Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nintendo - pure fun, nowatorskie pomysły,

z tym pierwszym pelna zgoda, z tym drugim, no moze Splaaton ale tak to nie bardzo.

skąd ty się urwałeś kolego to ja nie wiem

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

troche śmieszy to 100 postow wizira fapujacego do fm7 jak on nawet w wyścigi nie gra xd

Gdybym grał w wyścigi to przesiadłbym się dla tej gry z XO na BeastBoxa. To wygląda jak życie.

Opublikowano

A ten multiplayer dziala dopoki sa koledzy i ludzie do grania, 3 miesiace multi umiera i doopa jest a nie gra

xD proszę nie przenosić swojego doświadczenia z Playstation na Xboxa

Spencer stwierdził tylko fakt, gry jako usługi przynoszą największe dochody czy tego chcecie czy nie (i nawet Sony będzie musiało się do tego dostosować). I to właśnie Microsoft myśli przyszłościowo, rozbudowując od lat aspekt społecznościowy i usługowy swoich gier (sztandardowe przykłady Halo, Gearsy i Forza) dzięki czemu gry tę latami utrzymują ogromne społeczności. Jednocześnie Spencer nie zaprzeczył że gry single-player będą powstawać (ale będzie im znacznie trudniej być rentownymi i opłacalnymi dla wydawców) ale i do nich Spencer podaje rękę wprowadzając Xbox Game Pass i wsteczną kompatybilność, dzięki którym gry single player będą uzyskiwać przychody jeszcze długo po premierze. 

Trudno nie zauważyć że to Microsoft jest pionierem na zmieniającym się rynku konsolowym, ale i tak znajdą się hejterzy 

Opublikowano

Ale asax masz coś z tych dochodów że bronisz korpo?

Opublikowano

niestety wciąż czekam na przelew od Microsoftu  :newell:

prostowałem tylko bzdury aphormo (nie pierwsze już z resztą) 

Spencer chce za wszelka cene podreperowac sprzedaz i nie patrzy dlugookresowo, teraz jest tak ze posiadacz zwyklego Xbox One ma najgorsza oferte. A ten multiplayer dziala dopoki sa koledzy i ludzie do grania, 3 miesiace multi umiera i doopa jest a nie gra

Edytowane przez asax

Opublikowano

dobra przepraszam, teraz już wiem co miał na myśli aphormo pisząc:

A ten multiplayer dziala dopoki sa koledzy i ludzie do grania, 3 miesiace multi umiera i doopa jest a nie gra

Edytowane przez asax

Opublikowano

wsteczna kompatybilnosc ratunkiem dla wspolczesnych gier single player

serio boty jara was przyszlosc z samymi gierkami jako usluga nastawionymi na multiplayer i aspekty spolecznosciowe z mikroplatnosciami co krok? mnie wrecz taka wizja przeraza ale widze ze niektorych to przekonuje i podaja o zgrozo to jako argument za wizjonerstwem microsoftu

Opublikowano

gr2 mialo jakies onlajn? xd

Opublikowano

Wizir perdoly o Forzie od 5 stron, a sam nie zagra bo nie lubi xddd

Czy to jeszcze prowo czy już debil?

Opublikowano

wizir przed siódemka musisz nadrobic 1,2,3,4,5,6 i przeczytać książki

Opublikowano

Wizir czemu mi się na pm tłumaczysz, że nigdzie nie pisałeś że będziesz grał w forze 7? Wstydzisz się czegoś czy co?

Opublikowano

xdddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

powaznie? ze niby sie tymi laseczkami strzalalo do siebie na mapie?!

Opublikowano

serio boty jara was przyszlosc z samymi gierkami jako usluga nastawionymi na multiplayer i aspekty spolecznosciowe z mikroplatnosciami co krok? mnie wrecz taka wizja przeraza ale widze ze niektorych to przekonuje i podaja o zgrozo to jako argument za wizjonerstwem microsoftu

taka jest rzeczywistość, możesz próbować ją zanegować ale nic to nie zmieni.  Ja wiem Ficus że ostatnie multi jakie grałeś to było Killzone 2 ale serio świat się trochę zmienił. 

Czy mnie to jara? Szczerze mówiąc nie bardzo, ale wierze że da się to zrobić dobrze. Dobrymi przykładami jest np Halo 5 czy Forza Horizon 3 (najlepiej spytaj się ravena czy podobają mu się Forzathony) 

Opublikowano

Strzelało się z kotów jak w Postal 2.

Opublikowano

titanfall2 i splatoon2 - od czasu do czasu pograc w takie cos idzie ale jakby praktycznie wszystko sprowadzic do tego typu experience to dramat dla mnie - serio zostalbym z retro graniem i indorami

na szczescie nie zanosi sie by sony i nintendo podazylo w najblizszym czasie tym sladem, zwlaszcza ta druga firma bo ona na razie to probuje dogonic sieciowo ps3

Opublikowano

Przypominając sobie pierwsze zapowiedzi to Sony miało zapędy, aby Drivecluba rozwijać jako grę usługę (i przez pewien czas na pewno tak było) 

Opublikowano

ale nie tylko driveclub, mial byc lbp hub (projekt porzucono i zrobiono trojke), byla ta gra rysowana od tworcy god of wara - co pewien czas probuja ale z marnym skutkiem 

nintendo o ile jesli chodzi o community, uslugi itp sa w lesie to jednak switchem zauwazyli ze ludzie graja po sieci - nie z przypadku w pierwszym pol roku dali mk8d,arms i spla2n i co chwile zapowiadaja jakies gierki pod multi , choc tu raczej glownie chodzi o to by miec jakies argumenty by tlumaczyc platny online od 2018 :P

Opublikowano

Wizir czemu już nic nie piszesz? Martwię się że rakieta z manewrów Zapad na Białorusi poleciała za daleko i zniszczyła ci lepiankę na wiosce. Napisz coś, może zagramy w destiny 2 na zgodę :ogor:

Opublikowano

Chwilowo nie może. Potem odblokuje to Ci odpowie :lapka:

Opublikowano

noooo forza to taki mega online'owy experience, cuphead też, super lucky's tale to samo, jak dobrze że mamy jeszcze Sony i Nintendo i można grać w lesie na grzybach

Opublikowano

Dramat dla ficusia, ale 1000 wyscigow w mk zrobione, wiadomo, lepiej grac z AI, bo nintendo ni umi w multi xddd

Ficek kwa gra w same gry, ktore spokojnie moglyby byc tylko multi, ale jak nie ma singla to dramat XD kariera w mk urywa jaja przy samej szyi, nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.