Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

No jeśli chodzi o wysyp gier to masz rację, hit za hitem i z tego też trzeba się cieszyć.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

9 baniek wyświetleń.

XBOX ONE X #nikogo  :dafuq:

Opublikowano

jaranie sie ilością wyswietlen, zal godny xboxa

Opublikowano

ten filmik wyswietlono 9 milionow razy, jak widac kabarety sa w modzie

Opublikowano

Nie no sama konsola wywołała olbrzymie pozytywne poruszenie w sieci, tego nikt nie neguje. Szkoda tylko, że zabrakło dużych tytułów AAA ( Forza to wyjątek), które mogłyby pokazać moc konsoli. Microsoft pod tym względem widocznie zaspał 

Opublikowano

MS zatrudnil jakas firme z chin do nabijania wyswietlen

Opublikowano

Nie no sama konsola wywołała olbrzymie pozytywne poruszenie w sieci, tego nikt nie neguje. Szkoda tylko, że zabrakło dużych tytułów AAA ( Forza to wyjątek), które mogłyby pokazać moc konsoli. Microsoft pod tym względem widocznie zaspał 

Dokładnie i o to mi chodziło, że sama konsola cieszy się sporym zainteresowaniem 

Ficuś na hayu wrzuca dwuletni filmik xD 

Opublikowano

Zachód jarał się nawet xbox onem po konferencji na której Mattrick więcej mówił o tv niż o grach. Wszyscy wiemy jak to się skończyło [*]

Opublikowano

Soul jąkający się ilością wyświetleń na youtubie xD

Jezu jak można upaść tak nisko, ludzie byli ciekawi co MS zapowiedział - to wszystko.

Opublikowano

Zachód jarał się nawet xbox onem po konferencji na której Mattrick więcej mówił o tv niż o grach. Wszyscy wiemy jak to się skończyło [*]

8 baniek po 4 latach.

PRO tip jeżeli ktoś jest czegoś ciekaw to oznaka, że jednak kogoś interesuje ten sprzęt.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jezu jak można upaść tak nisko, ludzie byli ciekawi co MS zapowiedział - to wszystko.

chyba wypadło wam z głowy że propagatorem tego trendu był Figaro, który grając jeszcze na PS3, wnikliwie analizował wyświetlenia na YouTube gier na Xboxa One 

Edytowane przez asax

Opublikowano

8 baniek po 4 latach.

PRO tip jeżeli ktoś jest czegoś ciekaw to oznaka, że jednak kogoś interesuje ten sprzęt.

Masz rację. W tym przypadku chodziło o dostarczenie contentu do beki.

Opublikowano

W ogóle konsole i jaranie się ich "mocą"  :/  :/  :/  :/  :ninja:

to, że twoja konsola ma więcej ramów niż mój kubek do kawy nie znaczy, że jest spoko. Kiedyś były fajne gierki na kanapie, teraz żal, smutek, zażenowanie i szejset terfanków

Edytowane przez gekon

Opublikowano

11 MILIONOW :obama:

24 MILIONY :fsg:

Wstawil bym trailery jakis gier od MS no ale :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

chyba wypadło wam z głowy że propagatorem tego trendu był Figaro, który grając jeszcze na PS3, wnikliwie analizował wyświetlenia na YouTube gier na Xboxa One

Od kiedy obchodzi kogoś Figaro?
Opublikowano

Niech juz opada hype na tego switcha bo pazerniaki z nintendo nigdy nie obniza cen czy wrzuca bundli ;/

Opublikowano

wow pedau w czapce skacze po grzybach i już gracze mają bonera, co tam że od 30 lat to samo xD co za mapety

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

[soul : ON]

54miliony, to jest mesjasz a nie jakieś padauy.

[soul : OFF]

Opublikowano

Wrzuć jakiś filmik z przed 3-4 lat, tak aby było 100mln albo jakąś piosenkę.

Głupich nie sieją, sami się rodzą.

Opublikowano

Proszę bardzo.

Może nie ma 100mln ale pośmiać się można :ragus:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.