Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

also

>sugerowanie, że spiderman to nie będzie QTE festiwal dla 10-latków (czyli w sumie target to typowy konsolomaniak, graczom z forum psx extreme powinno się podobać)

>sugerowanie, że GoW będzie w ogóle grywalny

Edytowane przez raven_raven

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

klapy z majaków jak sprowadzone do parteru zaraz znowu gify zaczna wklejać xdd

Opublikowano

większą listę zakupów mam na Switcha do końca tego roku XD

ja w tym roku czekam jeszcze na trzy gry na switcha - kroliki xcom, mario odyssey i xeno2 czyli dokladnie tyle ile wynosi liczba exow na jakie czekam na ps4, ktore wyjda w ciagu najblizszych dwoch lat

a nie czekaj - jeszcze ogram pewnie kiedys dodatek do u4 jak stanieje do 50zl i dlc do horizona jesli okaze sie cos warte

szalenstwo, FERRARI

also

>sugerowanie, że spiderman to nie będzie QTE festiwal dla 10-latków (czyli w sumie target to typowy konsolomaniak, graczom z forum psx extreme powinno się podobać)

>sugerowanie, że GoW będzie w ogóle grywalny

w spidermana wierze, insomniac jest w formie, moze i beda qte w misjach glownych ale licze na swietnego sandboxa

a nowy gow bedzie kozacki, od poczatku jestem entuzjasta zmian

kupsztal to bedzie detroit, sredniak to bedzie ta gierka o zombie i jestem ciekaw co robi sucker punch wiec jeszcze moze jedna gierka wskoczy na liste must have

Opublikowano

sucker punch i must have w jednym zdaniu, za mocno

Opublikowano

no przesadzilem, wyproznilem sie i juz cofam te slowa

Opublikowano

jedyna gra na playstation jaka warta będzie ogrania w tym roku to yakuza. Czekam. A w nastepnym roku może Ni no Kuni i dragon quest jak wersja na switcha tego drugiego będzie miała zły frame rate.

Sorry god of war i tlou mnie nie grzeją a spiderman tym bardziej. Nie wiem może wyrosłem z tego typu gier. Uncharted 4 mnie znudził. Miał momenty ale gra była za długa, tlou nigdy fenomenu nie rozumiałem spoko gra na raz ale żeby jakiś niszczator. Ostatnio lepiej bawie się z indykami czy grami mocno pokręconymi (persona, nier czy yakuza) niż grami AAA.

Sunset Overdrive to była jazda bez trzymanki prawdziwa piaskownica. Patrzę na tego spide mana i widzę kopię arkham (ostatnie 2 części batmana mnie już nudziły bo do genialnej jedyneczki nie miały startu). Czym tu się podniecać.

Cuphead, Yakuza, króliki, xeno 2, mario odysey, dodatek do x com 2, life is strange, divinity2, south park, wolfenstein 2, bard's tale 4, vampyr, niffelheim, police stories, spellforce 3, graveyard keeper, call of cthulhu, frostpunk, underworld ascendant i soulblight. Do tego dojdzie coś co mnie zaskoczy jak w ciągu ostatniego roku np this is the police czy thimbleweed park. Z gier aaa wymieniłem tylko wolfa, south park i gry od nintendo. Jeżeli nowy mordor będzie miał fajną fabułą to może to kupie ale na pewno nie na premierę.

Ile z tych gier wychodzi tylko na plyatstaion? Ile na nintendo czy pc? Ile na xbox?  Nie widzę tutaj przewagi sony. Jak ktoś lubi generyczne podobne do siebie gierki aaa to tak sony wygrywa.

Opublikowano

xbox? a no mam taka apke na kompie ale dawno nie odpalałem

Opublikowano

jak slabo musi być z ps4 ze musza brać sobie xboxa jako przeciwnika

patrzcie jaki ze mnie pudzian pobilem 6 latka na wózku z aspergerem

Opublikowano

Zamiast cieszyć się że Niny odbiło się od dnia i nie trzeba kupować martwej konsoli albo kalkulatora żeby ograć ich najlepsze IP to klapy widzę znowu szukają mentalnej podpórki czemu to PS4 jest najlepsze. Przykre.

Opublikowano

klapy maja sie cieszyc ze tablet z najslabsza tegra ma lepsze gierki od ich ps4 super duper pro? oszalales?

Opublikowano

Generalnie Sony ssie kule

Generalnie gdyby nie Sony to ssał byś dzisiaj blacharzom kule.

Nawet nie wiesz komu zawdzięczasz życie konsol, podpowiem na pewno nie SONY, doucz się. 

Opublikowano

xcLMRuT.png

halo, gearsy, fifa, bf1 

zabij się

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mazzeo

Ty (pipi)any mlocie

Opublikowano

Lepsze niż martwa konsola dostająca remastery z poprzedniej martwej konsoli xd

Tylko xbox

twoje czolo mogloby dostać remastera

Opublikowano

Lepsze niż martwa konsola dostająca remastery z poprzedniej martwej konsoli xd

Tylko xbox

3mLydMU.jpg

Opublikowano

Niech już ten Skorpion wyjdzie bo chwilami nie da się czytać Mazzeo :(

Ale wy serio z tym Switchem? XD

Gaming na smartfonie już jest ciekawszy

Hej MaZZeo, znalazłem taki link, nie wiem, może Ci się przyda? 

https://zapytaj.onet.pl/Category/027,004/2,3273908,Jaki_sposob_najlepszy__samobojstwo.html

Przyda to się tobie znowu urlop.

Opublikowano

Ale wy serio z tym Switchem? XD

Gaming na smartfonie już jest ciekawszy

Jesteś dla mnie martwy.

Jak Xbox.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.