Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

krótka piłka masz nie masz?

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 564,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No to japa klapie i wracaj do Nioha w 720p w 2017 roku, a nie mi tu fafikujesz. 

Doceniam szczerość.

Opublikowano

Jest i CrowbCat

Typek w 11:21 chyba wygral.

Opublikowano

4:04 :banderas:

Opublikowano

4:04 :banderas:

Jest lepsze z tym motywem, pod koniec xd

Opublikowano

Czegoś tu nie rozumiem. Spencer mówi, że dopiero co podpisał umowy na exy na ich super konsolę i dlatego nic nie pokazali na tym E3. Moje pytanie brzmi, czemu nic nie podpisał półtora roku temu gdy robili Scorpio, aby móc cokolwiek pokazać teraz?

Opublikowano

Spencer i jego wywody xd Pewnie podpisał deal na jakieś goowno typu recore czy lucky tale.

Opublikowano

Ta dziś czytałem, że nie ma sensu zapowiadać gier, które wyjdą na 2-3 lata, no to grubo 3 lata grania w multiplatformy xD

Opublikowano

Jest i CrowbCat

Ta końcówka :dynia:

Opublikowano

Co fajnego mogłoby zrobić MS, nie licząc standardowej gadki o wskrzeszaniu marek Rare? Niech 343 podzieli się na 2 teamy i robią 2 różne Halo: FPS-a i action-adventure z trzeciej osoby w świecie Master Chiefa - w końcu to najpopularniejszy gatunek, a świat Halo to dobry materiał na coś takiego, włącznie z multiplayerem TPP. To samo zrobić z The Coalition - rozbudować studio, podzielić na teamy od Gearsów i nowego IP, które zakopano jeszcze za czasów Black Tusk Studio. Zrobić z Battletoads jajcarską przygodówkę akcji - deweloperów 3rd party do takiej roboty jest dużo. Zamówić u jakichś Japończyków slasher, którego wyprodukowanie nie kosztuje fortuny, a który wśród hardcorów jest chyba najbardziej szanowany. Zrebootować Fable na modłę albiońskiego Wiedźmina... Ale to wszystko wymaga kasy i minimum 3 lat prac, więc wątpię, czy choć na jedną z takich opcji ktoś się tam zdecyduje.

Edytowane przez Kasias

Opublikowano

Zamiast oszukać graczy i pokazać forze 7 w beton Club 60 klatkach, to piękne drops dało się zauważyć. Skoro tak ważna gra, na tak ważnej konferencji nie dała rady, to powodzenia w pełnej wersji. Kolejna forza dlc 4k.. Driveclub, chociaż wyznaczył nowe standardy.

Opublikowano

Idź ziomek (pipi)nij barana w ścianę. 

Opublikowano

Przecież M$ już od połowy tamtej generacji jest nastawiony na model usług. Ich nie interesują gry single player. Dla nich liczą się tylko takie exy, z których mogliby doić $ tj. nastawione na tryb sieciowy. Nie będzie już żadnej, ale to żadnej gry od M$, która będzie jedynie posiadać single player (mowa o ich wewnętrznych studiach). Oni chcą zarabiać jak najmniejszym kosztem i dopóki karuzela się kręci, $ z golda spływają, a ludzie jako tako kupują ten sprzęt to mają w sumie resztę w (pipi)e. 

Opublikowano

Jest i CrowbCat

wytrzymałem 7 minut i był cringe overload

a są ludzie, którzy nie spali żeby to oglądać z własnej woli xDDDD

Opublikowano

A są ludzie, którzy po konfie MS'u bronią tej firmy xDDDD

Opublikowano

tez bym wolał wstac o 3 w nocy niz miec xboxa

Opublikowano

Szach mat klapy :xboss:

Opublikowano

يستغل :banderas:

Opublikowano

xbox arab was zayebie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.