Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

1. Jaranie się nowym sprzętem.

2. Chęć bycia ambasadorem marki.

3. Kupno nowej konsoli.

4. Jeszcze większe jaranko.

5. Sprzedaż bo sytuacja w domu trudna.

A mógł pożyczyć jak kiedyś tytana xd.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
Niestety sprzedaję ze względu na prywatną sytuację. Pilnie potrzebuję gotówki. Gdyby nie to, w życiu bym tego sprzętu nie sprzedał, bo jest naprawdę kapitalny. Zelda to już w ogóle mistrzostwo świata.

xdddd

pewnie brakuje na koparke do bitcoinow, a w pazdzierniku znowu powtorka schematu z szybkim jaraniem i sprzedaza z powodow osobistych z scorpio xd

Opublikowano

A mi się ten Crackdown 3 podoba. Nie jest to nic next genowego, nie ma obiecanej destrukcji, ale wygląda na fajną kontynuację jedynki, gdzie liczy się fun i rozpierducha. Liczę na podobną swobodę w działaniu.

Opublikowano

A mi się ten Crackdown 3 podoba. Nie jest to nic next genowego, nie ma obiecanej destrukcji, ale wygląda na fajną kontynuację jedynki, gdzie liczy się fun i rozpierducha. Liczę na podobną swobodę w działaniu.

Polecam Crackdown na X360, bez odgrzewania, bez przymusu kupna nowej konsoli.
Opublikowano

matek ale sprzedaż konsoli nie zmieni twojej prywatnej sytuacji, dalej będziesz zyebany

Opublikowano

Niestety sprzedaję ze względu na prywatną sytuację. Pilnie potrzebuję gotówki. Gdyby nie to, w życiu bym tego sprzętu nie sprzedał, bo jest naprawdę kapitalny. Zelda to już w ogóle mistrzostwo świata.

xdddd

pewnie brakuje na koparke do bitcoinow, a w pazdzierniku znowu powtorka schematu z szybkim jaraniem i sprzedaza z powodow osobistych z scorpio xd

Zapomniała krowa jak cielem była, a skąd wiesz czego dotyczy sytuacja?

Musi w ogłoszeniu być napisane?

Opublikowano

matek ale sprzedaż konsoli nie zmieni twojej prywatnej sytuacji, dalej będziesz zyebany

Ban? Warn? Lecz się. 

Opublikowano

Nie znamy jego sytuacji

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

2d action rpg robiony przez japonczykow to nie jrpg?

to 2d action rpg :reggie:

Opublikowano

Ta zmiana nickow na forum to największa dałniada, dobrze że Ficuś ma wszystich użytkowników w głowie, bo już zapomniałem o Maciomaniaku.

Opublikowano

nie mam :P ostatnio byla dyskusja o maciomaniaku i ktos inny napisal ze matekDM to on :P

a co z kukuryku? ozenil sie z ukanio? ma bana na pisanie? bo widze, ze sukcesywnie mnie minusuje ale cos sie nie udziela :P

Opublikowano

Matek ma taki sam Avatar jak kiedyś miał ciężki deszcz, przypadek? nie sądzę. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zielone gatki można gdzieś obejrzeć?

Opublikowano

tak, w serii ciezkich przypadków medycznych na discovery

Opublikowano

xD

Opublikowano

Matek ma taki sam Avatar jak kiedyś miał ciężki deszcz, przypadek? nie sądzę.

Aż się zdziwiłem troszkę.

Matek znajdź sobie inny

Opublikowano

To Macio tez jest cieply?

Opublikowano

alez zenada

Opublikowano

kamil24071

6 lat temu

rewelacja :)

Sorry ale I AM HAPPY WITH SOME OTHER GUY

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.