Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Porukasz i cześć, a komputer to przyjaciel na całe życie.

Na dwa lata, przecież później będzie za stary.

No popatrz, to tak jak z konsolą xD

Opublikowano

Co tu się dzieje, ping standardowo troluje, a pecetowe barachło myśli, że to tak na serio xDDD. Wyskoczyło z nor po kilku miesiącach ciszy i coś majaczą o pc podpisz pan petycje na gierkę. Panowie, nic się nie zmieniło, nadal jesteście je.ba.ni przez producentów tytanów i developerów.

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Porukasz i cześć, a komputer to przyjaciel na całe życie.

Na dwa lata, przecież później będzie za stary.

No popatrz, to tak jak z konsolą xD

Ale 3x taniej xD

Opublikowano

Oni nadal myślą, że jak będzie PC za 10 tys, to będzie taka jakość jak w Uncharted 4....Pisanie na forumku plus FPS plus commandos,do tego się nadaje PC

Opublikowano

Moj PC sluzy mi juz 6 lat i nadal moge grac w najnowsze pozycje.

Zeby cieszyc sie w pelni grą Knack musialem po raz drugi kupic ps4, tym razem w odmianie PRO bo na zwyklaku klatkuje.

Na PC wystarczyloby przesunac suwak, to jest dopiero dymanie :(

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Oni nadal myślą, że jak będzie PC za 10 tys, to będzie taka jakość jak w Uncharted 4....Pisanie na forumku plus FPS plus commandos,do tego się nadaje PC

Gry z 2015 puszczone w 4K z detalami ULTRA zjadają U4 na śniadanie.

Gdyby U4 biegało w 60FPSach z super detalami to łooooo. Mam nadzieję, że przy kolejnej soniawce pykną remastera, bo to zdecydowanie jedna z najpiękniejszych konsolowych gier (XBO nie ma startu).

Opublikowano

U4, gierka na laptopowym cpugpu za 1500zł, która ośmiesza tytany za 5 tys. Tak jak Horizont czy kilka innych mesjaszów z Nadkonsoli wyznaczających nowe standardy graficzne według specjalistów z DF. A co zrobi nowy God of War czy TLoU, obima, pecetowe barachło znów będzie pisało, że ściema puszczana z komputewrów nasa.

Opublikowano

U4, gierka na laptopowym cpugpu za 1500zł, która ośmiesza tytany za 5 tys. Tak jak Horizont czy kilka innych mesjaszów z Nadkonsoli wyznaczających nowe standardy graficzne według specjalistów z DF. A co zrobi nowy God of War czy TLoU, obima, pecetowe barachło znów będzie pisało, że ściema puszczana z komputewrów nasa.

Nie ośmiesza, bo nie ma do nich startu, jednak w klasie konsolowej creme-de-la-creme. Ogólnie PS4 jest najpotężniejszym sprzętem i nawet XOX tego nie zmieni, bo nie będzie na ten sprzęt takiej mnogości porządnych gier.

Opublikowano

Ja pamiętam jak wyszedł Wiedźmin 3 i był niegrywalny na konsolach a ja w niego grałem w 1080p/60fps :))))))))))

Opublikowano

Z sttuteringiem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

na pc mozna bylo z kims w coopie?

Opublikowano

nie wiem o czym mówisz

na pc był kreator postaci

Opublikowano

Z sttuteringiem

Bluber gra z rimmingiem

Opublikowano

Gry z 2015 puszczone w 4K z detalami ULTRA zjadają U4 na śniadanie.

Gdyby U4 biegało w 60FPSach z super detalami to łooooo. Mam nadzieję, że przy kolejnej soniawce pykną remastera, bo to zdecydowanie jedna z najpiękniejszych konsolowych gier (XBO nie ma startu).

Ok, przyznam ze na początku tez się nabrałem, teraz już wiem ze to tylko troling.

Opublikowano

Beka też z tego, jak wszyscy się podniecają kompatybilnością wsteczną. Właśnie sprawdziłem temat emulacji na komputerku - gry GAMECUBE i DREAMCAST łażą w 4K z mega wysoką kompatybilnością, na konsoli nie ma takiej możliwości. Następne w kolejce emu PS2. Rozbraja mnie pecet. Konsole pod względem możliwości daleko w tyle...

Opublikowano

Ja pamiętam jak wyszedł Wiedźmin 3 i był niegrywalny na konsolach a ja w niego grałem w 1080p/60fps :))))))))))

Okazjonalne spadki o 2-3 fps = niegrywalny.

Nie ośmiesza, bo nie ma do nich startu, jednak w klasie konsolowej creme-de-la-creme.

Zwykle PS4 nie, ale na Pro + odpowiedni TV wrazenia sa mocno porownywalne. Ogolnie organizowanie konkursow na jakosc grafiki i dorzucanie exow Sony to zly pomysl.

giphy-downsized-large.gif

.

Opublikowano

Tak o 2 fps :rotfl: bagna chodzace w 18 fpsach to tez o 2-3

Opublikowano

Sub 30 FPS i loadingi 3 minutowe? :yao:

Już o tym pisałem w temacie, ale to był powód dla olania wieśka.

Opublikowano

Spadalo miejscami do 20kilku, ale to byl blad developera. Z tego powodu odpuscilem sobie W3 na premiere i ... teraz czekam na patcha do Pro, ktorego kupilem niedawno. 

Ogolnie sam fakt ze porownujemy PS4 z high end rigiem wskazuje, na jakie wyzyny aberracji wchodzimy teraz i jak kiepsko stoi PCtowe granie.

Ale jedna rzecz trzeba przyznac, ze PC - glownie dzieki nieudolnosci Microsoftu i wynikajacym z tego zluzowaniu rygoru konkurencyjnosci przez Sony - mocno zyskal w tej generacji.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Spadalo miejscami do 20kilku, ale to byl blad developera. Z tego powodu odpuscilem sobie W3 na premiere i ... teraz czekam na patcha do Pro, ktorego kupilem niedawno. 

Piękne podsumowanie bycia konsolorzem - kupił pro wiele miesięcy po premierze i czeka na patcha żeby zagrać w grę z 2015 xD.

Opublikowano

Piękne podsumowanie bycia konsolorzem - kupił pro wiele miesięcy po premierze i czeka na patcha żeby zagrać w grę z 2015 xD.

Jasna sprawa, koszt przesiadki wyniosl mnie circa 800zl, i gram w jakosci o ktorej 90% stemowiczow moze pomarzyc. Biblioteka gier rosnie co miesiac :D

Witcher 3 ? Zaden dla mnie must have, musi czekac na swoja kolej, jak skoncze Nioha, Horizona i jeszcze kilka gier ktore stoja u mnie wyzej na liscie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A ja gram w jakości o której 100% konsolorzy może pomarzyć. Temat zamknięty :yao:

Opublikowano

PC+Ps4 to najlepsze kombo. I nie rzucajcie argumentami z dupy, bo większość po przesiadce i ograniu 2 tytułów w 4k/60fps by na konsole tylko spluneła.

Ping w tym momencie może odpalić nawet najnowszą Zelde w 4K i płynnych 60 klatkach.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.