Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie gralem w zadnego U ale przyznam, ze chce skompletowac czesci od 1-3 i zobaczyc nad czym spusty. Obawiam sie jednak, ze sknczy sie jak z RDR.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 500,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

U2 to jednak spokojnie gierka na 10 w tamtych czasach. Im dalej tym jednak gorzej.

Opublikowano

Uncharted jest gorsze od rdr bo nie ma Meksyku po którym gra się rozkręca :sapek:

Opublikowano

Ja bym ci się rozkręcił obcasem na mordzie.

Opublikowano

Swoją drogą pamięta ktoś o VR? Toczą beke ze scorpio, a wydali 2k na hełm, którego użyli 2-3 razy xD

no yeti i kilku innych niezła podjarka a miesiąc po premierze zdechło, jeszcze szybciej niż move, 3d i vita  :)  

Miała być przyszłość grania a skończyło się wpadnięciu znajomych żeby pokazać demo z rekinami i do szafy blantmana. 

Opublikowano

Meksyk jest nudny, najlepsze etapy RDR to początek i blackwater. :lapka:

Opublikowano

Anczarted takie sobie, jedynkę naprawdę przechodziłem na siłę, pozostałe części ciut lepiej, ale momentami irytowały strasznie banałami fabularnymi.

Walić Meksyk w RDR, cała gra jest kapitalna.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Swoją drogą pamięta ktoś o VR? Toczą beke ze scorpio, a wydali 2k na hełm, którego użyli 2-3 razy xD

no yeti i kilku innych niezła podjarka a miesiąc po premierze zdechło, jeszcze szybciej niż move, 3d i vita   :)

Miała być przyszłość grania a skończyło się wpadnięciu znajomych żeby pokazać demo z rekinami i do szafy blantmana. 

w szafie blantmana nie ma już miejsca, 4 stoi

Opublikowano

Czyli ND nie tacy mesjasze gejmingu. Ale jak wyszlo U4 to forum sie obejsr.alo na mientowo.

Opublikowano

wszyscy lubia U, tylko nie każdy się przyzna.

Opublikowano

Yeti przeciez nie kupił VR xd czaicie jak sie typ zatrzymał w 2013 roku? Panas 50 cali tylko full hd, ps4 amator i nic więcej xD będzie grane w 900p w battlefronta 

Opublikowano

Tak swoją drogą to gdzie się podział blantman?

Opublikowano

Czyli ND nie tacy mesjasze gejmingu. Ale jak wyszlo U4 to forum sie obejsr.alo na mientowo.

No dla mnie czwórka to fajna przygoda na raz, graficzke zobaczyć ziewnąć pod koniec w dżungli i do żyda. 

Opublikowano

Dla mnie U4 słabizna to już to dziedzictwo jest lepsze :)

Opublikowano

@blaber 

No tak pisalem. W sensie, ze to wlasnie taka gra. Na ch.uj obwiniac ja o slabe replaybility skoro to nie zaden erpeg tylko liniowa przygoda z punktu a do z.

Opublikowano

bo sprawia radosc grania i po roku można znowu przejsć  i się uśmiechac

o tak

756x469_kmiemm.jpg

Opublikowano

dowalić sie do ocen gta4 a jarać sie uncharted 2 xddd wy jesteście poyebani?

Opublikowano

Yeti przeciez nie kupił VR xd czaicie jak sie typ zatrzymał w 2013 roku? Panas 50 cali tylko full hd, ps4 amator i nic więcej xD będzie grane w 900p w battlefronta 

nie znasz jego sytuacji, papa na dach sama się nie uzbiera.

Opublikowano

No ja gram w te soulsy, ktore sa przeciwienstwem U i przyjemnosci nie czerpie. Za duzo matematyki, za duzo wyborow, za duzo lazenia w kolko, za duzo grindu, za malo prawdziwej satysfakcji, ze w koncu urosles w sile w innym lewelu niz poczatkowy. Fabula tez zaczyna rownac do banalu.

Opublikowano

pewnie nie ma nawet żadnej ucieczki jeepem.

Ale tak serio,  jak włączyłęm jakis filmik co  zyebany  smok zieje ogniem, i  trzeba stac za cegłą zeby cie nie poparzyło, to kwiczałem, nie dla mnie taka zabawa, nie dla mnie cała ta grengolada, nie dla mnie nie dla mnie nie dla mnie

Opublikowano

Ale nie jestes sam.

Opublikowano

Gta4 xddd to juz przeyahpowana zelda jest lepsza od tego

Zreszta z czesci 3d na dobra sprawe wyszedl im idealnie tylko vice city, piatka i san andreas sa spoko, trojka i czworka NUDY

Opublikowano

no dark soulsy to swoją drogą chuyowe gry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.