Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

To dla jakich gier Ty kupujesz Xboxa baronie? :dynia:

Starh chce przejąć palaczke po Soulu chyba w samozaoraniu.

PS.

Nigdy żadna yakuza mnie nie interesowała i nie potrzebuje jej w sygnie żeby być fajnym na forum, nigdy nie rozumiałem podniety związanej z ta gra, ale to tez wynika z tego ze mnie ta kultura kompletnie nie interesuje, tak jak Westernowe klimaty i podjarka RDR.

A czemu nie ma nioha i Niera?

A po co? Dla plusów w zakupach? Widzisz ze nie mam czasu skończyć Horizon (w WoT nie gram)to po co mam kupować kolejna grę do zbierania kurzu.

Edytowane przez eX4cT_PL

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Wii to 6 generacja, dlatego Nintendo nigdy żadnej od czasu wyjścia PSX-a nie wygrało, bo w 6 gemeracji od Wii lepiej sprzedawało się Playstation 2.

Resident Evil 5 jest lepszy od Resident Evil 4 z powodu iż ma lepszy klimat, lepsze dialogi, lepszych bohaterów, wspanialego coopa, wspaniałego multiplayera i ulepszoną mechanikę.

GTA V to wydmuszka przy której fanatyczni obrońcy muszą udawać że coś tak prozaicznego jak jazda samochodem przez miasto jest fajna, gdzie Saints Row 4 ma super bohatera który na piechotę jest fajny ale i tak co 2 metry kwadratowe jest jakaś fajna aktywność.

Final Fantasy Tactics to oklepana opowiastka o naiwnych rycerzykach, w dodatku brzydka jak noc i staro-angielskim którym posługuje się tam nawet plebs. Front Mission 3 jest najlepszy.

Poziom mocy: Kuja > Kefka > Sephiroth

Microsoft to szkodnik branży, który rzutem na taśmę nie patrząc na dobro branży, zaczął tworzyć middle-gena - Xbox One X, gdyż na to wskazuje logika. Zresztą to oni sprowokowali większość patologii na konsolach, począwszy od "zbroi dla konia" na wpychaniu ludziom sprzętu który za moment porzucają (Kinect 2.0).

Master Chief to synonim nijakości głównego bohatera, na którego sami twórcy nigdy nie mieli głębszego pomysłu i miotali się w próbach odkręcenia głównych założeń, które są po prostu głupie (a poza tym jest impotentem, vide zakończenie Halo 4).

Playstation 3 miało lepsze multiplatformy, bo dodawało eksluzywny content i to czyniło grę pełnymi, a nie jakieś demo wersje z okrojonym contentem i czasami trawą.

I co, i co? Chciałoby się minusa dać, co? ŻRYJCIE PRAWDĘ BEZ POPITY ;)

Ahhh jak cudownie sie obudzic i dac minusa za te brednie

nigdy nie gralem w szostke bo tak forum mi ja swego czasu obrzydzilo, a ogladajac logo dalej mam przed oczami blowjob zyrafy, slusznie?

Slusznie

Opublikowano

PS.

Nigdy żadna yakuza mnie nie interesowała i nie potrzebuje jej w sygnie żeby być fajnym na forum, nigdy nie rozumiałem podniety związanej z ta gra, ale to tez wynika z tego ze mnie ta kultura kompletnie nie interesuje, tak jak Westernowe klimaty i podjarka RDR.

A po co? Dla plusów w zakupach? Widzisz ze nie mam czasu skończyć Horizon (w WoT nie gram)to po co mam kupować kolejna grę do zbierania kurzu.

Bo mogę? Dla lepszych multiplatform, a ps4 i tak zostaje?

No nie masz czasu jak spędzasz 24/7 na forumku odpisując na każdy post :yao: Wyzywasz Soul'a, a jesteś krwa taki sam. Nawet mi Cię nie żal :hi:

Od roku piszesz o klejnocie generacji, 7 miesięcy od premiery, a Ty nadal tego nie skończyłeś. Może powinieneś pójść krokiem Soula i odpocząć od forumka.

Opublikowano

Ahhh jak cudownie sie obudzic i ulżyć swojej pupie po tym jak bolała cały dzień.

Fixed ;)

Opublikowano

Cos pogrzebali przy plusach i minusach bo teraz tylko chyba jeden minus mozna dziennie

Opublikowano

PS.

Bo mogę? Dla lepszych multiplatform, a ps4 i tak zostaje?

No nie masz czasu jak spędzasz 24/7 na forumku odpisując na każdy post :yao: Wyzywasz Soul'a, a jesteś krwa taki sam. Nawet mi Cię nie żal :hi:

Od roku piszesz o klejnocie generacji, 7 miesięcy od premiery, a Ty nadal tego nie skończyłeś. Może powinieneś pójść krokiem Soula i odpocząć od forumka.

Mi tez jest przykro ze nie mogę do pracy brać Prosiaka i 55” TVika.
Opublikowano

Bomby prawdy? Trzeba mieć chyba dałna żeby tak myśleć i pisać.

Ronica pomiędzy mną a Soulem jest taka ze Soul kupił

Switcha dla Zeldy, głosił ze to mesjasz, a nie skończył jej przez ponad pół roku PRZY TYM GRAJĄC W INNE GRY.

Ja Horizona nie skończyłem bo jestem zawalony praca i NIE GRAM W NIC INNEGO.

Fakt, może wymagam za duzo, bo zeby widzieć ta różnice to trzeba być inteligentnym, ale musiałem to sprostować żeby później mitów nie było.

Opublikowano

No nie (pipi), że latał po całym forum, pisał jaki z Zelduni mesjasz, a nawet nie skończył haha

Opublikowano

Expert widzę prawda w oczy kole

LnjGMt4.png

Opublikowano

A co, mam bzdury plusować? XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Puls to musial byc konkretny jak dawales tego minusa xd

Opublikowano

Mysle ze Starh miał większy gdy pisał tamten post przez łzy, a później okazało się ze nie ma racji bo jak zwykle ja ja miałem.

Opublikowano

Starh jak wgniata głowę Experta butem w ziemie a ten prosi o więcej xD

Opublikowano

Dwa posty Starha to niczym Little Boy i Fat Man zrzucone na twoją śmieszną internetową personę. Tak myślę i tak piszę, coś jeszcze do powiedzenia?

Opublikowano

Dwa posty Starha to niczym Little Boy i Fat Man zrzucone na twoją śmieszną internetową personę. Tak myślę i tak piszę, coś jeszcze do powiedzenia?
Ludzie wierzą w różne rzeczy, bez znaczenia czy ma to sens czy nie, jak dla mnie możesz mówić na białe ze jest czarne.

Jesli chodzi o moj punkt widzenia, to wyszles na głupka, bo klaskales do czegoś co nie ma ze sobą pokrycia, i nie można porównywać.

Dziękuje ze chciałeś wysłuchać.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Expart niedziela jest wez skoncz hurajzon

Opublikowano

Expart niedziela jest wez skoncz hurajzon

Praca do 19 :-(
Opublikowano

moze jakbys skonczyl odpisywac na kazdy post i ten czas poświęcił na prace to bys nie musial siedzieć w robocie 63822893h tygodniowo

Opublikowano
Macie nostalgiczne klapki na oczach. RE 4 był świetny kiedy wyszedł, ale obecnie jest sztywny jak chiński drąg i strasznie głupiutki, a także zdarzają się błędy AI. W dodatku akcja robi się ciekawsza gdzieś tak pod koniec gry (taka namiastka RE 5). RE 5 podniosło wszystko co dobre w RE 4 do potęgi i zrobiło to po ludzku, dodając przy okazji najlepszy coop zeszłej generacji. Mamy kinowy klimat, epickiego głównego bossa, fajnie dobranych bohaterów (a ich wspólne akcje, te flipy, te haymakery, mniam! A nie k*rwa, LEEEEOOOOOON LEEEEEOOON bo się głupia picz nie umie do szafy porządnie schować), mamy klimat w stylu Black Hawk Down w który można uwierzyć bardziej niż w jakiś hiszpańskich wieśniaków trzymających w niewoli córkę prezydenta USA, mamy wreszcie dobry online, bossów gdzie trzeba współpracować, mamy naprawdę świetny DLC w stylu RE 1, motyw z wymienianiem się zasobami, no kuźwa serio mógłbym tak wymieniać seriami argumenty. Czy ktoś może wymienić argumenty przeciwko, czy tylko takie nostalgiczne marudzenie "kiedyś było lepiej"? ;)

O jezu serio to robię, odpisuje na poważnie na poważny post Mendrka [*]

Resident Evil 5 jest lepszy od Resident Evil 4 z powodu iż ma lepszy klimat

Przepraszam (pipi) w czym? W dodaniu na stałe AI durnego partnera, który nie odstępował nas na krok przez długość całej kampanii, skutecznie rozpierdalając klimat zaszczucia, generowany jeszcze solidnie przez samotną eksplorację klimatycznych etapów w RE4 (wioska, lochy i kanały zamku, labolatoria)? Zwielokrotniając killroomy i zdałniając do reszty i tak proste puzzle z "czwórki" na rzecz klikania jednego klawisza, by 13-letni random z internetu, podłączający się do sesji nie zdążył znudzić się dużo lepiej dakowanym w "czwórce" pacingiem?

mamy klimat w stylu Black Hawk Down w który można uwierzyć

Mamy też guwno obesrane typu faceta udającego Neo z Matrixa który głupio się śmieje i łapie w ręce rakiety, białych i Hiszpanów w afrykańskiej wiosce, a na deser wisienkę typa steryda Chrisa, robiącego z wielkim głazem tak:

7db.gif

To ja już serio wolę konwencję komedio horroru z "czwórki" zamiast tej zrealizowanej na spiętej (pipi)e tematyce, przez którą scenariusz "5" z godziny na godzinę popadał tylko w samoośmieszenie.

RE 4 był świetny kiedy wyszedł, ale obecnie jest sztywny jak chiński drąg i strasznie głupiutki...

RE4 sztywny, ale RE5 którego sterowanie i ograniczenia to kopiuj wklej z 4 już extra gierka. xd

RE 5 podniosło wszystko co dobre w RE 4 do potęgi i zrobiło to po ludzku, dodając przy okazji najlepszy coop zeszłej generacji.

Ograłeś na splicie którekolwiek numeryczne Gearsy z ery x360? Nie czekaj, nie było tego pytania.

Edytowane przez nobody

Opublikowano

@Nobody

O jezu serio to robię, odpisuje na poważnie na poważny post Mendrka [*]

Edytowane przez asax

Opublikowano

Właściwie końcówka zmiany :v

Opublikowano

Ale wy jeszcze nie ogarnęliście?

Mondry jest tym dla graczy, czym Spencer dla Xboxa

gównem :sorcerer: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.