Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

pograłeś 10 minut i forumek, tacy są pecetowcy :(

ale 5000 tysiecy godzin nabite a blantmanowa sama na teneryfie :smutas:

Dobrze że na x360 i na playstation nie nalicza godzin bo było ociupinke więcej.

BTW pamiętam jak po 2 latach grania w world of warcraft wpisałem na czacie komende played (czy podobną) i wyświetliło mi że 5 miesiący fizycznie spędziłem w grze.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

niesamowity z ciebie facet

Opublikowano

No jest się czym chwalić :sorcerer:

Opublikowano

jak wylysieje chce byc taki jak blantman

Opublikowano

do korzystania z dobrodziejstw blachy trzeba miec pieniadze i rozum, rzeczy nieosiagalne dla zwyklego klapa

Dlatego tez masz PS4?
Opublikowano

A to Tylko klapy mogą mieć PS4?

Opublikowano

klap to pewien rodzaj mentalności. Jak to mówią wieśniak wyjdzie ze wsi ale wieś z wieśniaka nigdy. Mozna mieć playstation i przy okazji inne platformy. Można być też betonem i wtedy jest się klapem. 

Opublikowano

niesamowity z ciebie facet

LesterCrest-GTA5.jpg.eef7c64f286647a4425

może nowa emota?

To z X360?

xDDD

Opublikowano

A to Tylko klapy mogą mieć PS4?

Z waszego punktu widzenia każdy posiadacz PS4 to klap, wiec takie trochę samo zaoranie.
Opublikowano

Błąd koluniu z Twojego punktu widzenia z Twojego, to Ty tak myślisz nie my, znowu sobie wpierdzielasz, że kogoś zaorałeś, próbuj dalej może kiedyś w końcu się uda.

Powodzenia. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Czemu podejmujecie jakąkolwiek retoryke z expertem? może sobie pójdzie i bedzie spokój

Opublikowano

Błąd koluniu, to znowu Ty myślisz ze tak nie jest xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

594b9b6861b2f.jpg

Opublikowano

Na co komu śmieć z dwiema/trzema niezłymi grami jak może mieć PS4 i Switcha?

Opublikowano

A wiadomo coś o Tym Atari i tą ich niby nową rzekomą konsolę którą zapowiedzieli?

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Na co komu PS4 w domu jak się ma telewizor z kaczora donalda? 

Opublikowano

A wiadomo coś o Tym Atari i tą ich niby nową rzekomą konsolę którą zapowiedzieli?

Ty serio wierzysz, że Atari jest w stanie wejść na tak ugruntowany rynek i rywalizować z Microsoftem, Sony i Nintendo? Jeżeli cokolwiek powstanie to będzie to jakaś retrokonsola, jakich wiele na rynku 

Opublikowano

Ale warto wierzyć. Na retro konsole to mam wywalone w sumie.

Opublikowano

do korzystania z dobrodziejstw blachy trzeba miec pieniadze i rozum, rzeczy nieosiagalne dla zwyklego klapa

Właśnie odwrotnie...żeby kupować kaczkę za parę tysi, a potem grać w Kanterstrajka i DOTA 2 to trzeba być tych zwojów pozbawiony lub mieć je wyprostowane jak struny. Do tego usprawiedliwiać się, że skoro blacha kosztowała mnie 5 tysi to w ramach tego uprawnia mnie to do jumania gier z torrentów, nie mówiąc o psuciu innym zabawy przez cheaty. Już wspominałem o tym...znam towarzystwo knightów blachy od podszewki poprzez kontakt z kolesiami z którymi trenuję kosza. Koledzy fajni na boisku i poza nim, ale od tego ich blacharskiego pierdololo o jumactwie gier, cheatach, crackach i cebulach itp mam czasem ochotę ich pozabijać :shotgun:  Tak czy inaczej każdorazowo jak tego słucham to czuję jak mi ziemniaki w piwnicy gniją :taknieco:

PS: Aha...przypomniałem sobie, że po ostatnim treningu sezonu pytali mnie czy coś wiem kiedy Anczarted 4 wyjdzie na blachę :yao:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ale warto wierzyć. Na retro konsole to mam wywalone w sumie.

xD czyli wierzysz, lepiej porzuć nadzieje aby się nie rozczarować. 

Zobacz na przykład Microsoftu, który wskoczył do tego wyścigu jako ostatni. Ile wyrzucił pieniędzy, aby stać się równorzędnym konkurentem dla Nintendo i Sony. Dzisiaj rynek konsol jest jeszcze większy, Atari musiałoby zainwestować znacznie większe kwoty od MS, bez jakiekolwiek gwarancji, że to im się zwróci. 

Opublikowano

Coś w tym jest, każdy ma dla siebie w sumie wybrany sektor, steam skupia cały rynek pecetowy, ms z sony i ninny branże konsolową ale mają obrane swoje kierunki. A Atari, no mieliby ciężko. Jakiś konkurent by się przydał, co by wziął za mordę tych konkurentów. Chinole mają w tym potencjał, na brak kasy nie narzekają ale w sumie ich to nie interesuje. 

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Przecież to będzie zwykła retro konsolka. Atari dzisiaj nie ma takiej kasy, żeby wchodzić z mocnym sprzętem a po za tym niby jakie gry by wydawali? Ponga w 4k? Szanujmy się ale ta firma jest kultowa bo stworzyła branże gierek i niech pozostanie taka legendą.

Opublikowano

W sumie to i tak nie ma już pomysłu na gry. Już takich efektów i ochów nie doznamy, co mieliśmy w 90 latach i 2000 tak jak z tym przeskokiem z sd na hd. Chociaż ostatnio fajny efekt można spotkać to HDR w grach ale to nie jest takie same jak z tym skokiem HD.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Wszystko co dziś znamy w grach tak naprawdę stworzono już na początku. Potem tylko wszystko rozwijano. Ten rok pod kątem gier jest najlepszy od lat. Takie hity się pojawiają że głowa siada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.