Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Co do amazona:

"Reakcja graczy jest oszałamiająca. Cały nakład z Amazon sprzedał się w około 25 minut. Spodziewaliśmy się, że pierwszy rzut Xbox One X wystarczy na ok. 1 tydzień. Niedoszacowaliśmy zainteresowania graczy. Sądziliśmy, że edycja Project Scorpio zainteresuje głównie naszych hardkorowych fanów, takich którzy ustawiali się w długich kolejkach przed sklepami. (...) Szczególne zainteresowanie obserwujemy z Niemczech, gdzie konsola sprzedaje się chyba najszybciej na całym świecie. Wspaniale jest widzieć entuzjastyczne reakcje fanów z Europy" - powiedział Aaron Greenberg.

Opublikowano

niesamowita sprawa, czy xboxD jest już na 65 miejscu?

Opublikowano

Też czekam na jakieś nowe info :sorcerer:

Opublikowano

Niestety nie, jest dalej na 66 miejscu, przecież wszedzie jest OUT OF STOCK, OMG!!

Opublikowano

Zobaczycie E3 2018 wykonaniu M$, w tym roku mieli za mało czasu na mega tony, mają czas mają dużo czasu, żeby przywrócić blask tej marce.

Będą gry i to gry z prawdziwego zdarzenia, wspomniecie moje słowa:)

Opublikowano

xD

mordziaty który to już rok to słyszymy?

Opublikowano

Dla mnie odpowiedzią co dalej z Xboxem będzie nowa gra Playground Games. Jeśli ten ich sandbox wyjdzie tylko na Xbox/PC to znak, że jest jeszcze szansa na mocne tytuły na XOX, jeśli jednak będzie to multiplatforma to dla samej Forzy już nie kupię konsoli Microsoftu - chociaż przyznaję, że Horizon 3 i Motorsport 6 były świetnymi grami

Edytowane przez funditto

Opublikowano

Cóż przynajmniej kurwa jest w co grać.

3 lata grał w dwa exy na krzyż i wielki Funio, to co miało wyjść w tym roku na PS4 już wyszło, zostało obesrane GT Sport, po za tym i tak większość z was ogrywa multiplatformy, więc Twoja wypowiedź pasuje co najwyżej do wydarzeń z lutego tego roku...

Następny xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Soulowi chodzi o 2 exy ze srednia o której zielone przegrywy moga pomarzyć, bo reszta exów na poziomie Sunseta. (pipi)aniutkie robaki które przegrały życie. :fsg:

Rozumiem, że w średnią grałeś 3 lat xD winszuje, Yeti nie wiem czy wiesz ale dobra średnia nie rozmnaża gier, dalej są dwie :D

To Ty jesteś największym przegranym tego forum, masz od (pipi)a gier ale wolisz grać w BFa w którego nawet boty mogą sobie pograć xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Zobaczycie E3 2018 wykonaniu M$, w tym roku mieli za mało czasu na mega tony, mają czas mają dużo czasu, żeby przywrócić blask tej marce.

:pawel: 

człowieku xbox jest zakopany, halo 6&7 to już bedzie full pecetowa opcja dla biedy będzie mozna pograć na xoxie to samo z forzą i gearsami 

Opublikowano

xD

Każdego roku coś słyszymy :)

Ja tylko proszę abyś zapamiętał moje słowa, jeżeli podczas E3 2018 M$ nie dowali grami to ja uroczyście przestaje wierzyć w markę XBOX, daje im jeszcze rok kredytu z uwagi na czas, który źle spożytkowali. Teraz robią reboot i mogą zrobić z nim wszystko, a co zrobią? czas pokażę, chyba nie chcesz mi powiedzieć, że jesteś jednym z tych, którzy uważają, że MS wydaje konsole, której nie ma zamiaru wspierać? 

Opublikowano

No no, nawet śmiechłem :D

Za rok to pokażą nowe kolorki pada i Skorpiona albinosa ;)

Opublikowano

chyba nie chcesz mi powiedzieć, że jesteś jednym z tych, którzy uważają, że MS wydaje konsole, której nie ma zamiaru wspierać? 

Nie no, będzie wspierać. Wydadzą Forzę 8, DLC do Minecrafta, nowe Halo i podkupią jakiegoś czasowego exa.

Tyle że takie wsparcie średnio mnie, i nie tylko mnie, ekscytuje.

Opublikowano

Eh, no to jeżeli na tyle ich stać, to pies ich je... :( 

Opublikowano

W 2018 będzie już zaorane, może wyjdzie Crackdown 3 i Sea of Thieves :pawel:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Xbox one X z fifką w zestawie na święta.

Jak co roku. Tylko pudło troche inne.

Opublikowano

Moze wykupia prawa do shenmue3, wszak jakby chcieli to by mogli

Opublikowano

:notbad:

Opublikowano

Moze wykupia prawa do shenmue3, wszak jakby chcieli to by mogli

A co jeśli Shemnue okaże się kupsztalem? :sapek:

Opublikowano

no  chyba tak,  przecież ma być w stylu 1ki i  2ki.

Opublikowano

łatwo zaorać własną markę. przykłady?

mafia 3

prince of persia

splinter cell

assasyny

crysis

nfs

mass effect

thief

mirrors edge

Zawsze może się shemune tutaj również znaleźć, bo ambicje były ale kasy zabrakło  :newell:

Opublikowano

Prawda jest taka ze różnica pomiędzy zwykła PS4 a Pro jest taka jak będzie pomiędzy Pro a XoX dla zwykłego użytkownika, który nie zagłębia się bardziej w technikalia.

Chyba cpiesz... XoX jest 2 razy mocniejszą konsolą od pro. Naweet pomimo nienawiści doM$ trzeba przyznać, że sprzętowo zaora. Dochodzi do tego dużo lepszy padi usługa sieciowa + cisza i pewny serwis, a nie to bagno od Sony (przypominam, że tuna forum większość ludzi swoje pudło naprawiało samemu, bo serwis bardziej by s(pipi)il niz pomógł + stracili by tylko swój czas i $ na wysyłkę).

Oczywiście się nie zgadzam, nie mówię że XoX nie jest potężną konsolą, owszem, jest mocna, ale różnica w mocy idzie na podbicie rozdziałki, i będzie to wyglądało prawie dokładnie tak samo jak teraz w przypadku PS4 -> Pro, z tym że nie będzie aż tak zauważalne dlatego że powyżej 1080p różnice już nie są tak łatwe do wychwycenia jak w przypadku 720p -> 1080p, mogę się mylić, ale czy któraś z gier która ma dostać patcha pod XoX dostała poza wsparciem 4K wsparcie dla 60fps? 

Wszyscy zachwycają się nową Forza 7, że niby gra wygląda jak życie, a ja uważam że nie zachwyca, i nie mówię tutaj pod kątem hejtu bo wolę Sony, uwielbiam wyścigówki, i gdyby mnie zachwyciła to pewnie miałbym już pre ordera na XoX.

by eurogamer

Rise of the Tomb Raider opisywaliśmy już wielokrotnie w ostatnich latach, lecz nadciąga kolejna, chyba już ostatnia odsłona. Square Enix pokazuje na targach Gamescom demo włączone na Xbox One X, co umożliwia porównanie z PS4 Pro. Pierwsze wrażenia? Sprzęt Microsoftu rzeczywiście jest zdolny zaoferować zauważalne poprawki, nawet względem mocniejszej konsoli Sony.

Opublikowano

xD

Każdego roku coś słyszymy :)

Ja tylko proszę abyś zapamiętał moje słowa, jeżeli podczas E3 2018 M$ nie dowali grami to ja uroczyście przestaje wierzyć w markę XBOX, daje im jeszcze rok kredytu z uwagi na czas, który źle spożytkowali. Teraz robią reboot i mogą zrobić z nim wszystko, a co zrobią? czas pokażę, chyba nie chcesz mi powiedzieć, że jesteś jednym z tych, którzy uważają, że MS wydaje konsole, której nie ma zamiaru wspierać?

Wierze !

Opublikowano

Xbox one X z fifką w zestawie na święta.

Jak co roku. Tylko pudło troche inne.

ale to $ony teraz reklamuje szrota4 bez gier fifką  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.