Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam soula nawet panimaju. Jakbym się naczytał porównań Zeldy z Horizonem, że olaboga Horizon jaki ubiszrot, wieżyczki, palące się strzały na wodzie itd., a Zeldunia knur gamingu i gotg, a przy graniu bym zobaczył wieże do wspinania, 3 rodzaje przeciwników na krzyż i drzewa, które po czterech walnięciach młotkiem zmieniają się w kilka desek i szyszkę to też bym się wgurwił, że mnie tfu! "koneserzy" oszukali i wyrzuciłbym szrota7/10 na śmieci.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Przereklamowany tasiemiec z mamrotającymi npckami i zniewieściałym bohaterem napastującym krzaki w celu uratowania księżniczki przy użyciu trzech tròjkątów. I tak od dekady ;)

nie ma bardziej ograniczonego użytkownika na tym forum...

Opublikowano

Miałeś z nami tutaj być koleżką, miałeś z nami dzielić łup, pomnażać, mogłeś razem z nami z jednej wazy, wielką chochlą ha? Teraz nie rusz, teraz nie już.

PINGER NIE JUZ?

Opublikowano

To niesamowite, jak ten przebrzydły grubas na każdym kroku musi podkreślać, że nie gra w gry zniewieściałe/gejowskie/dla dzieci. A potem widzisz jego zdjęcie xD. 

Slime_%28Dragon_Quest%29.jpg

Jaki to musi być zakompleksiony i sfrustrowany człowiek to m a s a k r a. Mały człowieczek metr pięćdziesiąt w kapeluszu. Idź na roksę, może jak wyruchasz coś więcej, niż gumową rękawiczkę, to ci przejdzie.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

niech ktoś przypomni post chyba czezkyego jak mendrek nie dawał mu spokoju jak on pracował w empiku

Opublikowano

To niesamowite, jak ten przebrzydły grubas na każdym kroku musi podkreślać, że nie gra w gry zniewieściałe/gejowskie/dla dzieci. A potem widzisz jego zdjęcie xD.

Slime_%28Dragon_Quest%29.jpg

Jaki to musi być zakompleksiony i sfrustrowany człowiek to m a s a k r a. Mały człowieczek metr pięćdziesiąt w kapeluszu. Idź na roksę, może jak wyruchasz coś więcej, niż gumową rękawiczkę, to ci przejdzie.

No właśnie PINGER taki jest

Opublikowano

Pinger w reebokach, a my cali biali.

Opublikowano

i do tego ta atencja

Opublikowano

I teraz sie ku,rwa żali

Opublikowano

Ilekroć wspomnę o gejowskiej dziecinadzie Nintendo, pupa ragusa rozchodzi się ponad Meksyk. To ja nie wiem kto tu ma kompleksy. Zaczęło się to od grania na puderniczce, zamiast na PSP będącym duchowym spadkobiercą GBA dla hardkorowych graczy. Jak widać kompleks dziś wkorzenił się głębiej i wystarczy wypomnieć o tym jak Link spełnia się w roli propagandysty ideologii gender ;)

Opublikowano

Ha, jak tam xboxowcy? nawet mi was nie żal, hellblade, patapony ze zyebanym  lagiem ale z dzwiekiem,  zaraz uncharted nowy, pewnie pare japan games for strange people, a wy co xD nowa zbroja do halo ?

Byscie zamkneli ten bar mleczny  xbox one, bo aż wstyd, sie nie ma co podać to się zamyka interes,  a nie, buda zajęta,  a mogłby powstac np. dział fetyszystów stóp damskich.

I jeszcze fabuła do  no man sky,  ładnie bym zapomniał

Opublikowano

milan taki stary, a jednocześnie taki głupi... 

Opublikowano

Ok, ale nowe nowe, czy  remastery z poprz.  częsci?

Opublikowano

Wczoraj zielsko próbowało wmawiać, że MS robi konferencję na gamescomie, a potem może i jeszcze jedną przed wyjściem XOX. Chyba musieliby tam pokazywać auta z DLC do Forzy i mapy do Gearsów xDDDDDDD

Opublikowano

ale MUSI byc konfa przed xbeka, no MUSI, przeciez to NOWA konsola xdddddddddd

Opublikowano

Jest jeszcze tyle niezapowiedzianych padów ze sobie sprawy z tego nie zdajecie.

Opublikowano

panowie, zapominacie że spencer pojechał do Japonii. Dzięki niej Xbox dostanie wersję Code Vein, ale może coś jeszcze? 

Opublikowano

XBOX ONE DOSTAL WLASNIE METAL GEAR RISING wiec jest tak 1:1

ps4 ma niera, xo ma risinga i jest elegancko bo wole mgr

Opublikowano

czemu ten xbox po prostu nie umrze, nie moge patrzec na te żenade 

Opublikowano

8 lat rządu Mattricka, nie da się tego odbudowac  ot tak.

Opublikowano

Spencer pracuje w Xboxie od 17 lat, większość czasu nadzorował studia i exy i patrzcie jakie kultowe tytuły ma marka Xbox XD 

spencer to kłamca i śmieć, Mattrick chociaż pracował nad test drive, szanuję gościa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.