Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

a jednak patrząc na horizon zero dawn kilka razy zrobiłem kupę pod siebie taka grafika dobra była

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

no widzisz nawet tobie cos czasem w życiu wyjdzie

Opublikowano

idealna nie jest ale na pewno lepsza niz np zelda

Opublikowano

szanuje Yakubu za próbę rozruszania tematu, ale niestety nad trollingiem to musi jeszcze popracować 

Opublikowano

Switch? to w ogóle ktoś na tym jeszcze gra? u mnie lezy na półce i się kurzy, ale kupuję gierki bo ładne okładki mają 

Opublikowano

skonczy zapomniana jak wiiu, nie ma coda, nie ma bf, nie ma asassyna, co to za konsola, moja komorka jest mocniejsza

Opublikowano

no i wychodza na to tylko same porty gierek sprzed paru lat, jak nie porty z wii u to bieda porty z duzych konsol jak np niedorobiony rayman legends albo fifa xd nawet minecrafta nie potrafili solidnie przeniesc, beka z konsoli, nintendo znowu zyebalo 

Opublikowano

czyli przyznajesz exact ze switch jest zayebista konsola z grami? 

Opublikowano

switch to ta konsola którym jedynym argumentem przeciw wiiu jest sześć klatek więcej w zeldzie? wyszły na to już jakieś exy?

Opublikowano

Super Bomberman R od dnia premiery przyjacielu zloty, podobnie jak 1,2,Switch :cool:

ARMS, Splatoon 2, zaraz Mario + Rabbids

Opublikowano

switch, odkad kupilem odpalam ps4 tylko do party z ekipa

od dobrych gier mam NINTENDO

Opublikowano

Yakubek na Twoim TV to i gry z pegasusa potrafią poluzować zawory zostawiając przy tym kupę na dywanie xd

Opublikowano

akurat yakubu (albo jego mamie) mógłby mocno podpasować mario kart 8

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Kolejny który kupił xbox, żeby hejtować, klapy to jednak mają zrytą banię xd

Opublikowano

no tak, bo przecież o ori, sunset overdrive, quantum break i halo wars 2 pisałem, że guwna xd

jak mi się jakaś gierka nie podoba to o tym piszę, a nie udaje że fajna bo ex na playstation albo xboxa

forzą i gearsami się zawiodłem i tyle, z resztą chyba nie tylko ja. mam kilku znajomych i mogę sobie popatrzeć kto ile czasu spędził z daną gierką. w taką forzę czezky zagrał z półtorej godziny, a w gearsy bluber zagrał 9h (mniej więcej tyle ile zajmuje przejście kampanii) a wezyr chyba lekko ponad trzydzieści minut

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

to ja juz mam wiecej godzin w splatoonie2, a premiera byla w piatek niz wielcy obroncy najlepszych gier w swojej klasie na xboxie xd

Opublikowano

no tak, bo przecież o ori, sunset overdrive, quantum break i halo wars 2 pisałem, że guwna xd

jak mi się jakaś gierka to o tym piszę, a nie udaje że fajna bo ex na playstation albo xboxa

forzą i gearsami się zawiodłem i tyle, z resztą chyba nie tylko ja. mam kilku znajomych i mogę sobie popatrzeć kto ile czasu spędził z daną gierką. w taką forzę czezky zagrał z półtorej godziny, a w gearsy bluber zagrał 9h (mniej więcej tyle ile zajmuje przejście kampanii) a wezyr chyba lekko ponad trzydzieści minut

gearsy akurat trafily na mój kryzys growy i poprzejsciu kampanii poszły do zyda i tak, zgadzam się ze to najsłabsza cześć serii obok judgement

Opublikowano

jak mi się jakaś gierka to o tym piszę, a nie udaje że fajna bo ex na playstation albo xboxa

Norma, jak się chwali gierkę na bąka t9 poklepuja boty po plecach i mówią o zaje.bistosci ich tytułów, a jak napisze się parę złych słów o grach na ten sprzęt to od razu beka, nie znasz się itp. :kaz:

Opublikowano

Gierka się nie podoba bo trzeba wejść w opcje i coś przestawić xd

No i ten argument z czezkim i Be xd

XM wypada jak filip z konopi i broni takie suchary, winszuje.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Komuś się nie podoba Forza czy Gearsy, a komuś innemu QB albo Sunset. Jak widać Xbox jest konsola dla każdego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.