Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

chinskiego klapa zaraz deportuja jak switcha w domu miec nie bedzie xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 585,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

szkoda na was strzępić ryja, więc nikt się w tą debilną logikę nie zgłębia, bo jak trzeba to Nier Automata z PC jest zaje,bistym eksem ale Forza Motorsport której odpowiednika na PLEJSTEJSZON na próżno szukać to już nudna w ch,uj w i ogóle nie eks no bo jest na PC

Logika ravena tak wybitna że po bombach prawdy z zaliczaniem jednych portów i crossgenów, a wyrzucaniem drugich, uczepił się w desperacji jednego Niera z wuchty wymienionych. :pawel:

Niech ktoś mu wytłumaczy że FM7 i reszta nadal postrzegane są jako exy, ale jednak mniej prestiżowe :v

Opublikowano

Zettę to czasami łatwiej byłoby zrozumieć jakby po japońsku pisał.

Opublikowano

Zetta jaka perfidna kryptoreklama swojego idola-sobowtóra

0hiIr1N.jpg

Opublikowano

no ale tu mozna miec beke z kadego obozu - bylo milion postow w dawnych edycjach cw ze przeciez xbox nie ma exow bo wszystko wychodzi tez na pc, gdzie nagle w 2017 z tych exow na ps4 sporo jest tez na pc to spoko, podobnie teraz ze switchem, ktos neguje jego exy bo zelda tez na wiiu, a miliard gier w combo vita/ps3, vita/ps4, ps3/ps4 to sa prawilne turbo exy bo nie na pc

Opublikowano

a na ch,uj miałem być kolejną osobą, która by napisała, że Persona 5 jest na PS3 a Wipeout jest remasterem, Crash remakiem itd.?

jezu ale ta dyskusja miałka już jest

Opublikowano

nani!?

Nani2012.JPG

Opublikowano

aha, i ja w ciągu ostatnich lat nie odrzucałem PC jako urządzenia do grania, w przypadku fanów Sony jak komu wygodniej to raz PC jest miejscem do ogrywania eksów z X1 a raz jest je,baną blachą

ja tylko stosuję się do Waszej logiki :usmiech:

Ja też nigdy nie dyskredytowałem PC jako maszynki do grania, więc  :lapka:

A wcześniej po prostu na podstawie Twojego posta oceniłem xbona w ad 2017. Nie wiedziałem, że "logika" w nim zawarta ma podłoże gdzieś indziej - nie śledzę tego wybitnego tematu na bieżąco, a ostatni raz się w nim wypowiadałem kilka edycji wcześniej. 

Opublikowano

Ok to jest tak 

PS4 dla Bloodborne, U4

Xbox dla Sunseta, Halo 5

Switch dla Mario, Xeno 2

reszta na pc i każdy zadolowny ok?

Opublikowano

w niecaly rok dogonic w dorobku tych co siedza w tej generacji juz cztery lata xdddd

Opublikowano

Co złego jest w tym, że Microsoft wyprodukował prawdopodobnie najlepszego  racera na rynku i wyda go na swoich platformach (bo taką bez wątpienia jest Windows 10)? Po prostu więcej osób zagra w dobrą grę i więcej pieniędzy popłynie do Microsoftu, aby Turn10 mogło dalej miażdżyć Polyphony. Profit 

a to że jakiś zawistników będzie piec d.upa w CW o status exa nikogo nie obchodzi 

Edytowane przez asax

Opublikowano

a na ch,uj miałem być kolejną osobą, która by napisała, że Persona 5 jest na PS3 a Wipeout jest remasterem, Crash remakiem itd.?

jezu ale ta dyskusja miałka już jest

egg-zack-lee. albo pisać wybiórcze pierdy typu:

@raven

Zelda BOTW, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2

bądźmy k,urwa poważni, Nioh, Yakuza 0 i Horizon vs te sztosy powyżej?

i dziwić że wypomina się wtedy wybiórczą żonglerkę  :hi:

Opublikowano

Regularnie. Głównie na Klocku, ale ostatnio odkurzyłem PS4 dla Destiny 2 i sprawdzam na Pc retro-starocie o których wyczytałem w PIXELu. Czasem jak wychodzę do ludzi to Magic the Gathering, Wsiąść do Pociągu i picie wódki. Czemu pytasz?

Opublikowano

zycie jak w madrycie...tzn w bialymstoku xd

Opublikowano

Ok to jest tak 

PS4 dla Bloodborne, U4

Xbox dla Sunseta, Halo 5

Switch dla Mario, Xeno 2

Taki Nioh jest ze 100 razy lepszy od smiecia U4

Opublikowano

jeszcze zapalisz znicza w listopadzie nicponiu jeden

Opublikowano

Ok to jest tak 

PS4 dla Bloodborne, U4

Xbox dla Sunseta, Halo 5

Switch dla Mario, Xeno 2

Co ten sunset 80 na mc robi między tymi szlagierami >90? Albo Halo multiplatforma? Xbox jednego dobrego exa się nie dorobił przez tyle lat?

Opublikowano

to jest tez do mnie ewenementem jak gierka niedoceniona przez nikogo w swiecie - srednia jak second son, zero nagrod, wyroznien w jakis podsumowaniach, sprzedaz bez szalu, zapomniana, jest gloryfikowana na tym forum i tylko tutaj

Opublikowano

to jest tez do mnie ewenementem jak gierka niedoceniona przez nikogo w swiecie - srednia jak second son, zero nagrod, wyroznien w jakis podsumowaniach, sprzedaz bez szalu, zapomniana, jest gloryfikowana na tym forum i tylko tutaj

Może jakbyś zagrał to byś wiedział xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.