Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby dziś wydali pierwsze Ninja Gaiden czy Half Life z grafiką jak życie, to każdy normalny gracz byłby zachwycony (jasne, lepiej nowa część, ale nie można mieć wszystkiego), ale boty mają tak zlasowany mózg po show spencera, ze mylą to ze wsteczną, gdzie gry wyglądają identycznie jak w 2000 roku.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Logika klapa - wsteczna z 360 i oryginalnego xboxa - BEKA

Remake gierki, która w poprzedniej generacji miała remaster 

Shut-up-and-take-my-money.jpg

Kanabis jak sie uruchamia z tym MS :pawel:

Jaki autyzm xDDDDDDDDDDD

Porównywac rozpaćkane guwno z pierwszego xboxa, którym interesuje się 1,5% posiadaczy xbona (xDDDDD), do legendarnej gry z oprawą nie ubliżającą dzisiejszym standardom.

dajesz sie golić jak frajer remasterami z vity więc się nie dziwie, że ci w to smak :usmiech:

Opublikowano

ja sie bede cieszyc z super mario sunshine w w VC :) :) :)

Opublikowano

To za co płaca boty skoro Forza 7 wyglada gorzej niż Driveclub?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

I 9 min gameplayu 

10 listopada, ayyy :banderas:

Plus DLC do Uncharted94 i Horizon89, a na makrobekę znowu forza i kilka launch exclusive nikogoszrotów z pc :yao:

nex machina, yakuza, 6xknack 2, gt i pewnie jeszcze coś, a na xboxa co tam? Tak kolejna forza, no ale w pierwszej połówce mieli halo wars 2 i... no i to wszytsko xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A jakie zapowiedzi na 2018, panie, spencer nas za(pipi)ie :pawel:

:fsg: PIEKNA GENERACJA :fsg:

dajesz sie golić jak frajer remasterami z vity więc się nie dziwie, że ci w to smak :usmiech:

wipeout? To moje pierwsze spotkanie z 2048, vity nie miałem, więc dla mnie zupełnie nowa gra.

Bluber, ty nie pisz nikomu, że daje się golić jak frajer, bo ty kupiłeś coś takiego jak xbox one, więc większym frajerem nie można być, co ci pokazał spencer.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

ani sony ani ms nic ciekawego nie pokazali, beznadziejne e3, a wy głąby jarajcie sie dalej remasterami gierek z ps2

na prawde gracze to podludzie, gorszy sort, te wszystkie exacty, yeti, ficusie, rayosy

Opublikowano

ja sie bede cieszyc z super mario sunshine w w VC :) :) :)

Eternal Darkness, Star Fox Adventure... omnomnom

Demon Souls by odświeżyli na PS4 a nie grę, która już raz była dostosowywana do nowszej konsoli. Nie rozumiem tego posunięcia.

To pewnie kolejne w drodze.

Opublikowano

grałem w SOTC i było to dla mnie po 2h grania kurew.sko nudne, zapieprzasz pół godziny przez jakąś łysą polane żeby się tłuc z jakimś wielkim bykiem albo innym zwierzęciem przez 4 godziny, fabuła prosta i jakoś ten klimat nie dawał rady. Nie dałem rady tego zmęczyć do końca, może przy okazji tego remake-a się skuszę jak będzie do kupienia za 5 dyszek.

Opublikowano

Na Playstation końcówka roku zapełniona jak usta botów po konfie, a ci płaczą że poza grami na ten rok Sony ma też plan na 2018 - no faktycznie lepiej jakby zamiast całego portfolio gier dali Minecrafta w 4k z super duper graphics jak MS

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Na Playstation końcówka roku zapełniona jak usta botów po konfie, a ci płaczą że poza grami na ten rok Sony ma też plan na 2018 - no faktycznie lepiej jakby zamiast całego portfolio gier dali Minecrafta w 4k z super duper graphics jak MS

Jeszcze są w amoku po tym bukkake które sprezentował im spencer.

Opublikowano

Ależ speyrdilina to E3. Żal mi ludzi, którzy wzięli urlop, żeby oglądać to barachlo. Zdarzały się zwykle tygodnie z lepszymi zapowiedziami.

Opublikowano

viewtiful joe w VC

Opublikowano

Hahaha, jak się zielone gremliny rozpanoszyły tego poranka bo zamiast oczekiwanej anihilacji dostali po prostu kopa w twarz od niebieskich bogów.

To może przypomnę bo botom zawsze umyka ten fakt - Sony w tym roku musi mieć coś do zapowiedzenia na E3, Gamescom/Paris Week i Playstation Experience, gdzie MS musi się ze wszystkiego wystrzelić podczas jednej konfy na rok. Niech to wam da do pomyślenia :cool:

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Przecież M$ będzie na gamescomie, a Sony pewnie oleje Europę, bo nie muszą o ten rynek w ogóle walczyć.

Opublikowano

Przecież M$ będzie na gamescomie, a Sony pewnie oleje Europę, bo nie muszą o ten rynek w ogóle walczyć.

Sony nigdy nie olało Europejskich targów. Za to MS cudem jeden raz poszedł na gamescom, no wow. Nie znaczy że znów przyjdą. 

Opublikowano

Jak olewają Europe jak co roku pojawiają się na Paris Week.

Opublikowano

Chodziło mi o same targi jako takie..
Opublikowano

no to nawet możemy liczyć Poznań Game Arena bo tam MS też się pojawia "na targach"

Opublikowano

gdzie MS musi się ze wszystkiego wystrzelić podczas jednej konfy na rok. Niech to wam da do pomyślenia :cool:

U nich to strzelanie wygląda identycznie co roku, teraz tylko trzeba morde spencera wkleić.

ytetSUL.gif

Opublikowano

Ciekawe czym jest zapełniona końcówka roku, chyba FIFA i Destiny 2 :pawel:

Opublikowano

Ciekawe czym jest zapełniona końcówka roku, chyba FIFA i Destiny 2 :pawel:

Yakuza Kiwami

Ni no kuni 2

GT S

Uncharted TLL

Hellblade

Horizon

Knack 2

Crash

Evrybodys Golf

pewnie coś jeszcze

Opublikowano

A w wakacje Matterall jeszcze. Piknie.

Za to u MSu Crapclown 3 i Forza 10.

Opublikowano

W ogole zapomniałem - szkoda jakiegokolwiek traileru REmake 2. :(

No a nowy Dante w MvsC? DMC5 na TGS bankowo :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.