake sotc - biere jak poyebany

zwycięzca targow na ten moment:

https://youtu.be/AdrSpqmmyfk

Narzekanie ze znowu uncharted a jaranie sie remakami xd W dodatku sotc ktore robilo lata temu a dzis bedzie drewnem. Brawo ty

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.