Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ale oficjalna cena za rok golda dalej jest wieksza od oficjalnej ceny za rok plusa z podwyzka

w obu przypadkach mozna kupic uslugi taniej dlatego porownywanie cen z rynku w przypadku xboxa do oficjalnej sony to juz ostre koloryzowanie

Serio ? Bo w jukej cena oficjalna golda to £39.99 tak samo było z ps plus aż do teraz xddd

Placenie za granie online XDDDDD

Dobrze ze mnie interesuje tylko dobry single gameplay.

Dobry singiel skończył sie pare lat temu, teraz gry z dobrym singlem można policzyć na pacach jednej ręki

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

No na plejce to ciezko o dobre mult, na xboxie wszystko na najwyższym poziomie :sir:

Na fejsie pod wpisem eurogamer uk na temat podwyżki kalpiszcze piszą ze to nic złego bo przecież wszystko drożeje to czemu ps plus miało by nie zdrożeć xdddddddd niesamowite jest to ze obojętnie z jakiego kraju kalpy sa wszędzie tak samo zje,bane xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Placenie za granie online XDDDDD

Dobrze ze mnie interesuje tylko dobry single gameplay.

dobry singiel w bordelands xD co ty tam cpiesz 

Opublikowano

Moze jeszcze zawetuje?

Opublikowano

"Jeszcze lepsza usluga". Jak pozwolenie na granie z kolegami przez siec moze byc "jeszcze lepsze"? xD Zlota czcionka w regulaminie sony wam napisze POZWALAMY? 

Opublikowano

klapy piszą o Goldzie za 240zł gdy spokojnie kupuje się o 70-80zł taniej a plusa za 190zł o 20-30zł taniej, czyli bez podwyżek plusa cenowo podobnie, z tym że XO dostaje 4 gry miesięcznie, najlepsze serwery i całą usługę online   :)

Podobno plus ma połączyć się z ps now:

• 2 gry na PlayStation 4
    • 2 gry z PlayStation Now
    • 2 filmy

Opublikowano

włączyłem sobie triala14 dni golda żeby sobie przetestować gierki w multi. halo wars momentami rewelacyjne, czasem jedynie nie ogarniam jak goście to robią, że ja ledwo bazę rozbuduje, a już mnie jakiś typ atakuje bohaterem w pojeździe przed którym nie mam pojęcia jak się obronić ehh... No ale jak (pipi)ąłem raz meczyk 3vs3 to cisnęliśmy prawie 50 minut :obama: A innym razem (pipi)owka, bo w pięć minut wszystko rozstrzygnięte jest. dzisiaj z 6h grałem xd

później brat wpadł i włączyłem gearsy 4. masakra, po jednym meczu podjąłem decyzję, że gierka idzie do żyda. nie ogarniam jak może ta gra komukolwiek się podobać, brat patrzył i też mówił, że słabiutkie to

no i teraz forzę sobie włączyłem i patrzę w ustawieniach to grałem jednak bez asyst. pisałem, że podwyższyłem poziom, jeżdżę na ekspercie i sterowanie automatycznie zmienia się na normalne. aż dziwne, że boty nie wiedziały. pewnie jeszcze nie grali, tylko czekają aż dadzą w goldzie chamy

Opublikowano

girsy zawsze   mialy wysoki  prog wejsciaa

Opublikowano

2 filmy xD I to moze pewnie jeszcze wybrane przez sony xD

To ja poprosze plusa tylko do online bez now, filmow i dwoch bazarowych gierek. 99zl za rok moge dac. Sony - twoj ruch.

Opublikowano

girsy zawsze   mialy wysoki  prog wejsciaa

Za to niski próg wyjścia, odpalisz raz i nie masz ochoty wracać.

Opublikowano

ehe pewnie  dlatego to najpopularniejszy tps online

Opublikowano

Seria nie dla casuali, co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Opublikowano

To był najpopularniejszy tps online. Trzeba mieć nie po kolei w głowie żeby grać po sieci w takiego balasa jak gow4.

Opublikowano

balas bo ? grales na swoim profilu czy profilu kolegi u kuzyna zony brata ?

:yao:

Opublikowano

To był najpopularniejszy tps online. Trzeba mieć nie po kolei w głowie żeby grać po sieci w takiego balasa jak gow4.

Grasz w gorsze balasy 

Opublikowano

Grasz w gorsze balasy 

W Dishonored 2 jeszcze nie grałem.

Opublikowano

Widzę i w ogóle mnie to nie dziwi, jak patrzę na te sztosy w które grałeś xD

Opublikowano

Nintendo najlepsze community na forum. 2 h gry w mario kart w pewnym momencie było nas 11.

Opublikowano

kes dobra morda, dobry gust, ale girsy w multi to ty szanuj

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.