Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście że w Uncharted.

xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No przecież mowa jest o multi...

Opublikowano

Atari zapowiedziało nową konsolę - Ataribox. Wyjdzie w dwóch edycjach, drewnianej i czerwono-czarnej.

Co ciekawe, oprócz klasyków Atari, na konsolę mają wychodzić currentgenowe gry!

74b88914-9c00-4168-9000-67854d273af11.jp

74ec6e13-ed8d-4ce5-8aae-6718e9f5ad941.jp

Inspired by classic Atari design elements (such as the iconic use of wood, ribbed lines, and raised back); we are creating a smooth design, with ribs that flow seamlessly all around the body of the product, a front panel that can be either wood or glass, a front facing logo, indicator lights that glow through the material, and an array of new ports (HDMI, 4xUSB, SD). We intend to release two editions: a wood edition, and a black/red edition.

As you can guess, those ports suggest modern internal specs. It also means that while we will be delivering classic gaming content, we will also be delivering current gaming content.

We know you are hungry for more details; on specs, games, features, pricing, timing etc. We’re not teasing you intentionally; we want to get this right, so we’ve opted to share things step by step as we bring Ataribox to life, and to listen closely to Atari community feedback as we do so. There are a lot of milestones, challenges and decision points in front of us in the months ahead. We’ll be giving you lots more information and status updates as we progress, and we are thrilled to have you along for the ride!

Opublikowano

current gaming content to pewnie beda indyki

Opublikowano

Indyki to i tak jedne z lepszych gier na obecnej generacji. Pozostałe najlepsze to gry AA. Wysokobudżetowe AAA, to przejdź zapomnij i do żyda( z małymi wyjątkami).

Opublikowano

Da się zrobić ładna konsole w dzisiejszych czasach, No kto by pomyślał.

Opublikowano

to jest ladne? przeciez dac wyswietlacz cyfrowy z przodu i wypisz wymaluj takie radio-budziki co sie daje na polke kolo lozka, ewentualnie slot na karte z przodu i masz wypisz wymaluj jakis dekoder nc plus lub cyfrowego polsatu

Opublikowano

W takim razie bardzo ładny dekoder/radio-budzik. Minimalizm w połączeniu z retro stylistyką, które będą licować ze współczesnymi meblościankami graczy. W serduszku na zawsze Commodore, ale jednak pierwszy sprzęt do grania to (tzn. nie dam sobie głowy uciąć, że to nie był tylko klon):

1200px-Atari-2600-Wood-4Sw-Set.jpg

Opublikowano

ładnie to wygląda, lepiej niż chlebak czy magnetowid

Opublikowano

Zamawiajcie szybko need for speed payback bo inaczej nie dostaniecie eksluzywnego dymu z opon xdddddd

226151_detail_PO.jpg

Opublikowano

top3 najlepiej sprzedajacych sie gier w polsce w pierwszym polroczu 2017:

1- fifa17

2- gtaV

3- minecraft

xdddddddddddddddd

Opublikowano

Ja yebie, nie o takiego NFSa walczyłem, niech zgnije.

top3 najlepiej sprzedajacych sie gier w polsce w pierwszym polroczu 2017:

1- fifa17

2- gtaV

3- minecraft

xdddddddddddddddd

Co to dopiero będzie po premierze super duper packu na XOX. :banderas:
Opublikowano

ogolnie bieda straszna w eu, z exow jedynie zelda i horizon, przypuszczam, ze jakby mk8d wyszlo blizej poczatku roku to tez by sie zalapalo w wielu krajach

Sprzeda%C5%BC%20gier%20pierwsze%20pierws

Opublikowano

Prawda w oczy kole same raki w PL.

Opublikowano

I gdzie sa te wasze exy klapy? Druga polowa roku pewnie bedzie wygaldala tak:

1. Crackdown

2. Lucky Tale

3. Minecraft

Pelna dominacja zielonych.

Opublikowano

Widać że na świecie słowo "Horizon" odmienia się tylko przez "Zero Dawn" ;)

Opublikowano

Niemcy mnie pozytywnie zaskoczyły, pomimo ze z Niemców to tylko Samochody toleruje.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dobrze za to że nikt twojej głupoty nie toleruje   :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.