Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Widzę zabolało Niemiaszka, że dopiero jak gra wyszła na PS4, ludzie na forumku zaczęli w to grać :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Kolejny, który myśli, że forum PE to wyrocznia xD

Bo na forum...kogo na świecie obchodzi forum PE i to co się na nim dzieje, odpowiem nikogo...

Opublikowano

Bo na forum...kogo na świecie obchodzi forum PE i to co się na nim dzieje, odpowiem nikogo...

ja Ci odpowiem kogo - użytkowników forum PE

Opublikowano

Widzę zabolało Niemiaszka, że dopiero jak gra wyszła na PS4, ludzie na forumku zaczęli w to grać :)

Ciekawe dlaczego tak jest :usmiech:

Opublikowano

Licze ze gierka namiesza w zestawieniu na goty tego roku. Szkoda tylko ze yekubu jest teraz botem i nie bedzie komu liczyc glosow :/

Opublikowano

Glosowac na cokolwiek od sony gdy nintendo w tym roku dostarcza zelde i mariana xdddd

Opublikowano

ja Ci odpowiem kogo - użytkowników forum PE

20 klapów na krzyż xD

Opublikowano

Glosowac na cokolwiek od sony gdy nintendo w tym roku dostarcza zelde i mariana xdddd

Ale Elite nie jest od sony :)

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Myslalem ze te gierki startuja w kategorii GOTY gry dla dzieci?

Opublikowano

To jest to na co czekalem.

Sony to jednak wie jak zadbac o klienta. Na co mi opcja zwracania cyfrowek, szybkie pobieranie czy wsteczna kompatybillnosc skoro moge szybciej synchronizowac trofiki /s

:facepalmz:

Opublikowano

No nareszcie, teraz moge robic sync co trofek zeby znajomi zobaczyli wspaniale osiagniecia, które wpadaja jak otworzylem menu, przeszedlem pierwszy poziom gry albo rzucilem kamieniem :banderas:

Opublikowano

kurczę, aż chyba tego game of thrones od tt przejdę żeby się platyną pochwalić

xd

Opublikowano

mnie tam zawsze wkurzala ta powolna synchronizacja( ta na ps3 to juz w ogole tragedia) wiec nie wiem o co loto, dobry upgrade w chuy

Opublikowano

nie w chuy zayebisty upgrade, xbox na kolanach 

Opublikowano

Xbox już ogarnął, sortowanie gier z pozycji konsoli w sklepiku? Czy nadal za mało mocy? Tak chciało community... Zaraz będzie odzew, że przez konosle się nie kupuje..
Opublikowano

Xbox już ogarnął, sortowanie gier z pozycji konsoli w sklepiku? Czy nadal za mało mocy? Tak chciało community... Zaraz będzie odzew, że przez konosle się nie kupuje..

a to klapy nie kupują gierek z psstore za pomocą peceta, tego samego na którym grają w exy z Xboxa?

Opublikowano

Nie jest jakimkolwiek zaskoczeniem, że najlepiej na Xboksie One X działają produkcje przygotowane przez wewnętrzne studia Microsoftu. Według analizy, Forza Motorsport 7 wykorzystuje 77,8% mocy GPU na Xboksie One dla uzyskania 1080p i 77 fps (w ostateczności blokada na 60 klatek), a Xbox One X osiąga rozgrywkę w 4K przy 91 klatkach na sekundę (tutaj też pewnie pojawi się blokada 60 fps) i wykorzystuje do tego zaledwie 65,9% mocy GPU.

giphy.gif

:obama: :obama: Obama:

Opublikowano

brum bruuuuuuuuuuuum

Opublikowano

kałuże są tak samo wypalone na trasie jak cienie?

Opublikowano

Skończycie wy w końcu o tych wyścigówkach? 

Tylko Burnout 3 

reszte zaorać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.