Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

0axOeVB.gif

Patrzcie ku,rwa niebieskie klapy to ja lecę do Los Angeles... napier,dolić kolesi z Sony. Ku,rwa patrzcie, cieszą się kur.wa. Ten speniał, patrzcie ten też speniał - wiedzą co ich czeka, będzie ostre napier,dalańsko. Skończyło się pobłażanie niebieskim klapom. Wy nie umiecie robić gier w 4K więc teraz ja po was jadę. Patrzcie ku,rwa jak wszyscy spier,dalają. Patrzcie, Yeti tam stoi myśli, że taki mocny ale spojrzałem się na niego i on jeszcze nie wie, co go czeka. Karol za to się pokapował patrzcie. Patrzcie, lecę po was niebieskie skur,wysyny, sonowskie, unchartedowskie szmaty. Gracze, tak GEJMERZY WY JESTEŚCIE DLA MNIE SZMATAMI ku,rwa NIC NIE MOŻECIE. Rozpie,rdole wasz wszystkich patrzcie, nawet nie będziecie wiedzieli co was spotkało. Biedaki z 900p w Battlefroncie ku,rwa. Powtarzacie się ku,rwa, powtarzacie się. Stare lamusy, wypalacie się.

0axOeVB.gif

czy mógłbym prosić o warna 20%?

Opublikowano

czemu te wszystkie exy wygladaja jak indyki lub gry z iphona ????? bez kitu dzisiaj w nocy bede bardzo mocno przytulal mojego prosiaczka <3

(pipi)a kolejna moba xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ten pop up xdd

Opublikowano

Co to za podróbka Dragons Dogmy?

Opublikowano

6 funtow na Stemie, ciekawe ile na super duper konsoli

Opublikowano

MMORPG, który ma lepszą grafikę niż exy 

Opublikowano

0axOeVB.gif

Patrzcie ku,rwa niebieskie klapy to ja lecę do Los Angeles... napier,dolić kolesi z Sony. Ku,rwa patrzcie, cieszą się kur.wa. Ten speniał, patrzcie ten też speniał - wiedzą co ich czeka, będzie ostre napier,dalańsko. Skończyło się pobłażanie niebieskim klapom. Wy nie umiecie robić gier w 4K więc teraz ja po was jadę. Patrzcie ku,rwa jak wszyscy spier,dalają. Patrzcie, Yeti tam stoi myśli, że taki mocny ale spojrzałem się na niego i on jeszcze nie wie, co go czeka. Karol za to się pokapował patrzcie. Patrzcie, lecę po was niebieskie skur,wysyny, sonowskie, unchartedowskie szmaty. Gracze, tak GEJMERZY WY JESTEŚCIE DLA MNIE SZMATAMI ku,rwa NIC NIE MOŻECIE. Rozpie,rdole wasz wszystkich patrzcie, nawet nie będziecie wiedzieli co was spotkało. Biedaki z 900p w Battlefroncie ku,rwa. Powtarzacie się ku,rwa, powtarzacie się. Stare lamusy, wypalacie się.

0axOeVB.gif

http://i.imgur.com/7SqpKHt.gif

Opublikowano

XBOX ONE CONSOLE LAUNCH EXCLISIVE 

Sony dizekuje za pokazywanie gier na ich platforme, bedzie wiecej czasu na prawdziwe exy.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

w koncu cos co wyglada ciekawie i fajnie

Opublikowano

Pojdzie mi to na switchu?

Opublikowano

teraz już wiadomo dlaczego 22 eksów jest xD. Ciekawe ile ms siana wydali na wszystkie "launch" ekskluzjyw

Opublikowano

0axOeVB.gif

0axOeVB.gif

http://i.imgur.com/7SqpKHt.gif

myślałem, że znowu napiszesz do siebie 'zamknij już te morde' xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.