Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

10/10 najlepsza gra w jaka soul gral w zyciu, w nic lepszego nie zagrasz na ps4 i xone ale po 40h przesyt, nuda, czeka na swoja kolej

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 585,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

10/10 najlepsza gra w jaka soul gral w zyciu, w nic lepszego nie zagrasz na ps4 i xone ale po 40h przesyt, nuda, czeka na swoja kolej

Nie no Ficuś nie płyń, nie dopisuj sobie, jedna z lepszych na pewno ale najlepsza? gdzie ja niby tak pisałem? Dishonored 2 nic nie pobije, no od marca do teraz nic lepszego na PS4 i ONE nie wyszło, zgadza się a, że ja nie skończyłem powiedz mi co z tego? 

Opublikowano

Po 40h gra musi poczekać, przesyt gier open world. 

Tr06h1f.gif Tr06h1f.gif Tr06h1f.gif

dobra, soul robi wypad z listy estetów nintendo

Opublikowano

nintendo? kupiłem dla beki   :yao:

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Nawet friend codu nie podal to nie ma jak zweryfikowac czy i w co gra

Opublikowano

Mam tylko zelde ;D

Konsola zbiera kurz jak PS4 u blatmana w szafie ;D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

No ja nie wiem, z Zeldą zawsze tak jest że spuściki, potem się odpala, godzinka grania i jednak 'gra nie dla mnie'. Nie wiem co jest z Nintendo nie tak. Na przykład mam 3DSa od kilku lat i najdłuższe chwile spędziłem z grą PICROSS. Około 4 godzin. Pokupowałem Zeldy, Mariany, Pokemony i leżą odłogiem xD. Już wolałem grać w cabele na Xboksie albo Diablo 3 na moim MOCARNYM komputerze osobistym.

Opublikowano

Miałeś z nami tutaj być koleżką, miałeś z nami dzielić łup, pomnażać, mogłeś razem z nami z jednej wazy, wielką chochlą ha? Teraz nie rusz, teraz nie już.

Opublikowano

Grunt ze mozna zgrywac sie w cw ze wielce oswiecony i cisnac bede z jednoplatformowcow

Ciekawe czy aby na pewno nabil te 40h

Opublikowano

Grunt ze mozna zgrywac sie w cw ze wielce oswiecony i cisnac bede z jednoplatformowcow

Jak można być jednoplatformowcem, przecież to samozaoranie. Rozumiem typa który gra tylko w fife i baterflaja, ale tacy tu wszyscy pasjonaci, na forum przesiadują, CW czytają, a mają tylko sonkę w amatorze i plują na innych.

Albo prestiżową konsolę xbox one kupioną za 600zł na allegro :yao:

Opublikowano

Za 600 to chyba z dwoma padami.

Opublikowano

No ja nie wiem, z Zeldą zawsze tak jest że spuściki, potem się odpala, godzinka grania i jednak 'gra nie dla mnie'. Nie wiem co jest z Nintendo nie tak. Na przykład mam 3DSa od kilku lat i najdłuższe chwile spędziłem z grą PICROSS. Około 4 godzin. Pokupowałem Zeldy, Mariany, Pokemony i leżą odłogiem xD. Już wolałem grać w cabele na Xboksie albo Diablo 3 na moim MOCARNYM komputerze osobistym.

Ping mnie rozumie  :obama:

Ciekawe czy aby na pewno nabil te 40h

Nabił nabił, odkryłem 6 wspomnień zeldy, zrobiłem jakieś 60 shrinów i "pokonałem" dwie bestie, przez ten czas udało odwiedzić mi się pustynie i wodną krainę a zimę też liznąłem :)

Edytowane przez Soul

Opublikowano

40h i przesyt najlepszym sandboxem ever? Beka wnusiu.

Ficuś piękna prawdę pisze ostatnimi czasy, lwia cześć plusików moich zgarnia. Chyba jeszcze będziemy kolegami.

Opublikowano

Już dawno u niego na kolankach siedzisz, a moją osobę ciężko Ci strawić :D

Edytowane przez Soul

Opublikowano

A ja Soula tam trawię. Nie mamy takich samych gustòw (Dishonored jest dla mnie sztampowym fabularnie Bioshockiem w innym settingu z niewykorzystanym potencjałem), ale w swoich gustach jesteśmy nietypowi. Dlatego micha mi się cieszy, jak widzę kanonadę pękających pup, źe ośmielił się znudzić Zeldą, olaboga mesjaszem się znudził, trach trach trach! :D

Przybij piątkę Soul i nie daj się masie pieniaczy ;)

Opublikowano

Przereklamowany tasiemiec z mamrotającymi npckami i zniewieściałym bohaterem napastującym krzaki w celu uratowania księżniczki przy użyciu trzech tròjkątów. I tak od dekady ;)

Opublikowano

oj jak boli ze nie ma na playstation

Opublikowano

Mendrek z rana o zeldzie, serii gier, ktora pewnie nawet na zywe oczy nie widzial

Opublikowano

Wiesz ja wiem czemu ci nintendo nie pasuje. Nie ma achievementow czy trofeow od których jestes uzależniony :)

Edytowane przez blantman

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.