Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

chinskiego klapa zaraz deportuja jak switcha w domu miec nie bedzie xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Podoba mi się, że w całej tej dyskusji switch vs ps4, boty wiedzą gdzie ich miejsce i siedzą cicho. Bo z czym mieliby wyjść do ludzi jak na xbonera w 2017 wyszło/wyjdzie 0 (słownie: zero) exów  :pawel:

szkoda na was strzępić ryja, więc nikt się w tą debilną logikę nie zgłębia, bo jak trzeba to Nier Automata z PC jest zaje,bistym eksem ale Forza Motorsport której odpowiednika na PLEJSTEJSZON na próżno szukać to już nudna w ch,uj w i ogóle nie eks no bo jest na PC

Logika ravena tak wybitna że po bombach prawdy z zaliczaniem jednych portów i crossgenów, a wyrzucaniem drugich, uczepił się w desperacji jednego Niera z wuchty wymienionych. :pawel:

Niech ktoś mu wytłumaczy że FM7 i reszta nadal postrzegane są jako exy, ale jednak mniej prestiżowe :v

Opublikowano

Zettę to czasami łatwiej byłoby zrozumieć jakby po japońsku pisał.

Opublikowano

Zetta jaka perfidna kryptoreklama swojego idola-sobowtóra

0hiIr1N.jpg

Opublikowano

no ale tu mozna miec beke z kadego obozu - bylo milion postow w dawnych edycjach cw ze przeciez xbox nie ma exow bo wszystko wychodzi tez na pc, gdzie nagle w 2017 z tych exow na ps4 sporo jest tez na pc to spoko, podobnie teraz ze switchem, ktos neguje jego exy bo zelda tez na wiiu, a miliard gier w combo vita/ps3, vita/ps4, ps3/ps4 to sa prawilne turbo exy bo nie na pc

Opublikowano

a na ch,uj miałem być kolejną osobą, która by napisała, że Persona 5 jest na PS3 a Wipeout jest remasterem, Crash remakiem itd.?

jezu ale ta dyskusja miałka już jest

Opublikowano

nani!?

Nani2012.JPG

Opublikowano

aha, i ja w ciągu ostatnich lat nie odrzucałem PC jako urządzenia do grania, w przypadku fanów Sony jak komu wygodniej to raz PC jest miejscem do ogrywania eksów z X1 a raz jest je,baną blachą

ja tylko stosuję się do Waszej logiki :usmiech:

Ja też nigdy nie dyskredytowałem PC jako maszynki do grania, więc  :lapka:

A wcześniej po prostu na podstawie Twojego posta oceniłem xbona w ad 2017. Nie wiedziałem, że "logika" w nim zawarta ma podłoże gdzieś indziej - nie śledzę tego wybitnego tematu na bieżąco, a ostatni raz się w nim wypowiadałem kilka edycji wcześniej. 

Opublikowano

Ok to jest tak 

PS4 dla Bloodborne, U4

Xbox dla Sunseta, Halo 5

Switch dla Mario, Xeno 2

reszta na pc i każdy zadolowny ok?

Opublikowano

w niecaly rok dogonic w dorobku tych co siedza w tej generacji juz cztery lata xdddd

Opublikowano

Co złego jest w tym, że Microsoft wyprodukował prawdopodobnie najlepszego  racera na rynku i wyda go na swoich platformach (bo taką bez wątpienia jest Windows 10)? Po prostu więcej osób zagra w dobrą grę i więcej pieniędzy popłynie do Microsoftu, aby Turn10 mogło dalej miażdżyć Polyphony. Profit 

a to że jakiś zawistników będzie piec d.upa w CW o status exa nikogo nie obchodzi 

Edytowane przez asax

Opublikowano

a na ch,uj miałem być kolejną osobą, która by napisała, że Persona 5 jest na PS3 a Wipeout jest remasterem, Crash remakiem itd.?

jezu ale ta dyskusja miałka już jest

egg-zack-lee. albo pisać wybiórcze pierdy typu:

@raven

Zelda BOTW, Super Mario Odyssey, Mario Kart 8, Splatoon 2, Xenoblade Chronicles 2

bądźmy k,urwa poważni, Nioh, Yakuza 0 i Horizon vs te sztosy powyżej?

i dziwić że wypomina się wtedy wybiórczą żonglerkę  :hi:

Opublikowano

Regularnie. Głównie na Klocku, ale ostatnio odkurzyłem PS4 dla Destiny 2 i sprawdzam na Pc retro-starocie o których wyczytałem w PIXELu. Czasem jak wychodzę do ludzi to Magic the Gathering, Wsiąść do Pociągu i picie wódki. Czemu pytasz?

Opublikowano

zycie jak w madrycie...tzn w bialymstoku xd

Opublikowano

Ok to jest tak 

PS4 dla Bloodborne, U4

Xbox dla Sunseta, Halo 5

Switch dla Mario, Xeno 2

Taki Nioh jest ze 100 razy lepszy od smiecia U4

Opublikowano

jeszcze zapalisz znicza w listopadzie nicponiu jeden

Opublikowano

Ok to jest tak 

PS4 dla Bloodborne, U4

Xbox dla Sunseta, Halo 5

Switch dla Mario, Xeno 2

Co ten sunset 80 na mc robi między tymi szlagierami >90? Albo Halo multiplatforma? Xbox jednego dobrego exa się nie dorobił przez tyle lat?

Opublikowano

to jest tez do mnie ewenementem jak gierka niedoceniona przez nikogo w swiecie - srednia jak second son, zero nagrod, wyroznien w jakis podsumowaniach, sprzedaz bez szalu, zapomniana, jest gloryfikowana na tym forum i tylko tutaj

Opublikowano

to jest tez do mnie ewenementem jak gierka niedoceniona przez nikogo w swiecie - srednia jak second son, zero nagrod, wyroznien w jakis podsumowaniach, sprzedaz bez szalu, zapomniana, jest gloryfikowana na tym forum i tylko tutaj

Może jakbyś zagrał to byś wiedział xdd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.