Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Niech już ten Skorpion wyjdzie bo chwilami nie da się czytać Mazzeo :(

Ale wy serio z tym Switchem? XD

Gaming na smartfonie już jest ciekawszy

Hej MaZZeo, znalazłem taki link, nie wiem, może Ci się przyda?

https://zapytaj.onet.pl/Category/027,004/2,3273908,Jaki_sposob_najlepszy__samobojstwo.html

Przyda to się tobie znowu urlop.

No tak, bo ludzie piszący "zabij się" to juz spoko xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Niech już ten Skorpion wyjdzie bo chwilami nie da się czytać Mazzeo :(

Ale wy serio z tym Switchem? XD

Gaming na smartfonie już jest ciekawszy

Hej MaZZeo, znalazłem taki link, nie wiem, może Ci się przyda? https://zapytaj.onet.pl/Category/027,004/2,3273908,Jaki_sposob_najlepszy__samobojstwo.html

Przyda to się tobie znowu urlop.

zabij się

:obama:

Opublikowano

Lata z nintendo nie zrobiły z niego twardziela.

Opublikowano

pacnalbym z lopaty w te czolo mazzeo to moze by wreszcie mial niezyebany gust growy

Opublikowano

dzieki takim gustom xbox umarl (*)

Opublikowano

Gościu, który nigdy nie poczuł magi PSX i DC zawsze będzie miał zyebany gust growy. 

Opublikowano

soul jaranko personka jak zelda - znowu gierka ktora rok bedziesz przechodzic z bolach czekajac na lepsze czasy?

Opublikowano

soul jaranko personka jak zelda - znowu gierka ktora rok bedziesz przechodzic z bolach czekajac na lepsze czasy?

Przyganiał kocioł garnkowi ;)

Opublikowano

zelda skonczona kolego, persona5 sprzedana bo wole grac w gry, a nie czytac tone tekstu i wole tracic czas na lepsze gierki, niestety zakup p5 byl nietrafiony

Opublikowano

Super, skończyłeś Zeldą gratulacje, też skończę jak najdzie mnie ochota, Soul kończ już teraz bo Pan ficuś żąda xD swoją drogą niezły ból dupy o to masz xD

ps. skończyłem Dishonored 2 20 razy, którym się jarałem może być kolego? 

No i broń boże nie podniecać się żadną grą bo ficuś patrzy i klaska uszami xD

Nie graj źle graj jeszcze gorzej xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

wdech wydech soul

Opublikowano

zelda skonczona kolego, persona5 sprzedana bo wole grac w gry, a nie czytac tone tekstu i wole tracic czas na lepsze gierki, niestety zakup p5 byl nietrafiony

Pije do tego jakie mocne jaranko uskuteczniałeś przed premierą Persony hehe

Z resztą z Personami na tym forum jest tak że wszyscy się spuszczają po paru godzinach a ostatecznie nikt tych gier nie kończy.

Edytowane przez kes

Opublikowano

a bloodborne w koncu przeszedłeś?

Opublikowano

wdech wydech soul

Nie wiem co napisać to napiszę coś takiego xD

Ogólnie żal wypominanie komuś takiego zarzut a bo się jarałeś i nie skończyłeś, poważnie jestem jedyny na tym forum, który tak miał?

Oczywiście, że nie, każdy z nas tak miał więc po co takie gadanie?

Czytam czytam, że Persona to trudny orzech do zgryzienia, no ale co zrobię podoba mi się.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nie pytajcie...

No i nie klikajcie, jeśli nie macie osiemnastu lat - poważnie, materiał nie dla dzieci :)

I ten tekst na koniec (tak, obejrzałem całość, obydwie ręce na klawiaturze:P)

XDDDDDDDDDDDDDDD

KLAPY NAJWIĘKSZA STULEJA NA FORUM, Z TEGO NIE DA SIĘ WYBRONIĆ XDDDDDD

Opublikowano

mendrek bedzie mial co robic wieczorem, pierw przejazdzka ferrari, a potem wyrwie dupe

Opublikowano

Joel takes a nap and drifts into a very hot dream with Ellie :)

Opublikowano

D E G R E N G O L A D A

Opublikowano

a macie jakies filmiki z mario i królikami?

Opublikowano

Dokładnie rok temu miało premierę No Man's Sky, czyli jedna z tych gier gdzie klapiszcza waliły konia nogami do trailerów niczym do filmiku z Joelem i Ellie, a później okazało się jak zwykle, że gra to gó,wno i tylko Yano w to grał xD. Coś tam pat(pipi)ą, a i tak do dzisiaj nie osiągnęli połowy rzeczy które obiecywali w trailerach. #4thefrajers

Opublikowano

Konsola 4 lata na rynku, przez te 4 lata dorobiła się genialnego BB, takiego sobie U4 i genialnego Nioh'a no i jeszcze niech będzie od biedy ten no  Horajzon...

Jest moc, no ale zaraz padnie zdanie a XBOX co? a góvno xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.