Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

wybacz im Pan Spencer gdyż nie wiedzą co czynią :/

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Pierwszy Xbox GOTY konsola a w połączeniu z gamecube niszczator umysłów, pozniej x360, ktory nie miał sobie równych i Xbox One ktory ma lekkie problemy ale wierze ze bedzie dobrze,

Tylko Xbox Je,bac Playstation

Opublikowano

lekkie problemy xDD TO JEST C0RWA TRUP 

Opublikowano

obiektywny multiplatformowiec powinien szanować biblioteke pierwszego Xboxa 

co tam kuvva jest szanowac przy dziesiatkach, setkach dobrych exow na ps2? kuvva ta konsola miala tylko halo, forze (xdd co za zaskoczenie), ninja gaiden, pgr i tyle

zreszta za wiki - 433 exy na ps2 vs 93 na goowno z ameryki

Opublikowano

O ile na xboksa to bym nawet nie splunął, tak będę miał bekę, jak wyjdzie SCORPIO i klapom liczącym klapki animacji rura zmięknie widząc jakość graficzną dającą namiastkę mocnego PC.

Nie mogę się doczekać listopada, oj co to się będzie na forume działo :cool:

Opublikowano

1. 360

2. Xbox

3. One

ale ogólnie to microsoft zlewam, JE,BAĆ

Ale w shreka 2 zagrałby? :lapka::cool:

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jak na swoim Xboxie One pogram Crimson Skies, Kotory, Jade Empire (złote lata Bioware) , Conkera :banderas:  

Opublikowano

1. 360

2. Xbox

3. One

ale ogólnie to microsoft zlewam, JE,BAĆ

Ale w shreka 2 zagrałby? :lapka::cool:

Piękne porównanie PEREŁ do ścierwa jakim karmili zielonych :dynia:

Opublikowano

ja pier.dole guwniana platformówka i remaster gierki z psp xD no jak ch,uj jeszcze jak!

Pierwszy xbox? 

Fable, Kotor, Jade Empire, Ninja Gaiden, PGR, Panzer Dragon, Morrowind, Crimson Skies, Riddick, Doom 3, Halo 1&2, Oddworld: Stranger's Wrath, Far Cry Instincts, Doa 3, Otogi, Thief 3

no solidnie w ch,uj

Opublikowano

port gierki z wiiu, remaster gierki z wiiu vs remaster gierki z psp, remaster gierki z psx vs poczciwy shrek

Opublikowano

Po Dreamcast'scie wybór mógł być tylko jeden XBOX.

Opublikowano

W sumie graficznie miażdżyło wszystko co wyszło na PS2, ale i tak bym w takie goowno nie grał. Nawet dla trofeów.

Opublikowano

i zalapal by sie do top3 najladniejszych exow tego roku na xone  :Coolface:

Opublikowano

ja pier.dole guwniana platformówka i remaster gierki z psp xD no jak ch,uj jeszcze jak!

Pierwszy xbox? 

Fable, Kotor, Jade Empire, Ninja Gaiden, PGR, Panzer Dragon, Morrowind, Crimson Skies, Riddick, Doom 3, Halo 1&2, Oddworld: Stranger's Wrath, Far Cry Instincts, Doa 3, Otogi, Thief 3

no solidnie w ch,uj

porządne gry dla dorosłych graczy a na ps2? Co wy 6 lat mieliście?  :)

Opublikowano

W sumie graficznie miażdżyło wszystko co wyszło na PS2, ale i tak bym w takie goowno nie grał. Nawet dla trofeów.

boże, nienawidzę tych dźwięków, mam je wryte w banię. te pierdzenie czarnym guzikiem, te stękania bożeee co za crap.

2002 rok, marzyłem o PlayStation 2, ojciec robiący na azbestach w USA mówi przez telefon:

"synek, nie martw się, mam coś lepszego, mocniejsze niż PS2"

nadeszła paczka, w niej xbox z:

Shrek_Coverart.png

+

nascar-heat-2002-cover955553.jpg

dz-dzięki tato xDDDDDD

dobrze, że gemboja z yellowami chociaż miałem

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zlote czasy Geforce 2 :obama:

Opublikowano

Nie mogę się doczekać jak na swoim Xboxie One pogram Crimson Skies, Kotory, Jade Empire (złote lata Bioware) , Conkera :banderas:

Ninja Gaiden Black  :fsg:  :fsg:  :fsg:

Opublikowano

Fajne exy elomejo

ty jeszcze w jajach pływaleś starego jak wyszły te gry więc się nie mądruj

Zlote czasy Geforce 2 :obama:

Ta se pograłeś na ch,uju gf2 w te gry xD zwłaszcza Dooma

Opublikowano

Uwielbiam historię ragusa.

Miałem gf2 i z tego zestawu jedynie Morrowind jakoś działał (w 20 klatkach z mgłą :dynia:).

XBOX latał na jakiejś mocno zmodowanej trójce.

Opublikowano

no u mnie na gf4 ch,ujowo doom chodził wolalem już wtedy xbox

Opublikowano

A nie miałeś przypadkiem GeForce 4 MX 440, jeden z większych wałków ever? Rebrandowany GF2 sprzedawany jako czwórka. Niezłe golonko wtedy było.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.