Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

confused-nigga.jpg

Copper znowu widzę atak wściekłej macicy 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ale wiadomo ze wszelakie sportowki, bjatyki czy wyscigi (jeszcze takie typu mk8d) to tylko z zywym graczem

kuper widze znowu cos tryharduje i znowu niecelnie, wez ty przynajmniej zobacz moj psn id z vity, ps3 i ps4, 90% to gierki gdzie nawet online nie odpalilem albo gralem z max godzine

Opublikowano

koper myslal ze masz 1000 wyścigów w singlu mk8

Opublikowano

kuper widze znowu cos tryharduje i znowu niecelnie,

a czego Ty oczekujesz po człowieku ktory uwaza niedorobiony crossplay/crosssave psvita-ps4 za coś lepszego niż oferuje Switch xddd 

Opublikowano

Klapy to są po prostu aspoleczne jednostki i wszelka interakcja z żywym człowiekiem im nie w smak, dlatego lubia te swoje śmieszne bloodborny i japońskie wąchanie gatek ogrywane w swojej piwnicy.

Gry jako usługi to jest przyszłość :fsg:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

switch? zabawne, że ta konsola wyszła kilka lat po ps4/xbone, a dostaje fifę z komórek

Opublikowano

Gry jako usługa? Kiedyś to się obróci wszystkim w pięty. Grę na singla zrobią, ale kolejne misje czy inne pierdoły będziesz płacił, jezu jak gardzę takim systemem, który rodzi się na naszych oczach. Przykład Hitman.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

No ja na przykład w jedyne multi jakie gram to Halo, żadne inne nie potrafi zatrzymać mnie na dłużej i podobnie jak Ficus w 90% gierek gram tylko w singla. Chyba jest to pewna reguła i większość graczy ma podobnie bo każdy ma ograniczoną ilość wolnego czasu a liczba gier-usług wciąż rośnie (Destiny 2, Battlefield 1, Fifa, Halo Wars 2, GTA V) także wydaję się rynek będzie dążył do nasycenia i kto teraz zbuduje sobie wokół swoich gierek trwałą społeczność ten będzie zbierał żniwa przez wiele lat

Opublikowano

switch? zabawne, że ta konsola wyszła kilka lat po ps4/xbone, a dostaje fifę z komórek

Przeciez u Ciebie na tv to bez roznicy

Opublikowano

- Destiny 2

- Dishonored: Death of the Outsider

- Dragon Ball: Xenoverse 2

- Ruiner

Czaicie typa?

XD

Horizon

Call of Duty

World of tanks

Call of Duty

Czaicie Typa?

Opublikowano

asax ale ja zdaje sobie sprawe ze tak moze byc, tez rozumiem ze firmie taki ksztalt wydawniczy odpowiada ale jesli proporcje w tym kierunku za barzo sie zachwieja to bedzie dla mnie tragedia, firmy moga czerpiac na tym wiekszy zysk niz teraz (przyklad gta5 gdzie olano dlc do singla dla multi)

multi to serio u mnie raz na jakis czas partyjka w pesa, jakas januszowa bitke (ostatnio mortalx) czy wyscigi i to najlepiej nie sim, cala reszte olewam bo te gry-uslugi wymagaja zbyt duzo czasu ode mnie, a jak juz mam czas na granie w ciagu dnia to raczej w krotkie sesje

rozumiem trend bo gimbaza i nawet starsi na forum ten rodzaj gierek lykaja bez popity, a wydawcy spijaja pianke z profikow, ale on do mnie nie trafia pomimo tego

Opublikowano

Ficuś, przypomnij nam w jaką grę i w jakim trybie (single czy multi) najczęściej/najwięcej grasz na Switchu? :whistling:

Opublikowano

Co do switcha to zaraz zacznie się dojenie za abonament i miny wtedy nie będą już takie wesołe.

Opublikowano

20 dolarów rocznie, no faktycznie dojenie :kaz: 

Opublikowano

no ale to jest januszowe (w sensie skilla trzeba miec ale tam sie sie expii, nie odblokowuje specjali i umiejetnosci) i idealnie pasuje do definicji mojego czasu na granie na krotkie sesje - mam 10min to rozegram ze trzy wyscigi na kiblu srajac gdzie w takim bf1 to bym nawet roziego na mapie nie znalazl

z tego samego powodu gram od czasu do czasu w pesa czy bitki - nieskrepowana rozrywka na chwile gdzie zywy gracz zastepuje mi tylko ai, ktore zawsze mam wrazenie ze gra nieczysto i nas oszukuje :P

za 3 gry online i gry z nesa co miesiac gdzie u konkurencji drozej ale gier z multi setki i gry z grafika dawaja

no i masz save w chmurze

Opublikowano

NeoGaf to ładne biedaki jak płaczą o 20 dolarów.

Opublikowano

jeszcze brak voice chatu czy nawet wysylania zaproszen i wiadomosci xdddd ps3 startowo mial to lepiej zrobione i bylo to za darmo

discord wobec tego rayos to powinien 500zl kosztowac jakby to wprowadzilo nintendo xddd

Opublikowano

tu ludzie czekają na dooma w plusie co był juz za 40zl w pudelku xd

20$ to ja na sniadanie wydaje

Opublikowano

discord > playstation party 

20$ rocznie, to tyle co nic, raz niz zjem sniadania i problem z głowy na cały rok

Opublikowano

80zl to nagle nic a jak gierke chce kupic na pchlim to zebrze o rabat 5zl

80zl to nagle nic a jak gierke chce kupic na pchlim to zebrze o rabat 5zl

Opublikowano

A to nawet ok, myślałem że 60$
Opublikowano

No nie wychodzi ci to za dobrze.

Opublikowano

- Destiny 2

- Dishonored: Death of the Outsider

- Dragon Ball: Xenoverse 2

- Ruiner

Czaicie typa?

XD

Premiery na Xboxa

Haha, oni są już na takim etapie zgnojenia, że byle guwno jak wyjdzie, na tego JE. BA. NEGO ŚMIECIA BEZ GIER, to super miesiąc i bogactwo. Co za robactwo.

Multiplayer? Oczywiście najlepszy na PS4, TLoU i U4 :banderas:

Edytowane przez YETI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.