Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

fajnie ze Microsoft jest bogaty, stać ich na dostarczanie beki dlugie lata zanim zaoraja xboba

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 532,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

xD gorilla games zapoczątkowała ere guwna

Opublikowano

witcher 3? porządna gra nie żaden odmieniec

Opublikowano

gta4, rdr, wiedzmin3 - przehypowane rzemieslnicze roboty

Opublikowano

gta4, rdr, wiedzmin3 - przehypowane rzemieslnicze roboty

Co nintendofag może o tym wiedzieć?

Opublikowano

ficek nintendofag xDDD 

also, gta 4 > gta 5 

Opublikowano

licze na zwyciestwo w glosowaniu na nintendozboka 2017

Opublikowano

i mój miecz

Opublikowano

licze na zwyciestwo w glosowaniu na nintendozboka 2017

Masz mój głos, bo inaczej nie zdążysz na na tytuł bota 2018, jak kupisz :dynia:
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Master Chif przylatuje na nieznana sobie planete i odkrywa na niej osade obcych. Na minimapie pokazuje ci sie zolty wykrzyknik. Podchodzisz do NPC i zaczynasz czerstwy dialog. Kamera zawiesza sie na mordzie kolesia ktory szuka corki zaginionej w pobliskich jaskiniach. Challenge accepted. Szybkim krokiem zmiezasz w miejsce wskazane przez npc (okrag na minimapie) i odpalasz helmowy zmysl ktory podswietla wszystko na zolto. Widzisz slady. Idziesz za nimi. Widzisz krew. Badasz ja. Znowu idziesz. Widzisz kawalem materialu na drzewie. Badasz. Idziesz dalej, Od zolci juz cie troche bola oczy. Na koncu widzisz jak dziewczyna na skale rzuca kamieniami w robotycznego przeciwnika. Zabijasz go i ratujesz dziewczynke. Wracasz do miasta. 500XP i niebieskie pociski do ciezkiego karabinu lvl5. Bylo warto. Widzisz nastepne wykrzykniki na minimapie. Przygoda dopiero sie rozkreca.

BRING IT 343i

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

http://pl.ign.com/xbox-one/12459/news/microsoft-pracuje-juz-nad-kolejnym-xboxem-koniec-z-generacja

Microsoft dopiero co oficjalnie ogłosił Xbox One X, a już pojawiły się doniesienia o kolejnej konsoli. Źródłem tych plotek jest jeden z dziennikarzy serwisu Windows Central, których podzielił się tymi wieściami na Twitterze.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

piekna sprawa :fsg: zanik generacji i kazda gre odpalisz na najnowszym klocku 

a info o zatrudnieniu galgana do ekpiy halo jedynie mozna skomentowac tak xDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Ps5 killer, klapy już osrane.

Opublikowano

czy kogokolwiek dziwi to ze MS pracuje nad nowa konsola? jeez, przeciez prace nad next genem zacyznaja sie praktycznie od razu po skonczeniu prac nad current, zawsze tak bylo a teraz nagle drama, ze ojejku, XoX jeszcze nie wyszedl, a M$ juz robi nowa konsole, no ladnei dyma graczy

(pipi)ac graczy :sapek:

Opublikowano

http://pl.ign.com/xbox-one/12459/news/microsoft-pracuje-juz-nad-kolejnym-xboxem-koniec-z-generacja

Microsoft dopiero co oficjalnie ogłosił Xbox One X, a już pojawiły się doniesienia o kolejnej konsoli. Źródłem tych plotek jest jeden z dziennikarzy serwisu Windows Central, których podzielił się tymi wieściami na Twitterze.

Zdziwienia niet. To jest ten właśnie xbox, który zaora PS5 :xboss:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

co to za goowno? xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.