Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

podobne do state of decay 2

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przynajmniej jakas gra, a nie spotify

Opublikowano

Ficers zamieciony pod dywan i teraz to jemu się nie chce odpisywać xd

Opublikowano

ficek no ale wymieniaj mi te future racery na PS4, dawaj też te bijatyki i jRPG których tytuły zaraz pierwszy raz przeczytasz na wikipedii po wpisaniu "ps4 exclusives" w Google xD

Opublikowano

Ej jest jakaś ręcznie rysowana metroidvania na PS4? Ekskluzywny pól sim-racer na zamkniętych trasach? Arcade racer z otwartym światem? Post-apo survival z zombie? Action-adventure sprzężony z serialem? 

no nie wiem co tak słabo z tym ps4.

Opublikowano

sztucznie wykreowany na cos wiecej niz srednia gierka pokroju second son przez botow z forumka 

Na forum gra jest chwalona przez estetów gejmingu, akurat boty miały w nią wyje,bane

Opublikowano

a po co odpisywac? wymianiane gierki z poprzedniej generacji, chuyowe KI (bo innej bitki nie ma), 81% sunset podciagany do mesjasza, gadanie ze jrpg dla pedauow, ze na ps4 nie ma gierek z dobra fabula, a tak w ogole to jak sie chce fabule to do ksiazek

no zayebiste argumenty xd no ale innych nie da sie wymyslec jak sie ma goowno w szafce pod tv, na ktore wypiela sie firma matka i serwuje trzy odgrzewane serie i multiplatformy

ale jak was to zadowala to super 

Opublikowano

no napisz jeszcze raz jak to bardzo Sunset Overdrive którego na oczy nie widziałeś nie jest fantastyczną gierką zamiast wymieniać tych wszystkich ekskluzywnych przedstawicieli popularnego gatunku jakim są future racery

Opublikowano

a po co odpisywac? wymianiane gierki z poprzedniej generacji, chuyowe KI (bo innej bitki nie ma), 81% sunset podciagany do mesjasza, gadanie ze jrpg dla pedauow, ze na ps4 nie ma gierek z dobra fabula, a tak w ogole to jak sie chce fabule to do ksiazek

no zayebiste argumenty xd no ale innych nie da sie wymyslec jak sie ma goowno w szafce pod tv, na ktore wypiela sie firma matka i serwuje trzy odgrzewane serie i multiplatformy

ale jak was to zadowala to super 

wez wrzuc tutaj swoj gamertag zobaczymy ile pograłeś w KI i SO

Opublikowano

no dla gimnazjalistów sunset to na 100% goty :)

Opublikowano

jak sie rzucily przegrywy xddd dupka pieknie zapiekla, gier nie ma to zostaje warowanie i szczekanie w CW jak ktos obrazi kloca

Opublikowano

no dla gimnazjalistów sunset to na 100% goty :)

nawet pawcio potwierdza, że on i jego kumple się świetnie bawili przy SO

tylko ficek nie bardzo ;/ hint: następnym razem spróbuj zagrać na konsoli, nie na wikipedii i youtube :)

Opublikowano

ale dasz ten gamertag czy xbox jak tego typka co sobie go wymyśił?

Opublikowano

Ficek jaki przegryw xdddd No ale czego spodziewać sie od jednoplatformowaca ktory struga oświeconego bo szarpnął sie na switcha :yao: tatra i kaszanka nie siadły ???

Opublikowano

Dobra przegrywy dajcie sobie spokój, to nie ma sensu xd

Opublikowano

no to nie jest najlepszy dzień Ficusia w CW. Znowu wyszedł z niego typowy klap, szkoda bo liczyłem że zakup Switcha był początkiem zmiany na lepsze 

Opublikowano

nie mam przeciez xboxa to i nie mam gamertaga - czy jego posiadanie zmieniloby cos w tym, ze microsoft wyyebal sie na graczy i w tym roku najwazniejsza premiera jak dotad na ten sprzet jest spotify, a boty bronia ten sprzet wymieniac gierki, ktore wyszly sto lat temu?

Opublikowano

zaorany na wszystkich frontach, więc szybciutko dmg controru i zmiana tematu

nigdy się nie zmieniaj

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

ej Ficuś, ale  zakup Switcha i twoje zachwyty nad Mario Kart to najlepszy dowód na to, że nieważne jak dawno gierka wyszła jeżeli w nią nie grałeś 

Edytowane przez asax

Opublikowano

nie mam przeciez xboxa to i nie mam gamertaga - czy jego posiadanie zmieniloby cos w tym, ze mógłbym się wypowiedzieć o grach, w które nie grałem

o i teraz jest dolce vitae, nie wiem dlaczego schodzisz z tematu. bartek zapytał o twój GT, bo wyraziłeś swoją opinię o grze, w którą nie jest pewny, czy grałeś

Opublikowano

typowe nie znam a się wypowiem xd

nie mam przeciez xboxa to i nie mam gamertaga - czy jego posiadanie zmieniloby cos w tym, ze mógłbym się wypowiedzieć o grach, w które nie grałem

o i teraz jest dolce vitae, nie wiem dlaczego schodzisz z tematu. bartek zapytał o twój GT, bo wyraziłeś swoją opinię o grze, w którą nie jest pewny, czy grałeś

widział u kolegi - ch,ujowe

Opublikowano

jaki bol du.pska bo napisalem jeden ficzer, ktorego nie ma xtaczer - GRY, trzy litery, a to pokazuje roznice miedzy dobra konsola, a slaba, ojj jak was zabolalo

ale nie martwcie sie, wyjdzie scorpio to sami bedziecie prowadzic front, ze przeciez licza sie tylko i wylacznie multiplatformy bo nic innego do obrony miec nie bedziecie

ps. oczywiscie, ze gralem w sunset overdrive, nawet kiedys tu o tym pisalem, podobnie jak gralem w horizon2 i horizon3

Opublikowano

raczej chodziło o KI ale spoko wiemy, że masz status [zero daun]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.