Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 565,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Porukasz i cześć, a komputer to przyjaciel na całe życie.

Na dwa lata, przecież później będzie za stary.

No popatrz, to tak jak z konsolą xD

Opublikowano

Co tu się dzieje, ping standardowo troluje, a pecetowe barachło myśli, że to tak na serio xDDD. Wyskoczyło z nor po kilku miesiącach ciszy i coś majaczą o pc podpisz pan petycje na gierkę. Panowie, nic się nie zmieniło, nadal jesteście je.ba.ni przez producentów tytanów i developerów.

:yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Porukasz i cześć, a komputer to przyjaciel na całe życie.

Na dwa lata, przecież później będzie za stary.

No popatrz, to tak jak z konsolą xD

Ale 3x taniej xD

Opublikowano

Oni nadal myślą, że jak będzie PC za 10 tys, to będzie taka jakość jak w Uncharted 4....Pisanie na forumku plus FPS plus commandos,do tego się nadaje PC

Opublikowano

Moj PC sluzy mi juz 6 lat i nadal moge grac w najnowsze pozycje.

Zeby cieszyc sie w pelni grą Knack musialem po raz drugi kupic ps4, tym razem w odmianie PRO bo na zwyklaku klatkuje.

Na PC wystarczyloby przesunac suwak, to jest dopiero dymanie :(

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Oni nadal myślą, że jak będzie PC za 10 tys, to będzie taka jakość jak w Uncharted 4....Pisanie na forumku plus FPS plus commandos,do tego się nadaje PC

Gry z 2015 puszczone w 4K z detalami ULTRA zjadają U4 na śniadanie.

Gdyby U4 biegało w 60FPSach z super detalami to łooooo. Mam nadzieję, że przy kolejnej soniawce pykną remastera, bo to zdecydowanie jedna z najpiękniejszych konsolowych gier (XBO nie ma startu).

Opublikowano

U4, gierka na laptopowym cpugpu za 1500zł, która ośmiesza tytany za 5 tys. Tak jak Horizont czy kilka innych mesjaszów z Nadkonsoli wyznaczających nowe standardy graficzne według specjalistów z DF. A co zrobi nowy God of War czy TLoU, obima, pecetowe barachło znów będzie pisało, że ściema puszczana z komputewrów nasa.

Opublikowano

U4, gierka na laptopowym cpugpu za 1500zł, która ośmiesza tytany za 5 tys. Tak jak Horizont czy kilka innych mesjaszów z Nadkonsoli wyznaczających nowe standardy graficzne według specjalistów z DF. A co zrobi nowy God of War czy TLoU, obima, pecetowe barachło znów będzie pisało, że ściema puszczana z komputewrów nasa.

Nie ośmiesza, bo nie ma do nich startu, jednak w klasie konsolowej creme-de-la-creme. Ogólnie PS4 jest najpotężniejszym sprzętem i nawet XOX tego nie zmieni, bo nie będzie na ten sprzęt takiej mnogości porządnych gier.

Opublikowano

Ja pamiętam jak wyszedł Wiedźmin 3 i był niegrywalny na konsolach a ja w niego grałem w 1080p/60fps :))))))))))

Opublikowano

Z sttuteringiem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

na pc mozna bylo z kims w coopie?

Opublikowano

nie wiem o czym mówisz

na pc był kreator postaci

Opublikowano

Z sttuteringiem

Bluber gra z rimmingiem

Opublikowano

Gry z 2015 puszczone w 4K z detalami ULTRA zjadają U4 na śniadanie.

Gdyby U4 biegało w 60FPSach z super detalami to łooooo. Mam nadzieję, że przy kolejnej soniawce pykną remastera, bo to zdecydowanie jedna z najpiękniejszych konsolowych gier (XBO nie ma startu).

Ok, przyznam ze na początku tez się nabrałem, teraz już wiem ze to tylko troling.

Opublikowano

Beka też z tego, jak wszyscy się podniecają kompatybilnością wsteczną. Właśnie sprawdziłem temat emulacji na komputerku - gry GAMECUBE i DREAMCAST łażą w 4K z mega wysoką kompatybilnością, na konsoli nie ma takiej możliwości. Następne w kolejce emu PS2. Rozbraja mnie pecet. Konsole pod względem możliwości daleko w tyle...

Opublikowano

Ja pamiętam jak wyszedł Wiedźmin 3 i był niegrywalny na konsolach a ja w niego grałem w 1080p/60fps :))))))))))

Okazjonalne spadki o 2-3 fps = niegrywalny.

Nie ośmiesza, bo nie ma do nich startu, jednak w klasie konsolowej creme-de-la-creme.

Zwykle PS4 nie, ale na Pro + odpowiedni TV wrazenia sa mocno porownywalne. Ogolnie organizowanie konkursow na jakosc grafiki i dorzucanie exow Sony to zly pomysl.

giphy-downsized-large.gif

.

Opublikowano

Tak o 2 fps :rotfl: bagna chodzace w 18 fpsach to tez o 2-3

Opublikowano

Sub 30 FPS i loadingi 3 minutowe? :yao:

Już o tym pisałem w temacie, ale to był powód dla olania wieśka.

Opublikowano

Spadalo miejscami do 20kilku, ale to byl blad developera. Z tego powodu odpuscilem sobie W3 na premiere i ... teraz czekam na patcha do Pro, ktorego kupilem niedawno. 

Ogolnie sam fakt ze porownujemy PS4 z high end rigiem wskazuje, na jakie wyzyny aberracji wchodzimy teraz i jak kiepsko stoi PCtowe granie.

Ale jedna rzecz trzeba przyznac, ze PC - glownie dzieki nieudolnosci Microsoftu i wynikajacym z tego zluzowaniu rygoru konkurencyjnosci przez Sony - mocno zyskal w tej generacji.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Spadalo miejscami do 20kilku, ale to byl blad developera. Z tego powodu odpuscilem sobie W3 na premiere i ... teraz czekam na patcha do Pro, ktorego kupilem niedawno. 

Piękne podsumowanie bycia konsolorzem - kupił pro wiele miesięcy po premierze i czeka na patcha żeby zagrać w grę z 2015 xD.

Opublikowano

Piękne podsumowanie bycia konsolorzem - kupił pro wiele miesięcy po premierze i czeka na patcha żeby zagrać w grę z 2015 xD.

Jasna sprawa, koszt przesiadki wyniosl mnie circa 800zl, i gram w jakosci o ktorej 90% stemowiczow moze pomarzyc. Biblioteka gier rosnie co miesiac :D

Witcher 3 ? Zaden dla mnie must have, musi czekac na swoja kolej, jak skoncze Nioha, Horizona i jeszcze kilka gier ktore stoja u mnie wyzej na liscie.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

A ja gram w jakości o której 100% konsolorzy może pomarzyć. Temat zamknięty :yao:

Opublikowano

PC+Ps4 to najlepsze kombo. I nie rzucajcie argumentami z dupy, bo większość po przesiadce i ograniu 2 tytułów w 4k/60fps by na konsole tylko spluneła.

Ping w tym momencie może odpalić nawet najnowszą Zelde w 4K i płynnych 60 klatkach.

Edytowane przez Starh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.