Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Zatrzymajcie tą karuzelę śmiechu

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Spencer chojo, gdzie gry?

Rozumiem Yeti, ze trudno przetrwac te biede na PS4 (wychodzi w ogole cokolwiek w ciagu najblizszego pol roku?) ale Spencer nie ma z tym nic wspolnego, swoje zale kieruj gdzie indziej

O (pipi)a, post roku xDDDDDDDD

Robactwo dostało cyfrówkę i kolejną forze i jak chodzą z podniesioną głową, pany świata, bo spencer łaskawie rzucił kotleta z cofaniem czasu, a teraz zacznie się oczekiwanie na killery kalibru crapdown czy jakieś chvjowe mmo o rare, xboxowe bogactwo. Spencer, nie zatrzymuj tej karuzeli śmiechu :yao:

W ostatnim czasie na PS4 pojawił się min Hob czy Yakuza, dwie gry, w królestwie niebieskiem moze i bieda, w zielonym szambie najlepszy okres w roku xDDDDDDDDDDDDD W tym roku jeszcze Ni no kuni 2, GT S czy Hidden Agenda, a kolejne zapowiedzie w Paryzu i na PSE. A na Xbxie xDDD co tam do grudnia, nowe filmy na showmaxie?

Na koniec przypomne, ze wiekszosc gier pokazanych na e3 ma pojawic sie na początku 2018, wiec jak zawsze, my bedziemy grać w najlepsze i najlepiej wyglądające gry na rynku, wam zostanie cw 24/7, aż do pazdziernika jak spencer wrzuci forze14.

Czaruś, bardzo sie ciesze ze będziesz grał w tego maincrafta, crpadwona i reszte tych chvjowych gier na 7 w 4k, ale gdyby mi tak zależało na najlepszej jakości to bym grał na pc. Zdecydowanie wybieram najlepsze gry generacji takie jak BB, U4, Horizon, Nier, Nioh, Editch Finch, itd. itd. itd.

Opublikowano

hob cyfrówka i jest na pc, yakuza to remake gierki z ps2  jak ci nie wstyd? ni no kuni 2 to 2018 i bedzie na pc, z tym gt s to byś nie zartował nawet

maxresdefault.jpg

:pawel:

czy to z ps2?

Nier, Nioh, Editch Finch, itd. itd. itd.

Nikt ci nie powiedział, że nier i nioh są/będą na PC? A EDITCH FINCH jest na xboxie? :rotfl:

ty kórwa noobie

71kx9sZY77L._AC_UL320_SR228,320_.jpg

2= i lepiej wróć do lekcji yeti bo będe musiał wzywać twoją mame

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

cuphead to cyfrówka, forza jest na pc i wygląda gorzej od gt3, to pierwszy xbox? bym cos napisał o 2018 ale nie ma co, więc bluber nie zartuj nawet

Opublikowano

Rozumiem Yeti, ze trudno przetrwac te biede na PS4 (wychodzi w ogole cokolwiek w ciagu najblizszego pol roku?)

Taka bieda na tym Xboxie, że Nintendo Switch zaczyna doganiac loniaka pod wzgledem sprzedazy gier miesiac do miesiaca :D

nowe gry zarowno multiplaformy,exy a nawet exowe indyki wychodza jak wychodzic mialy, nic sie nie zmienilo.

@bluber - zeby Ci nie wypomnieli ile exow z XB1 wychodzi na PC :D

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Yeti zakład o konto, że HOB wyjdzie na Xboxa? 

Opublikowano

cuphead to cyfrówka, forza jest na pc i wygląda gorzej od gt3, to pierwszy xbox? bym cos napisał o 2018 ale nie ma co, więc bluber nie zartuj nawet

no zrobiłeś z siebie dauna bo masz takie same szambo na ps4 i się cieszysz :pawel: jeszcze będziesz płacil z granie po sieci w battlefronta w 900p :pawel: czy można przegrać zycie bardziej?

Opublikowano

Rozumiem Yeti, ze trudno przetrwac te biede na PS4 (wychodzi w ogole cokolwiek w ciagu najblizszego pol roku?)

Taka bieda na tym Xboxie, że Nintendo Switch zaczyna doganiac loniaka pod wzgledem sprzedazy gier miesiac do miesiaca :D

nowe gry zarowno multiplaformy,exy a nawet exowe indyki wychodza jak wychodzic mialy, nic sie nie zmienilo.

@bluber - zeby Ci nie wypomnieli ile exow z XB1 wychodzi na PC :D

Może warto by w końcu ustalić jakieś zasady w CW raz na zawsze i wpisać do regulaminu?

• albo liczą się tylko exy między konsolami, a na PC mamy wy(pipi)ane (np. jest na Xbox 4 i PC,  nie ma na PS4 = EX dla Xboxa)
  • albo liczą się tylko i wyłącznie czyste exy (jest wersja tylko na PS4, nie ma na Xboxa i PC = EX dla PS4)
  • gra jest PS4, ale też np. PS3 czy Vita => EX dla PS4

Bo już czytanie tych samych dyskusji z tymi samymi argumentami jest tak (pipi)a nudne, że powinny być bany z urzędu za poruszanie tego tematu.

Opublikowano

Dauna to zrobiłeś ty z siebie w poprzednim poście. Ja tylko porównałem to obecne "boactwo" na tym zielonym szambie bez gier, do tego co pojawiło sie ostatnio na PS4. Jak was głodzili przez rok, to sie nie dziwie, że teraz dochodzicie dzięki tej cyfrówce i kolejnym brum brum, jak bezpański pies, który trafił na kość.

Po co mi BF2 skoro mam najlepsze multi na rynku, U4 i TLoU?

Opublikowano

to nowe gran turismo widzę wpisuje się w trend wszystkich gier na PS4, czyli będzie remasterem z czasów kiedy PlayStation coś jeszcze znaczyło

Opublikowano

Cedric, gdybyśmy podchodzili do tego tak jak należy, ex=gra dostępna TYLKO na konsoli, to ten JE.BA.NY SMIEĆ BEZ GIER XBOX, nie miałby tu prawy bytu i dyskusja by sie toczyła miedzy PS4, a Switch.

Opublikowano

bo to nie może być nowa część gry pisanej od wielu lat, nie wierzę xdd

pięciu studnetów polibudy by na zaliczenie coś ciekawszego napisało przez weekend

Opublikowano

to nowe gran turismo widzę wpisuje się w trend wszystkich gier na PS4, czyli będzie remasterem z czasów kiedy PlayStation coś jeszcze znaczyło

2017 rok dla posiadaczy xboxa wpisuje sie w trend jaki panował w 2000 roku, czyli rynek konsol bez xboxa. Niemal że identyczny rok pod wzgledem gier dla botów.  :rotfl: :ROTFL: :rotfl:

Opublikowano

BTW Yeti coś wspominał o Hidden Agendzie? Przyznam szczerze, że tytuł obił mi o uszy ale gry nijak nie potrafiłem skojarzyć. Więc wpisuje w google i przestaje się sobie dziwić. Mój umysł po prostu wymazał tak traumatyczne wspomnienia z pamięci. 

Jak nisko upadło Plejstejszyn, skoro Yeti podpiera się takimi grami w CW? Dwa pozostałe wymienione tytuły to także niezła beka demo GT: Szrot i maly indyk Hob (który jak sami twórcy przyznali wyszedłby na Xboxa, ale w piwnicy było zbyt mało miejsca, więc zajmą się portem później) 

Opublikowano
  • albo liczą się tylko exy między konsolami, a na PC mamy wy(pipi)ane (np. jest na Xbox 4 i PC,  nie ma na PS4 = EX dla Xboxa)
  • albo liczą się tylko i wyłącznie czyste exy (jest wersja tylko na PS4, nie ma na Xboxa i PC = EX dla PS4)
  • gra jest PS4, ale też np. PS3 czy Vita => EX dla PS4

Zasada czystych exow unicestwia xboxa, exy mieszane PC/PS4 tutaj jest pelen oglad sytuacji ale wiadomo jest do podwazenia, exy z rodziny konsol - tutaj tez jest lipa bo nic na 360 nie wychodzi od dawna przeciez. 

Ciezej moim zdaniem okreslic status remasterow/remakow, no bo kto ogralby teraz takie Dragons Crown jak za rogiem wersja 4K ?

@asax = dla Ciebie niezla beka, ale taki Hob zbiera pozytywne opinie. A jesli cos szemrasz o jakims porcie to ciekawe jak z ta najmocniejsza premiera roku, Spencer wystarczajaco gleboko siegnal do kieszeni dla Koreancow czy nie ...

Opublikowano

Jeżeli HA będzie tytułem na takim samym poziomie jak UD, to będzie to gra znacznie lepsza od recore w które grasz. Także możliwe, że pograsz w coś lepszego niż większość gier wydanym w tym roku na xboxie.

Opublikowano

@asax = dla Ciebie niezla beka, ale taki Hob zbiera pozytywne opinie

nie śmieje się z jakości gry, nie deprecjonuje tego tytułu. Po prostu śmieje się  z tego, że ta gra jest skazana na multiplaftormowość (czego nie ukrywają sam twórcy), a Yeti kreuje ją jako silny punkt ekskluzywnej biblioteki PS4 na potrzeby propagandy w CW. Podobnie jak SOMA, What Remains of Edith Finch, RIME...

Edytowane przez asax

Opublikowano

Silny punkt ekskluzywności to jest BB, U4, Horiozn, Nioh, Nier, Person 5, gry o średnich, których możesz pomarzyć na tym zielonym ścieku. Pisałem o Hob, bo pytałeś się co ostatnio wyszło na PS4.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A o srednich mario oddyssey i zeldy botw moze pomarzyc niebieski szczur i zielony sciek

Opublikowano

Tak jak powiedział pan ficek

Opublikowano

tobie jakos przez te 33 lata  to nie przeszkadzalo :mocking:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jaką średnią ma Mario?

Opublikowano

Top 10 na meta i gamerankings bedzie

Opublikowano

A jakieś gry +12 są na to Nintendo?

Poza Dommem.

Opublikowano

Switch fajna konsole, jest Zelda, będzie Mario, w przyszłości kolejna Zelda i kolejne Mario, naprawde super sprzet, każdy Biedroń na pewno go ma pod swoim tv tuż obok różowego dildo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.