Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

boty próbują wprowadzić, że gra na konsolę plus pc to nie ex. co za samooranie :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

zaraz zaraz, czy jakis czas temu nie powstal fanowski rimejk Meotrida 2 XD?

Opublikowano

Trochę biednie ten metroid na 3ds wygląda. Widac, że zrobili go ci sami wyrobnicy co Castlevanie 3ds.

Opublikowano

mercurysteam ehh :/ nie mogło jakieś lepsze studio tego robić? jak intelligent systems, czy tam inny hal?

Edytowane przez _Shaman_

Opublikowano

15 września proszę pana.

Opublikowano

no i chuy no i czesc, niny zaoralo dwoch gigantów pseudo konfa w nieco ponad kwadrans :KO:

Opublikowano

Ten remake Metroida od Nintendo gorzej wyglada niz ten fanowski xD

Opublikowano

boty próbują wprowadzić, że gra na konsolę plus pc to nie ex. co za samooranie :yao:

Siedzą w gownie po pas i postanowili robić przysiady, dobre swiry.
Opublikowano

Ten remake Metroida od Nintendo gorzej wyglada niz ten fanowski xD

wiadomo, żę dobre 2D > 2.5D, ale nie zapominaj ze na ekranie 3dsa to bedzie wygldac duzo lepiej :cool: 

Opublikowano

klapy musza sobie za przeciwnika dawac ms i udaja ze niny nie mialo konfy :)))

Opublikowano

No ja nigdy tego Mario nie rozumiałem

Opublikowano

jarać się tym tasiemcem Mario? ile można skakać po grzybach?

ino Knack 

Edytowane przez asax

Opublikowano

No ja nigdy tego Mario nie rozumiałem

GUvUPN7.jpg GUvUPN7.jpg

GUvUPN7.jpg

Opublikowano

mario oddziela januszy gamingu od koneserów

janusze widzą tasiemca i to samo w każdej części

a koneserzy gejzer kreatywności, który nigdy nie przestaje zaskakiwać

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

mario oddziela januszy gamingu od koneserów

janusze widzą tasiemca i to samo w każdej części

a koneserzy gejzer kreatywności, który nigdy nie przestaje zaskakiwać

więc to ma sens, że akurat Yakubu i kanabis nie lubią Mario

Opublikowano

A co oni tam pokazali 45 część mario i rysunek z metroida? Było w ogóle coś w 4k, czy biedota w 900p? Weź już wypierdalej z tym pedalstwem na forum dla lgbt, co nie?
Opublikowano

no nie wiem ;/ nintendo na linii pochyłej od czasów n64 to chyba ostatnia ich konsola

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Weź już wypierdalej z tym pedalstwem na forum dla lgbt, co nie?

Ums78uu.jpg

Opublikowano

A obejrze sobie powtorke bo przespalem.

Opublikowano

Przecież klapy same stwierdziły, że jeżeli jest coś na PC to nie jest exem, więc czego sapiecie? 

Zresztą jedno platformowcy już tak mają, wmawiają komuś, że nie będzie miał w co grać, chociaż sami i tak grają w multiplatformy i to w najgorszej jakości.

A tak na marginesie mam swoją teorię czemu MS, zrezygnował z konsolowych i time exów:

1)Słaba sprzedaż konsoli = słaba sprzedaż Exów, ostatnią taką próbą sprawdzenia co i jak był Rise TR, które niestety nie dał rady, więc nie dziwota, nie mówię, że jest to dobra decyzja, ale widocznie inaczej nie dało rady.

2)Jeżeli nowy XBOX będzie się dobrze sprzedać IMO wrócą typowe konsole Exy, SONY jako, że ma sprzedane prawie 70mln konsol bez gadania inwestuje w kolejne produkcje, bo dużo sprzedanych konsol = dużo sprzedanych Exów co pokazała bardzo dobra sprzedaż "klejnotu generacji" i oczywiście U4, wiedzą, że mają możliwość sprzedania dużo swoich gier. A MS po tym względem jest w ciężkiej (pipi)e, jak ten X im nie pyknie to nie będzie typowych Exów na łoniaku, choć po mału liczę, że przyszłe E3 przyniesie pierwsze konkrety w postaci chociaż by nowego HALO.

Jest to wróżenie z fusów oczywiście, ale dość logiczne...

Opublikowano

Myślę że Nintendo znalazło kolejnego klienta owcę na ten rok :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.