Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Phil mówi, że C3 będzie miało jakość. Wierzycie mu, zieloni? xDDDDDDDDDDD

Screenshot_2017-08-17-02-08-43_kindlepho

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Pobije zelde w sredniej, wierze

Opublikowano

rozku,rwi tak, ze nie bedzie co zbierac

Opublikowano

Phil mówi, że C3 będzie miało jakość. Wierzycie mu, zieloni? xDDDDDDDDDDD

Screenshot_2017-08-17-02-08-43_kindlepho

Będzie mocne 6/10

Opublikowano

To tak samo jakby napisać : " W dniu dzisiejszym wszyscy nasi pracownicy są niedostępni z powodu aktualizacji kompetencji"

W sumie by im się przydało, jak widzę kolejny raz w jakimś media saturn sklepie yanusza kobiete po 50-tce co sprzedaje smartphony  albo lodówki nie mając o tym zielonego pojecia to zastanawiam się gdzie Jan III sobieski popełnił bląd.

Opublikowano

Ten sam błąd popełnili również Twoi rodzice. 

Opublikowano

Tyle premier w jednym tygodniu. Dla każdego coś miłego. Nawet nie pytam co wyszło w tym tygodniu na tę konsolę na X.

2ODzyCr.jpg

Opublikowano

już na pierwszej pozycji się obsrałem ze śmiechu, przecież BLEED było za dolara w tysiącu bundli chyba od 2013 roku czy ile ta gra już

dalej nawet nie patrzę

niesamowita konsola, kilkuletnie indie guvna już teraz na twoim PS4 PRO

o k,urwa a pod spodem JAK AND DAXTER XDDD

protip: dominacja jak na PS2 nie polega na wypuszczaniu gier z PS2 na PS4 :rotfl:

Opublikowano

ten obrazek Figaro to chyba jakiś przedziwny akt desperacji. Multiplatformy, mulitplatformowe indyki, remaster z PS2 (no ale wsteczna kompatybilność to beka wiadomo) i DLC 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Lepsze stare porty gierek niz brak gierek

Opublikowano

Poza uncharted @Figaro to reszta to szroty lub gry sportowe dla casuali.

Opublikowano

lepsze porty starych gierek niż remasterek recore z poprzedniego roku xd

Opublikowano

Panowie, to tylko jeden tydzień. Nie może wychodzić 8 hitów AAA co 7 dni, jest tutaj świetna mieszanka indyków, AAA jak i gier z przeszłości. I tak co tydzień.

Point is, co tydzień na PS4 wychodzi zdrowa ilość różnorodnych gier. Nie to co na tym czymś, co nazywacie konsolą z ameryki.

Opublikowano

Thibleweed park wyszlo z dwa miesiące temu na xboxa, okruchy ze stolu xd

Opublikowano

Recore to największa crap obecnej generacji, do tego spencer wpadł na genialny pomysł by zrobić z tego remaster.

Dymanie prawie jak za czasów Steve Jobsa i jego wiernych pelikanów co kupią dosłownie wszystko co masz zgniłe jabłko zamiast loga.

Opublikowano

jednak pc rzadzi skoro klapy jaraja sie 3 letnimi okruchami ze stema

Opublikowano

lepsze porty starych gierek niż remasterek recore z poprzedniego roku xd

nie mogę się doczekać jak jesienią tego roku Xbox dostanie jednego dnia wspaniałą   mieszankę różnorodnych hitów z Xboxa   :obama: Konsola z największą i najbardziej różnorodną bilblioteką gier stanie się jeszcze lepsza, a Figaro dalej będzie wrzucać pojedyncze porty gierek z PS2 xD

ReCore - to wg opinii osób które (co zaskakujące w tym temacie) G R A Ł Y w grę, tytuł z dużym potencjałem, niestety został wydany jako produkt niemal niegrywalny. Alj Hej branża już zna historię jednej gierki która po premierze była kompetnym crapem, aby po kilku miesiącach wraz jubileuszowym patchem stała całkiem dobrą grą. Więc i dla Recore jest nadzieja 

Edytowane przez asax

Opublikowano

ale plucie zielonym jadem przez zielonych jaszczurów :)

dalej czekam na listę gier, które wyjdą w tym tygodniu na Xboxie ;]]]]]

Opublikowano

xbox? jeśli chodzi o premiery to obchodzi mnie tylko Mario & XCOM na koniec sierpnia a nie jakieś obsrane PS4 i X1, jeden ma indie gó,wna a drugi nie ma niczego i się biją co lepsze xD

Opublikowano

no tak, ps4kowcy objadają się nowym Unchartedem, Undertalem, Matterfallem i innymi hitami, i tak co miesiąc, a asax jedyne co może zrobić, to pokładać nadzieję że edycja GOTY poprawi chuyową grę XD

KISNEE

Opublikowano

DHTSGh2XsAELiKv.jpg

grać w tę gierke na PS4? Nawet mi Cię nie żal Figaro 

BTW nie dajcie się zwieść obłudzie i propagandzie Figaro ten Materfall o którym wspomina w co drugim poście to zwykły średniak 

Edytowane przez asax

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.