Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby oba middle geny wyszły w podobnym okresie można byłoby zastanawiać się nad wyborem ale teraz imo nie warto pchać się w kolejny sprzęt prezentujący zgoła podobna wydajność i brak ciekawych gier ekskluzywnych.

No a dla mnie ma ciekawe gierki ekskluzywne i co teraz?
Coś czuje ze sea of thieves namiesza tym roku.

No niestety namiesza dopiero za rok ale Cuphead i Forza MS 7 :banderas:

Cuphead, Forza 7, CoD WWII, PCArs 2 :banderas:
  • Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 584,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ps3 mialo do zaoferowania na starcie przeciez biblioteke z psx i ps2

i jakie niby cztery konsole ma XoX?

blagam nie samooraj sie znowu 

Opublikowano

Pierwszy xbox, xbox 360, xbox one i xbox one X.

Opublikowano

No jak to jakie

Xbox

Xbox 360

Xbox One

Xbox One S

XD

Opublikowano

to nawet i pięc

Opublikowano

A na ps4 nadal jeśli chcesz grać w starocie to musisz kupić gierke po zawyżonej cenie z ps stora (psx/2).

Gdyby nie remastery z ps3 to serio do 2017 roku nie opłacało się posiadać tej konsoli (dla jednego BB może).

Opublikowano

ps3 mialo do zaoferowania na starcie przeciez biblioteke z psx i ps2

i jakie niby cztery konsole ma XoX?

blagam nie samooraj sie znowu 

Prosiłem daj jakiś dowód tego samo zaorania, przyznam rację i skończymy temat Ficers, bo póki co majaczysz. 

Opublikowano

to nawet i pięc

Xbox

Xbox 360

Xbox 360 Slim

Xbox 360 Super Slim

Xbox One: Day One Edition

Xbox One: Black

Xbox One: White

Xbox One: Call of Duty Advanced Warfare Edition

Xbox One: Forza Motorsports 6 Edition

Xbox One: Halo 5 Edition

Xbox One: "I made this"

Xbox One: Bing REWARDS Edition

Xbox One: Assassin's Creed Unity Edition

Xbox One: Battlefield Hardline Edition

Xbox One: Dallas Cowboys

Xbox One: EA Edition

Xbox One: The Witcher 3

Xbox One: Fast & Furious 7

Xbox One: Fable Legends

Xbox One S Military Green

Xbox One S White

Xbox One S Deep Blue

Xbox One S Storm Grey

Xbox One S GOW4

Kto da więcej? xD

Opublikowano

Bezkitu, ps3 za 2399zł bez gier - bardzo proszę!

xox za 2099 bez gier - no (pipi) po(pipi)ało!

pamiętaj o inflacji, to 2399 zł w 2007 roku to dzisiaj tak pi razy drzwi ze 2800-3000 zł jest

na dodatek PS3 ch,uja a nie mocniejsze było, kiedy XoX wyraźnie ma przewagę już nad i tak mocnym PS4 Pro

nie zapominajmy o tym,  że ps3 na premierę było guw.nem ob.sranym bez gier. A XoX nie jest.

Opublikowano

Na Xbox bieda, na ps4 jakieś HD remastery dżakuzi która jaraja się tylko nieliczni, a switch dostał kolejnego solidnego exa w postaci Mario+rabbids kingdom battle :fsg: Który to już w ciągu niecalego półrocza od premiery? Ja już straciłem rachubę, tyle dobra :obama:

Cudowna konsola, niesamowity sprzęt :banderas:

Opublikowano

Jeśli dojdzie do sytuacji, w której gry na xox będą chodzić w 60 klatkach, a na pro w 30-40 to jestem ciekawy co będzie wtedy pisać Panda, Yeti i Fanek.

UP

Rayosie no cóż Nintendo znowu to zrobiło ;)

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jeśli dojdzie do sytuacji, w której gry na xox będą chodzić w 60 klatkach, a na pro w 30-40 to jestem ciekawy co będzie wtedy pisać Panda, Yeti i Fanek.

UP

beda pisac, ze co z tego, jak konsola jest do EKSOW, a potem wszyscy beda grali w battlefrony 2 i destiny 2 xddd

Opublikowano

będą pisać to co xboty przez ostatnie 4 lata

Opublikowano

UP

meh

UaOqtbagSwWFTKNwqUnAwQ.png

Opublikowano

No na pewno xd

Jesteś bardzo naiwny jeśli wierzysz w 60 klatek na konsolach. Nie licząc chlubnych wyjątków lwia większość gier jeszcze długo będzie chodzić w bieda 30 klatkach a cała moc będzie szła w rozdzielczość i graficzkę.

Opublikowano

UP

beda pisac, ze co z tego, jak konsola jest do EKSOW, a potem wszyscy beda grali w battlefrony 2 i destiny 2 xddd

no yeti juz zaciera rączki na te tytuły, PRZYPOMINAM battlefront 2 w 900p jak yebane zwierze :pawel:

Opublikowano

UP

No jak to co będę pisał

Bosze jak ta gra w 60fpsach się rusza :banderas: beka z was biedaki.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

UP

no yeti juz zaciera rączki na te tytuły, PRZYPOMINAM battlefront 2 w 900p jak yebane zwierze :pawel:

To on niebieski krzyzowiec w Nioh grał w 720p? :yao:
Opublikowano

Gdyby nie remastery z ps3 to serio do 2017 roku nie opłacało się posiadać tej konsoli (dla jednego BB może).

tak kurfa bo każdy gra w indyki i multiplatformy na pc w płynnej jakości :v

Opublikowano

No na pewno xd

Jesteś bardzo naiwny jeśli wierzysz w 60 klatek na konsolach. Nie licząc chlubnych wyjątków lwia większość gier jeszcze długo będzie chodzić w bieda 30 klatkach a cała moc będzie szła w rozdzielczość i graficzkę.

Ale jak naiwny przecież są gry, które śmigają w 60 fps na konsoli.

Opublikowano

tak kurfa bo każdy gra w indyki i multiplatformy na pc w płynnej jakości :v

Mowa była jedynie o exach. Jestem ciekawy jak wyglądała by ta generacja gdyby x1 miał te same parametry od samego początku co ps4. Ogólnie to te konsole były opóźnione o dobre 2 lata niestety.
Opublikowano

Ale o czym my tu rozmawiamy, każda branża się cieszy z rozwojem technologi i tylko nie gracze xD

Takie życie świat idzie do przodu albo idziesz z nim albo jesteś tam gdzie Mendrek i snujesz jakieś teorie z dupy :D

Opublikowano

czyli jak ktoś preferuje konsole (większość tutaj?) to jednak i tak się mu opłaca? ech te cw uproszczenia :/

Opublikowano

głupi  mazzeo od 10 lat uczestniczy jako lider w najgłupszym temacie dla jak sam twierdzi biedaków co sie musza kłocic,  i  nagle wyrosły  wlosy  na jajach, przyszła nadpłata za trzepanie dywanów i O JA PIE,RDOLE W TYM TEMACIE PISZA TYLKO  BIEDAKI.

Co za głupie stworzenie xD tyle milionów postów,  tyle walki o  to że białe g,o,w,n,o jest nawet zjadliwe, i  nagle rpzyszło  oświecenie, i  tylko  szkoda bo jeden plus xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.