Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

wiem, widzialem jak spamowałes losowe literki w poscie xdd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nintendo wygralo te E3 imho, i bardzo dobrze niech opychaja te Switche bo sa potrzebni w branzy.

Sony i MS w sumie nic nowego nie pokazali, no ale w przypadku MS to jest noz na gardle, oni maja mniej gier AAA niz PS4 na 2017/2018 i ciezko to widze.

Szkoda ze nie obnizyli ceny tego Pro...

Opublikowano

Przecież klapy same stwierdziły, że jeżeli jest coś na PC to nie jest exem, więc czego sapiecie? 

1)Słaba sprzedaż konsoli = słaba sprzedaż Exów,

Nawet jak odliczysz te niby exy to i tak Sony ma przewage w ilosci na ten rok i 99% na przyszly rok. Gra z liskiem, Cuphead i Sea of Thevies to beda dobre gry, ale lista sprzedazy nie wstrzasna. Tak samo jak Gravity Rush 2 czy Knack 2. Po prostu MS nie ma swojego Days Gone, Spider Mana, od biedy Detroida. Kazdy to widzi i sprzedaz wyglada jak wyglada.

Oczywiscie ze slaba sprzedaz konsoli zmusila MS do wydawania ich gier na PC w celu ratowania rentownosci, ale to jest jak jak z polskim gornictwem - sprzedajesz hale zakladowe, elektrownie by starczylo na wyplaty dla zalogi..

Opublikowano

Nintendo przede wszystkim pokazało M$ jak się wydaje konsole i ją wspiera w ciągu 1 roku. Mała firma, a zdeptała ich jak robala.

Zelda

Mario

Rabbity x Mario

Xeno

Splatoon 

Arms

Karty

Rolnik 

No oni ich zabili. Niech sprzedadzą tych switchy ile tylko mogą, bo ten sprzęt jest warty każdej złotówki. A w końcówce roku po prostu zaora - podejrzewam, że będzie taki popyt iż nawet tego nie będzie gdzie zakupić.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Sam jesteś mala firma xd

Opublikowano

Sam jesteś mala firma xd

W porównaniu do M$ nintendo to mała firma. 

Opublikowano

Spokojnie, wszyscy jesteśmy rodziną, i tak wszystkie te pseudeogierki wyjdą na blaszaka

:pawel:

masz już zawał klapie?

tak tak, na blaszaki i nawet telefony komórkowe, tak jak ten hicior Evrybodys Golf, który podałeś

i nie wstyd ci w ogole wpisywać Knaka 2 na jakiekolwiek listę? Upośledzony 10-latek tego nawet kijem nie ruszy 

xd no juz widze jak pc smieci ściagaja z torrentów spidera, uncharted, yakuzę, goda i days gone :yao:

spider i god ok, nawet bym ściągał, ale resztę zaorać 

każda z wymienionych jest lepsza od tego tlou ryse style goda

Opublikowano

Przecież forumowi eksperci wieszczyli, że na 2017 holiday Nintendo będzie już wydawać gry jako third party ;//

Opublikowano

Nie wybaczę EA tego Anthem. Jakby tak wyglądała Andromeda to ja nawet nie wiem.

Edytowane przez MaiorZero

Opublikowano

Chwila na serio: czy wyjdzie jakaś gierka na Xa, której nie ogram na moim piecu?

Opublikowano

Zapowiedz MH na ps4 odsuneła w czasie zakup switcha u mnie. Moze jak juz to Xeno wyjdzie i nowe pokemony.

Opublikowano

No wychodzi ze nie

co smieszniejsze, ten ekosystem robi z xboxa taką dizfkę, ze gry z  pc nie odpalisz na xboxie,  wiec ekosystem po ch,uju

pc ma steama, xboxa, windowsa i  gry  z przegladarek, plus emulacje.

Kupno xboxa to głupota

Edytowane przez milan

Opublikowano

Nie wybaczę EA tego Anthem. Jakby tak wyglądała Andromeda to ja nawet nie wiem.

W 2019 sie przekonamy czy dobra gra czy nie. Plus to bedzie looter shooter wiec duzo ludzi sie rozczaruje tak jak przy Old Republic

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Przecież forumowi eksperci wieszczyli, że na 2017 holiday Nintendo będzie już wydawać gry jako third party ;//

kto pisał takie kocopoły?

Opublikowano

DCOOWhQWAAAAf16.jpg

+indory

+fify, skyrimy i inne rocket league

+PUYO PUYO Tetris

I już wiemy, że robią się:

-Kirby

-Yoshi

-Fire Emblem

-Metroid Prime 4

-POKEMONY

vip-club-entrance-300x230.jpg

Zapraszamy. Dziewczyny 10zł, chłopaki 15zł. Gdzie mi ku,rwa z tym xboxem chcesz wejść, na koniec kolejki. Z PS4? Płacisz 20zł.

tbHRnZQ.jpg

Opublikowano

Chwila na serio: czy wyjdzie jakaś gierka na Xa, której nie ogram na moim piecu?

Jeśli przez PC rozumiesz windowsa 10 i jego cyfrowy sklep to tak - zagrasz na nim we wszystko z xboxa

Opublikowano

DCOOWhQWAAAAf16.jpg

+indory

+PUYO PUYO Tetris

-Kirby

-Yoshi

-Fire Emblem

-Metroid Prime 4

-POKEMONY

vip-club-entrance-300x230.jpg

Zapraszamy. Dziewczyny 10zł, chłopaki 15zł. Gdzie mi ku,rwa z tym xboxem chcesz wejść, na koniec kolejki. Z PS4? Płacisz 20zł.

tbHRnZQ.jpg

zabawne, ale jak bedziesz chcial polupac czaszki  siekiera, zabić jakiegos grzybiarza, albo ploatac spidermanem to goweno z tego switcha bedziesz mial, ile mozna jesc tecze

Opublikowano

to sobie włączę PS4

xd

Opublikowano

no  to co  20zł

Edytowane przez milan

Opublikowano

cieszyć się, że wpuszczamy

A3HTCLG.png

Opublikowano

DCOOWhQWAAAAf16.jpg

+indory

+PUYO PUYO Tetris

-Kirby

-Yoshi

-Fire Emblem

-Metroid Prime 4

-POKEMONY

zapomniales jeszcze o starszych ogloszeniach gdzie min robi sie kolejny shin megami tensei czy octopath travelers (jrpg od tworcow bravely default), a to wszystko w erze gdzie jeszcze pudruja grami 3ds, gdy calkowicie oleja ta konsole w 2018 nastapi armagedon

pierwszy rok switcha przynosi wiecej dobrych kozackich exow niz loniak ma w calej swojej historii

Opublikowano

Masz oczywiście rację Ficuś, nasz cenny nabytku. Tyle tego, że idzie się pogubić. Twoje zdrowie.

A3HTCLG.png

Opublikowano

Tak wygrać życie, ze słiczuniem i smokiem  :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.