Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

krótka piłka masz nie masz?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No to japa klapie i wracaj do Nioha w 720p w 2017 roku, a nie mi tu fafikujesz. 

Doceniam szczerość.

Opublikowano

Jest i CrowbCat

Typek w 11:21 chyba wygral.

Opublikowano

4:04 :banderas:

Opublikowano

4:04 :banderas:

Jest lepsze z tym motywem, pod koniec xd

Opublikowano

Czegoś tu nie rozumiem. Spencer mówi, że dopiero co podpisał umowy na exy na ich super konsolę i dlatego nic nie pokazali na tym E3. Moje pytanie brzmi, czemu nic nie podpisał półtora roku temu gdy robili Scorpio, aby móc cokolwiek pokazać teraz?

Opublikowano

Spencer i jego wywody xd Pewnie podpisał deal na jakieś goowno typu recore czy lucky tale.

Opublikowano

Ta dziś czytałem, że nie ma sensu zapowiadać gier, które wyjdą na 2-3 lata, no to grubo 3 lata grania w multiplatformy xD

Opublikowano

Jest i CrowbCat

Ta końcówka :dynia:

Opublikowano

Co fajnego mogłoby zrobić MS, nie licząc standardowej gadki o wskrzeszaniu marek Rare? Niech 343 podzieli się na 2 teamy i robią 2 różne Halo: FPS-a i action-adventure z trzeciej osoby w świecie Master Chiefa - w końcu to najpopularniejszy gatunek, a świat Halo to dobry materiał na coś takiego, włącznie z multiplayerem TPP. To samo zrobić z The Coalition - rozbudować studio, podzielić na teamy od Gearsów i nowego IP, które zakopano jeszcze za czasów Black Tusk Studio. Zrobić z Battletoads jajcarską przygodówkę akcji - deweloperów 3rd party do takiej roboty jest dużo. Zamówić u jakichś Japończyków slasher, którego wyprodukowanie nie kosztuje fortuny, a który wśród hardcorów jest chyba najbardziej szanowany. Zrebootować Fable na modłę albiońskiego Wiedźmina... Ale to wszystko wymaga kasy i minimum 3 lat prac, więc wątpię, czy choć na jedną z takich opcji ktoś się tam zdecyduje.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Zamiast oszukać graczy i pokazać forze 7 w beton Club 60 klatkach, to piękne drops dało się zauważyć. Skoro tak ważna gra, na tak ważnej konferencji nie dała rady, to powodzenia w pełnej wersji. Kolejna forza dlc 4k.. Driveclub, chociaż wyznaczył nowe standardy.

Opublikowano

Idź ziomek (pipi)nij barana w ścianę. 

Opublikowano

Przecież M$ już od połowy tamtej generacji jest nastawiony na model usług. Ich nie interesują gry single player. Dla nich liczą się tylko takie exy, z których mogliby doić $ tj. nastawione na tryb sieciowy. Nie będzie już żadnej, ale to żadnej gry od M$, która będzie jedynie posiadać single player (mowa o ich wewnętrznych studiach). Oni chcą zarabiać jak najmniejszym kosztem i dopóki karuzela się kręci, $ z golda spływają, a ludzie jako tako kupują ten sprzęt to mają w sumie resztę w (pipi)e. 

Opublikowano

Jest i CrowbCat

wytrzymałem 7 minut i był cringe overload

a są ludzie, którzy nie spali żeby to oglądać z własnej woli xDDDD

Opublikowano

A są ludzie, którzy po konfie MS'u bronią tej firmy xDDDD

Opublikowano

tez bym wolał wstac o 3 w nocy niz miec xboxa

Opublikowano

Szach mat klapy :xboss:

Opublikowano

يستغل :banderas:

Opublikowano

xbox arab was zayebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.