Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

byli tu tacy co grali w driveclub na easy i mówili, że za łatwe, a teraz widzę kolejni robią to samo w Horizon, co te boty :dyniao:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

po co tracic czas na takie crapy jak piraci czy lucky tale?

na gifach piraci wyglądają zaje,biście, yeti powinien być zajarany w opór

vvj9l413z14z.gif

nie wiem tylko czy nie za mało drzew, no ale deszcz jest prima sort

Opublikowano

Ogólnie casus Sea of Thieves jest całkiem ciekawy. Ludzie  piszący o tej grze dzielą się na dwie kategorie:

Pierwsza grupa niczym klasyczny Ofi oglądała grę na YouTube/Livestream i kręci beke. Wyśmiewając założenia, pusty świat oraz zwiastując niezłego crapa

Druga grupa grała w grę i mimo początkowego sceptycznego nastawienia bawiła się świetnie, doceniając fun jaki płynie z tego tytułu 

Także z ostrożnym optymizmem można przypuszczać, że szykuje się kolejna perełka. Mam nadzieje tylko, że nie powtórzy się sytuacja z Sunset Overdrive gdzie nieprzychylne środowiska zapewniły świetnej gierce złą prasę tylko dlatego że nie wychodziła na plejstejszyn

Opublikowano

sea of thieves xdds to by musiało wyjść na Nintendo by mieć choć 70 na meta. btw kiedy oni to zapowiedzieli? Z dwa lata temu i wyjdzie najwcześniej gdzieś na jesień 2018? xd

Opublikowano

sea of thieves xdds to by musiało wyjść na Nintendo by mieć choć 70 na meta. 

zakład że bedzie powyżej 70 pkt na metacritic? :) o konto oczywiście :)

Opublikowano

80 nie przekroczy raczej ale ponad 70 bankowo

Opublikowano

80 nie przekroczy raczej ale ponad 70 bankowo

dokładnie, dzisiaj każda gra która nie jest totalnym crapem przekracza 70 pktów. Nawet taki potworek jak Driveclub na premiere prześlizgnął się przez granicę 70 punktów 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Orderowi jakos sie nie udalo :kaz:

Opublikowano

Ryse: Syn Cygana też nie dał rady :frog:

Opublikowano

Dziwne żeby gierka z kinecta przerobiona w pospiechu na normalną gre miala nie być crapem

Opublikowano

sea of thieves xdds to by musiało wyjść na Nintendo by mieć choć 70 na meta. btw kiedy oni to zapowiedzieli? Z dwa lata temu i wyjdzie najwcześniej gdzieś na jesień 2018? xd

Premiera 3 lata po zapowiedzi? Tylko Sony nie zapewnia takiej patologii :obama:

Opublikowano

kinect xD ale was wyrukali

Opublikowano

Premiera 3 lata po zapowiedzi? Tylko Sony nie zapewnia takiej patologii :obama:

W suuumie to sony nie wydaje shenmue 3, ff7 :kaz:

Opublikowano

Ale wydali, prawda Scalebound?

TO WINA GRACZY, ZAHAJPOWALI SIE ZA BARDZO

Opublikowano

Ale wydali, prawda Scalebound?

lepiej by chyba było jakbym jednak nie wydawali 

Opublikowano

Spencer prosi o zaufanie

Frajer musi się o to prosić, by zatrzymać xbotów przy dojarce. Sony oferuje tyle sztosiwa, że w nich należy rzucać szmalem.

Tylko gracze zrozumieją

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

Cieplutki ty taki gracz jak rayos mężczyzna.

Opublikowano

Hah, odyeb się od Rayosa, on chociaż je mięso, jak prawdziwy mężczyzna, a nie tylko szczaw jak bezjajeczniak

Opublikowano

bezjajeczniak zaorany

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.